37 yaşında doktorum...
Oyuna gönül vermiş çoğu kişinin tanıdığı saygısızlığa tahhamülü olmayan biriyim...
2006 yılından beri oynadığım cahrlarımı işlerim dolayısıyla 2008 de askere gitmek üzeri olan kardeşime ödünç verdim...
kardeşim askerden döndükten sonra oyuna girmeye çalıştık ama mart 2012 ye kadar bloklandığını öğrendim...kardeşime ne bu cezayı haketmek için ne halt yediğini sorunca birşey yapmadığını söyledi.tabi inanmadım ve desteğe o zaman defalarca mesaj attım sonuç:cevap yok...
Tabi bu arada yeni charlar açtım ama ilk göz ağrılarım hep içimde kaldı.kardeşimin beni birşey yapmadığı konusunda ikna etmesinden ve benden izin alarak defalarca desteğe mesaj atmasından sonra bende ümütlendim ve rahatsızlık vermeden,yılmadan haftada 1 kez olmak üzeri 5 mesaj da ben attım sonuç: cevap yok.
Şimdi acaba ikv desteğin bana verebileceği mantıklı bir cevabı mı yok,yoksa 2012 de açılacağını söylediği charlarımın akbeti meçhul mü diye düşünmeye başladım.Değerledirilecek en kısa zamanda size dönülecek diye bir cevabı bile çok görünce İKV DESTEĞİN bir şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başlayıp bu konuyu açtım.
Büyük ihtimalle de bana ''Bu kunuları ikvdesteğe yazın'' denilip konu kilitlenecek ama gerçekten bu konularda cevap alan var mı diye de merak ediyorum
.Herkese saygılar iyi oyunlar..
''İkv destek'' gerçek mi geri dönüş alan var mı?
- dregoist
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
''İkv destek'' gerçek mi geri dönüş alan var mı?
BEYAZ KÖŞK---------ŞİFACIDR---------DOKTOR
Re: ''İkv destek'' gerçek mi geri dönüş alan var mı?
Grup bölgeleri geldiğinden beridir malesef destekten olumlu ya da olumsuz bir sonuç gelmiyor. Oyundaki Lagdan da anlarsınız; ...
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- dregoist
- İskele Babası
Destek kısmına anlattığım şikayetimi üyelik kısmına mı,ceza itirazı kısmına mı yazmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
oyunun tadı tuzu artık kalmadı
lag üstüne lag dün geceden beri aralıksız var.ikv destekten hiç dönmüyorlar zaten susturuldugun zaman atarlar sana maıl anca 

- xXWALKERWOLFXx
- İskele Babası
Walkerwolf.
Adamlar ban yiyor ban yemek hakları 3 gün sonra bakıyom çocuk oyunda gülüyo eğleniyo. Ömer abi ise haksız yere ban yiyor. . itiraz etsek nereye kadar. haksız halde ban yemedik haklı oldugumuzadn ban yedik.haklıyız diye bi sonuç elde edemeyiz....
-''Walkerwolf''-*-''Akif''-
-''Walkerwolf''-*-''Akif''-
- dregoist
- İskele Babası
Akif'ciğim ban yesem iyi resmen blok yemişim tam 4 yıl ...
Charlarım mahpus hayatı yaşıyor garipler.
Şifacım ''dışarda mevsim baharmış gezip dolaşanlar varmış'' türküsünü söylüyormuş.
Büyücüm temiz iç çamaşırı istedi.
Savaşçım koğuş ağası olmuş.
Şifacım ''dışarda mevsim baharmış gezip dolaşanlar varmış'' türküsünü söylüyormuş.
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
dregoist yazdı:Akif'ciğim ban yesem iyi resmen blok yemişim tam 4 yıl ...

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Destek bölümünden hiç bir zaman olumlu veya olumsuz cevap alamadım. İşin acı tarafı haksız yere durduk yere susturma yemiş olmam. Neyse 2 günden bişey olmaz. Ama destek hattı bana sorarsanız sadece bi formdan ibaret. Okuyanı cevaplayanı yok.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- IxIRevolutionIxI
- Acemi Savaşçı
Merhaba,
Hatırladığım kadarı ile bu hesap, oyun dosyaları ile hile girişiminde bulunduğundan dolayı 999 gün ceza almıştı.
Konu ile alaklı bilgi almak için hesabınıza, gelen mailleri kontrol etmeniz öneririm. Siz, işleriniz dolayısıyla belki okuyamamış olabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun dilerim.
İyi eğlenceler.
Engin
Hatırladığım kadarı ile bu hesap, oyun dosyaları ile hile girişiminde bulunduğundan dolayı 999 gün ceza almıştı.
Konu ile alaklı bilgi almak için hesabınıza, gelen mailleri kontrol etmeniz öneririm. Siz, işleriniz dolayısıyla belki okuyamamış olabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun dilerim.
İyi eğlenceler.
Engin
Katharsis
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING