AF İSTİYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: AF İSTİYORUZ

Mesaj gönderen Aeoroea »

Lathander yazdı:
Asiiixbaris yazdı:Lathander, arkadaşımın kendi karakterleri arasında yapacağı bir aktarıma yardımcı olmak blok sebebi mi?

Arkadaşım Kabusgiresun karakterinden Azrailxgiresun karakterine benim aracılığımla 10 milyon para aktardı.Bu karakterleri ve aynı kişiye(Veysele) ait olduklarını da bilirler.Aktarımı yaptıktan sonra oyundan çıktım ve 10-15 dakika sonra oyun geri sarmış.Sabah girmiye oyuna girmeye çalıştığımda ''Bağlantınız kesildi çünkü üyeliğiniz bloklanmış.'' diye bir yazıyla karşılaşıyorum.Şu an arkadaşımın 10 milyon parası da yok.

Senden bir cevap bekliyorum Lathander.Arkadaşımın kendi karakterleri arasında yapacağı bir aktarıma yardımcı olmak blok sebebi mi?İstediğiniz incelemeyi yapabilirsiniz.Desteğe de yazdım; fakat henüz bir cevap gelmedi.

Saygılarımla Asiiixbariss...
Merak etmeyin. Öncelikli amacımızda "Oyun hatasını bilinçli şekilde" kullanmayan oyuncuları "Bilinçli şekilde kullnarak fayda sağlamaya çalışan" oyunculardan ayırmaktır.
Sıze Destek Amaclı Deneme Yapan Oyuncular ve Hıc Bır Kazancı Olmayan Oyuncularında Acılcakmı ?
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

keyc86 yazdı:Çok mahsumane bir açıklama yapmışsın fakat bu bile sizin haklı olduğunuzu göstermez eğer bukadar kişi hatalıysa bi okadar sizde hatalısınız siz ne ceza verdiniz kendinize peki ? Adalet çift taraflı uygulanır tek taraflı değil

Masumane yada değil. Yaptığımız bu açıklama sadece olayın biraz daha anlaşılabilmesi içindir. Biz haklıyız, hiç bir hatamız yok demiyoruz. Eğer yazımın birazını okumuşsan ki okumuş olduğunuzdan masumane yorum demişsinizdir. Öncelikle! diyerek hatanın ilk sorumlusunun biz olduğumuzu ifade ettik.

Kendimize bir ceza vermedik. Çalışmak bizim için ceza olmuyor. Cuma gecesi evden iş yerine gelip, geceyi büroda geçirdikten sonra cumartesi sabahı ilgili arkadaşımızda evinden gelerek (ki kendisi eklentinin çıktığı haftayı neredeyse 2-3 saat uyku ortalaması ile geçirmiştir) hatayı düzeltmiştir. Bizleri en zor günlerde dahi yalnız bırakmayan imza günlerimize ve etkinliklerimize koşarak gelen İKV oyuncularımız için herhangi bir şey yapmak bir mutluluktur. Burada yaşanacak herhangi bir aksama (Eklentiden hemen sonra yaşanan hata, TTNET oyuncularımızın yaşadığı hata, bizle hiç bir ilgisi olmasa da dağıtımda yaşanan sorunlar dolayısı ile hevesle satış noktasına giden oyuncumuzun eli boş dönmesi vb) bizler için en büyük üzüntülerdir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Aeoroea yazdı:
Lathander yazdı:
Asiiixbaris yazdı:Lathander, arkadaşımın kendi karakterleri arasında yapacağı bir aktarıma yardımcı olmak blok sebebi mi?

Arkadaşım Kabusgiresun karakterinden Azrailxgiresun karakterine benim aracılığımla 10 milyon para aktardı.Bu karakterleri ve aynı kişiye(Veysele) ait olduklarını da bilirler.Aktarımı yaptıktan sonra oyundan çıktım ve 10-15 dakika sonra oyun geri sarmış.Sabah girmiye oyuna girmeye çalıştığımda ''Bağlantınız kesildi çünkü üyeliğiniz bloklanmış.'' diye bir yazıyla karşılaşıyorum.Şu an arkadaşımın 10 milyon parası da yok.

Senden bir cevap bekliyorum Lathander.Arkadaşımın kendi karakterleri arasında yapacağı bir aktarıma yardımcı olmak blok sebebi mi?İstediğiniz incelemeyi yapabilirsiniz.Desteğe de yazdım; fakat henüz bir cevap gelmedi.

