Komik olan ney biliyormusunuz?
Komik olan ney biliyormusunuz?
Oyunu yapanlar ve test edenler oynuyo sonra aralarında ilk biz yaptık ilk siz yaptınız kavgasına tutuşuyorlar ilginç
Daha güzel bir ikv diye imza atanların çoğunu bu tür tartışmaların içinde görüyorum çok ironik bir durum...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Re: Komik olan ney biliyormusunuz?
Cihan Abi Bunların Yapılma Amacı Sadece Oyunda Olan Yaş Seviyesi Küçük Çocukların Gözünde Reklam Olabilmektir . Ayrıntıya Takılmaya Gerek Yok Boş ve Komedi İşte
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
çoluk çocuğa çocuk derler sonrada Çoluk çocukla bir olurlar buda komikdabbela yazdı:Cihan Abi Bunların Yapılma Amacı Sadece Oyunda Olan Yaş Seviyesi Küçük Çocukların Gözünde Reklam Olabilmektir . Ayrıntıya Takılmaya Gerek Yok Boş ve Komedi İşte
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Aynen Abi Daha Neler Neler Var 
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili dostum.
Onlar birer GM bunun için bu yorumun için seni, Banlamarı olağan bir Durum GAME MASTER ler Aralarında bazen
Rekabet göstermek isteyebilir buda daha cok oyunla ilgili Olan ve en iyi Olanın kim oldugunu ortaya koyar.
buna yorum yapman Terbiyesizlik vede, acizlik den başla bişe Degildir.. !
Onlar birer GM bunun için bu yorumun için seni, Banlamarı olağan bir Durum GAME MASTER ler Aralarında bazen
Rekabet göstermek isteyebilir buda daha cok oyunla ilgili Olan ve en iyi Olanın kim oldugunu ortaya koyar.
buna yorum yapman Terbiyesizlik vede, acizlik den başla bişe Degildir.. !
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Sewgili Kardeşim Sen Game Master 'la Bizim Dediğimizi Karıştırıosun Galiba Ben Ortiden veya Necomment den Bahsetmiyorum Oyunda Sizin Tanıyamadıgınız Gizli İnsanlar Var İşte Efendım TT den vb. Bunlardan Bahsediyoruz Yoksa Ortada Laf Dalaşı Ederken Orti Veya Necommenti Görmedim Ben Saygısızlık Olmasın Kimseye Bana Güwenenlerin Boynunu Yere Eğdirmem Kime Sölediklerimi Biliyo Onlar
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Asıl komik olan ne biliyor musunuz sizin buraya çok gereksiz olarak bu konuyu açmış olmanız bence :? gerek oyun içinde gerekse forum üzerinden takip ettiğim kadarıyla kavga eden veya aşırı derecede tartışmaya giren kimseyi görmedim.herkes birbirini tebrik ediyor.ha ufak tefek sürtüşmeler olabilir ki buda doğaldır oyuna renk katar . herkesin elde ettiği başarıyıda forumda paylaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum şahsen.Lütfen kendinizi komik duruma düşürmeyinRuby yazdı:Oyunu yapanlar ve test edenler oynuyo sonra aralarında ilk biz yaptık ilk siz yaptınız kavgasına tutuşuyorlar ilginç![]()
![]()
![]()
Daha güzel bir ikv diye imza atanların çoğunu bu tür tartışmaların içinde görüyorum çok ironik bir durum...

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- GhostRider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bende aynen Şifor kardeşime katılıyorum.Bizlerin başarısını kutlayacagınıza boyle sacma sapan konuları açmanızdan dolayı siz komik duruma düşüyorsunuz.Evet emek harcadık saatlermizi oraya verdik ve başardık bunu da sizlerle paylaştık bunun neresi komik.böyle konulara zaman ayırcağınıza sizde biraz çaba gösterin ve bizim yaptığımızı siz de yapabilin. * İYİ FORUMLAR *yaban yazdı:Asıl komik olan ne biliyor musunuz sizin buraya çok gereksiz olarak bu konuyu açmış olmanız bence :? gerek oyun içinde gerekse forum üzerinden takip ettiğim kadarıyla kavga eden veya aşırı derecede tartışmaya giren kimseyi görmedim.herkes birbirini tebrik ediyor.ha ufak tefek sürtüşmeler olabilir ki buda doğaldır oyuna renk katar . herkesin elde ettiği başarıyıda forumda paylaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum şahsen.Lütfen kendinizi komik duruma düşürmeyinRuby yazdı:Oyunu yapanlar ve test edenler oynuyo sonra aralarında ilk biz yaptık ilk siz yaptınız kavgasına tutuşuyorlar ilginç![]()
![]()
![]()
Amacım kimseyi kırmak değildir yanlış anlaşılmasın İyi Forumlar
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Uniquetürk / KatiLBamya
Raiders of Anatolia
www.raidersofanatolia.com
www.raidersofanatolia.com
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Gizli insan derken.SAçma saçma konuşmayın.dabbela yazdı:Sewgili Kardeşim Sen Game Master 'la Bizim Dediğimizi Karıştırıosun Galiba Ben Ortiden veya Necomment den Bahsetmiyorum Oyunda Sizin Tanıyamadıgınız Gizli İnsanlar Var İşte Efendım TT den vb. Bunlardan Bahsediyoruz Yoksa Ortada Laf Dalaşı Ederken Orti Veya Necommenti Görmedim Ben Saygısızlık Olmasın Kimseye Bana Güwenenlerin Boynunu Yere Eğdirmem Kime Sölediklerimi Biliyo Onlar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team