Ceza Alan Karakterler ! BEnim oyum yönetime
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ceza Alan Karakterler ! BEnim oyum yönetime
eee o zaman suçlarını biliyorlarsa neden ben 2 senedir banlıyım neden arkadaşlarım 3 gün banlı.Hala suçlluyla suçsuzu ayırt edicez diyorlar.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
Benim yönetime güvenim tam.Gerektiği yerde eleştirmesini de biliriz.Ama çıkarlarımıza göre değil.Ben çok mu mutluyum çarım bloklandığı için.Ama suçluyla suçsuzu birbirinden ayırmak hemen olmuyo.
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
Peki bütün hatayı onlara yüklemek doğru mu?Adamlar oyundaki açıktan dolayı hatalılar.Kimsenin kaldırdığı büyük paralardan değil.xIxFeNoMeNxIx yazdı:eee o zaman suçlarını biliyorlarsa neden ben 2 senedir banlıyım neden arkadaşlarım 3 gün banlı.Hala suçlluyla suçsuzu ayırt edicez diyorlar.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Bence senin bilmediğim daha çok şey var.Bu tür hatalar ilk defa başımıza gelmiyor kaç defa aynı sorunlarla karşılaştık ve adamına görede yönetimden muamele gördük.Adamlar 100 den fazla gözlük kopyaladı ee kimseye birşey olmadı.Bunun gibi daha çok örnek var.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Ben tek suç onlarda demiyorum fakat süresiz uzaklaştırma adil mi ?Asiiixbaris yazdı:Peki bütün hatayı onlara yüklemek doğru mu?Adamlar oyundaki açıktan dolayı hatalılar.Kimsenin kaldırdığı büyük paralardan değil.xIxFeNoMeNxIx yazdı:eee o zaman suçlarını biliyorlarsa neden ben 2 senedir banlıyım neden arkadaşlarım 3 gün banlı.Hala suçlluyla suçsuzu ayırt edicez diyorlar.
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- oligarshi
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Benimde bir süre önce biriyle sözlü münakaşaya girmişliyim oldu ve haklı olduğum halde ban yedim ve desteğe yazdım foruma sadece 1 konu açtım onuda yöneticiler kilitledi ve çarlarım açıldı sen diyorsunki ben haklıyım tamam haklıysan haklısın hakkını forumda yöneticileri rezil ederekmi arıyorsun sabır diye bir özellik vardır insanda 1 konu açarsın veya açılmış bir konu üzerin görüşünü yazarsın ve gerçekten haklıysan çarların açılır.Forumda konu üstüne konu açarak birşey elde edemezsin.Diyorsunki yağcılık yapıyorsunuz yönetime ne zamandan beri haklıyı savunmak yağcılık oldu ?Oguzhannn yazdı:yüzsüz yüzsüz ben yöneticlere hak veriyorum diyorsunz.Üstelik biz birşey yapmadık ceza aldık gereğinin yapılacağından da eminz diyerek yağcılık ve yalakalık yapıyorsunz .Bende haksız kazanç elde etmedim bnm tek derdim zaman kaybı.Şuanda elimde hiç bir char kalamdı 12 tane 49 seviye karakterim bloklandı.Gün geçtikce oyundan soğuyorum yeni bir char kasma isteği bile duymuyorum.Niye belki o charda böyle boş yere bloklanmayacağı ne malum.Elbet suçsuz olan charlar açılack ama bu bir zaman kaybıdır .Eğer charım bloklanmasaydı asbab-ı keyf imi üreticktim bloklandı şimdi malzemeleri hazır bir şekilde Şifacımın açılmasını bekliyorum .Bloklanmasaydı şimdiye yeni bölgelerde kasıyor olucaktım.Tam bir zaman kaybı dır bu...
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
Bu durum o zaman ki yönetimin iyi niyetinden kaynaklanıyo arkadaşım.Ama iyi niyet oyuncular tarafından çok kolay kullanılıyo gördüğümüz gibi.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Ozaman sonuç olarak ben 2 senedir hala blokluysam ve benimle birlikte blok yiyen arkadaşlarımda hala banlıysa şurda kimse gelipte AF verin dememeli.Ben de onlar gibi zamanında mağdur oldum.
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
Arkadaşım sen olayı farklı yerlere saptırıyosun.Biz 3-4 gün önce olay hakkında yorumlarımızı söylüyoruz.Senin ban olayın 2 sene önce oldu.Ben o konuyu bilmiyorum bu sunucuda değildim.Ayrıca da ben yorumu suçlu olan arkadaşlarımızın yorumlarına dayanarak yaptım ilk sayfada yazdığımı iyice oku
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Sacma, sacma konusmayı bıraksan artık.Hatayı yapmasaydınızmış oyunu yöneten biziz.Oyuna kural koyan biziz hatayı biz yapıyoruz.Zamanında arkadasım serverın en zengini oldu su andada öyle.O zaman bişi olmadı şimdi bloklanan arkadaşlaramı oluyor.Benım açımdan bişi yok ben oyunda hata varmı diye denedim.Unutmasınlarkı bir çoğu saygın kişileri kaybediyorlar kim bilir kaç kişi kaç insan sürükleyecek.Sadece yönetim 700.000 oyuncu var diye havalanıyor.400 bin civarı 1 lwl kesinlikle fazla söze gerek yok bütün Suç YÖNETİMİNDİR şahsi ve bir çok kişinin görüşü ...Asiiixbaris yazdı:Arkadaşlar,
Bazı şahısların kullandığı şu cümleyi anlıyamıyorum ''Oyunda hata vardı biz de kullandık.Bu ban sebebi mi oluyor.O zaman bu hatanın olmasına izin vermeseydiniz.''
Hangi akla hizmet bu cümle kulllanılabiliyor.Hem haksız yollarla oyunun kralı olun hem de yaptığınız sahtekarlık ve dalavereliği oyunun hatasını bahane ederek kapatmaya çalışın.Benim de çarım banlandı.Ama sizin gibi oyunun hatasından faydalanmadım.Arkadaşımın 'kendi karakterleri' arasında yapacağı aktarıma yardımcı oldum.Bu yüzden içim rahat.Üyeliğimin en kısa zamanda incelenip açılacağından şüphem yok.
Yöneticilere 'Çok ucuz bahanelerin arkasına sığınmayın!' diyeceğineze, akla ve mantığa uygunluğu bulunmayan, saçma sapan bir neden olan 'oyunun hatası, bizim hatamız yok' gibi bahanelere saklanmayın.Oyunun hatasından faydalanıp 200-300 milyon kaldırıyosanız size 3 yıllık blok bile az.
Saygılarımla...
Saygılarımla Eminönü Fühmühler ...