Merak etmeyin. Öncelikli amacımızda "Oyun hatasını bilinçli şekilde" kullanmayan oyuncuları "Bilinçli şekilde kullnarak fayda sağlamaya çalışan" oyunculardan ayırmaktır.

Sıze Destek Amaclı Deneme Yapan Oyuncular ve Hıc Bır Kazancı Olmayan Oyuncularında Acılcakmı ?

Her açıdan inceleyeceğiz. Amacımız en az ceza ile bu durumu düzeltmek. Amacımız insanları yasaklamak değil.
İKV'den Haberdar Olun!

Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Lathander yazdı:
Aeoroea yazdı:
Lathander yazdı:

Her açıdan inceleyeceğiz. Amacımız en az ceza ile bu durumu düzeltmek. Amacımız insanları yasaklamak değil.
Ek olarak bize destek amaçlı olsun yada olmasın haksız kazanca tölere gösterilemez. Elimizdeki tüm alternatif çözümleri kullanacağız.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Yukarıda arkaşın loglarını incelediniz ve 200 milyon 5 bin aktardığını incelediniz.

Bu cezaların oyunun sonu getireceğini benden iyi biliyorsunuz.Neden herkezin loglarından ne yaptığını neyle alışveriş yaptını göstermıyorsunuz merak edıyorum ?

Biliyorum eklentı gecesı bende uyumadım ve size ne kadar teşekkür etsek de azdır Lathender.O gece bi sürü konu acıtınız sırf oyuncular mutlu olsun die o gece eklentiyi getirdiniz size cok teşekkür ediyorum.

Ama bizde oyuncular olarak hiç mi katkı sağlamadıkkı sorumuza istedinidği gibi cevap alaamıyoruz.

Benimde loglarımı incelerseniz arkadaşıma 15 iksir + yücelen yüzük + büyük sahra ayakkabı aktardığımı görürsünüz.

Para bile değil bir kaç iksir ve item artı olarak sunu eklemek ıstıyorum hiç bir npc ile konusmadığım halde neden banlandırıldığıma anlam veremıyorum.

Asla seviyesiz bi şekilde suç atmak değil amacım ama hakkımızı aramalıyız.

O kadar yıl ve emek verdim sucum neydı anlayamıyorum.

Bazen küfür etmiştim ama sucluydum sizde her susuturulma verdiğinizde seviniyordum bu işi doğru yapıyorsunuz diye hakkedıyorum cunku.

Ama bu yapılan hata da veya hatayı kendı cıkarı ıcın kullananlar arasında değildim..
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

Lathander yazdı:
Lathander yazdı:
Aeoroea yazdı:
Lathander yazdı:

Ek olarak bize destek amaçlı olsun yada olmasın haksız kazanca tölere gösterilemez. Elimizdeki tüm alternatif çözümleri kullanacağız.

Istedıgınız Incelemeyı Yapabılırsınız Benım Ip Adresımden Gırılen Karakterlere Bakabılırsınız O Gece 1 Lıra bıle Kazancım Varsa Eger 999 Gun Bloke Edılmeye Razıyım.
Sıze Destek Amaclı Yaptım Fakat Suc Olarak Gorundu Bunada Razıyım Cezam Neyse Verın 1 hafta 1 ay 2 ay Bloke Ama 999 gun Cok Oyunu Bırakma Sebebımdır Resmen Ben IKV'de Kurdugum Dostlukları Arkadaslıkları Gerek Bır Arkadasım Icın Fuara Gelıp Onun Hastalanıp Gelmemesı Fuarda Tek Basıma Olup Oyunda Bana Karsı Sınırlı Olan Kısılerın Bana Saldırmasına Ragmen Oyunun Acıklarını Kotu Amacla Kullanmadım Kullanmamda .. Tesekkurler Icımı Rahatlattınız ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Suskunjackal yazdı:Yukarıda arkaşın loglarını incelediniz ve 200 milyon 5 bin aktardığını incelediniz.

Bu cezaların oyunun sonu getireceğini benden iyi biliyorsunuz.Neden herkezin loglarından ne yaptığını neyle alışveriş yaptını göstermıyorsunuz merak edıyorum ?
Sadece buradan alıntı yapıyorum çünkü ortada bir yanlış anlama var. Verdiğim örnek incelenen loglardan birisidir. Miktarın yüksek olmasından dolayı akılda kalıcıydı. Diğer loglar da incelenmiştir. Fakat kesin bir karar vermek için daha fazla logun incelenmesi gereklidir.

Tekrar hatırlatıyorum.Şu anki yasaklamalar sadece tedbir amaçlıdır. Elbette 200 milyonu bilinçli olarak çoğlatmaya çalışan ile iksir aktarması yapan oyuncu arasında fark olacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!

Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Aeoroea yazdı: Istedıgınız Incelemeyı Yapabılırsınız Benım Ip Adresımden Gırılen Karakterlere Bakabılırsınız O Gece 1 Lıra bıle Kazancım Varsa Eger 999 Gun Bloke Edılmeye Razıyım.
Sıze Destek Amaclı Yaptım Fakat Suc Olarak Gorundu Bunada Razıyım Cezam Neyse Verın 1 hafta 1 ay 2 ay Bloke Ama 999 gun Cok Oyunu Bırakma Sebebımdır Resmen Ben IKV'de Kurdugum Dostlukları Arkadaslıkları Gerek Bır Arkadasım Icın Fuara Gelıp Onun Hastalanıp Gelmemesı Fuarda Tek Basıma Olup Oyunda Bana Karsı Sınırlı Olan Kısılerın Bana Saldırmasına Ragmen Oyunun Acıklarını Kotu Amacla Kullanmadım Kullanmamda .. Tesekkurler Icımı Rahatlattınız ..

Şu an ki verilenler cezadan öte tedbir amaçlıdır arakdaşlar :)
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Kusura bakmayın yazınızı daha fazla okuyamayacağım neresinden bakarsak bakalım tutarlı hiç bir yönü yoktur. Sizden ricam hiç bir bilginiz yada ilginizin olmadığı bu konuya herhangi bir mesaj atmayın. Bu konuda sadece ilgili kişilerle iletişim kuralım.

Sayın ve Sevgılı yapımcı arkadasım son kez bır cvp hakkı dogdugu ıcın sahsı yorumu yapıyım Sızce dogru olanla demekı bızce dogru oan aynı noktadan gecmıyor ama yorumuma cevaben yazdıgın konular hakkında 1-2 husus belırtıyım aslında bu kısısel bır tartısma konusu ama sanırm o.m kaldırdınız sızlere gonderılen .. Benım veya bızlerın bu konulardan bıhaber kısıler oldugumuz ve yorum yapmamamız gerketıgını savunmussun saygı duyarım ama arkadasım ısım vermeyım ama o.m atarsan ısımlerınıde rahatlıkla verebılrım ulkemmızde bulunan 2 oyun platformunda oyun gelıstırme takımındayım ve bu eglence platformlarında uzun uzun bır suredır ıc ıcceyım .. yanı neyın nerden cıktıgını gayet ıyı bılen bır oyuncuyum .. Zamanında bol bol bos vaktmız oldu ve tum onlıne oyunlar konusnda ucundan kulagından bısıler gorme fırsatım oldu cok sukur..Merak edersenız bunları sızlerlede paylasırız bos reklama gerke yok burda.. Ha burda ne ısınız var dersenız amacımız sızlereı karalamak degıl sevdıgımız 1-2 abımız sayesınde tanıstıgımız bu platformda guzel vakıt gecıre bılmektır.. Ama kendı bıldıgımız dogurusnda sızlerınde emegını hıce saymadan ve bellı saygı cercevesınde oyun ıcınde ıstek ve elestrılerımzıde bıldırmek en dogal hakkımız sanırm .. INceden ınceden bu ıslerden anlamıyorsunuz konusmayın lafınızı tenzı ederım .. Ve son kez saygılarımı sunarım..........ARAS KOPARAN
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

Lathander yazdı:
Aeoroea yazdı: Istedıgınız Incelemeyı Yapabılırsınız Benım Ip Adresımden Gırılen Karakterlere Bakabılırsınız O Gece 1 Lıra bıle Kazancım Varsa Eger 999 Gun Bloke Edılmeye Razıyım.

Şu an ki verilenler cezadan öte tedbir amaçlıdır arakdaşlar :)

:) Tepegozlerde 46 Level arıf Dıye Yonetıcı Tepegoz Keserken Yardım Etmıstım Hatırlarmısın Bılmem Ilk Goz Agrım Gıtmesınde Esyaların Hepsı Gıtsın :) Ohhhhhh Derın Bı Nefes Iyı Geldı :D
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön