Adamlar benim itemlerimi soyuyo benim haberim yok benim yanımda soymadı soyamadı herşey kuzenimin kardeşim dediği lordofun başının altından çıkıo herkezi birlikte soyuyolar neyine engel olayım yanlarında değildim zaten bnm yanımda soyamazlar.Viktoriaxbuse42 yazdı:Peki Niye En gel olmadın. Sora Bilirmiyim.
KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bizi yok etmek mi güldürme beni abicim hadi git işine uyu sen artık senin saatin gelmiş hayal kurmaya başladın bak yarın karne dağıtcaklar size iyi not alırsan gelde sana plus alayım sesin kesilsin.Oceans yazdı:Deep... herneysen yine içine edeceksiniz oyunun.Olm efelerxreis sizin loncayı alt üst ettik.yıktık parçaladık.ne yüzsüz herifsin.hala gelmişsin daha lonca monca.ne loncası salak herif lonca denen bişemi kaldı.mallar kendi kendini soyuyorallahım varmı bole birşey ya
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Tanımadıgnız adamı neden alıyorsunuz anlamıyorum lonca bu sonucta :?Viktoriaxbuse42 yazdı:Merthan Bizim loncada Beyzademıydı o Bana sunucuya yenı geldını + sunucuda ilk çarı Merthan Başka çarı olmadığını söledı Ve bizde Güvenip loncaya Aldık Biri Bana Bunu Açıklıya bılırmı.
AteşSalih -- TERBİYECİ

bu konuyla ilgileneceğim lonca onayı verdik ama güvenmedik loncamızda atılacak çok insan var fakat biz bunları başka amaçlar için aldık amaçlarıda açıklıcam zamanı geldiğinde bana dua ediceksiniz
...
Valla Mert'i Adam Diye Kardesm Diyodm. Meğerse Emek Hırsızıymış. Benimde Başıma Geldi. Yazıklar Olsun. Beklemiyordum Bunu. Merve'nin Çarınıda O Çalmış Demek . Vay beee ..
Arkadaşlar Kim Olursa Olsun Hesap Bilgileri Paylaşmayın. Benden Çok Kişi İstedi. Ama Cevabım Şu '' Ben Ne Kimseden İtem Veya Hesap Bilgisi İsterm, Nede İtem,Hesap Bilgisi Veririm. Ama Derseniz Hiçmi Güvenebileceğin İnsan Yok. Tabikide Var. Onlarda Harbi Delikanlı Ve Yiğit Saygılı İnsanlar. İnsanın Derdini Anlayan Yardımcı Olanlardır. Güvenebileceğim Kişi Sayısı 3 veya 4'dür. İsimleri Açıklamama Hiç Gerek Yok. Kendilerini Biliyorlar
Neyse Herkese Hayırlı Günler.
Arkadaşlar Kim Olursa Olsun Hesap Bilgileri Paylaşmayın. Benden Çok Kişi İstedi. Ama Cevabım Şu '' Ben Ne Kimseden İtem Veya Hesap Bilgisi İsterm, Nede İtem,Hesap Bilgisi Veririm. Ama Derseniz Hiçmi Güvenebileceğin İnsan Yok. Tabikide Var. Onlarda Harbi Delikanlı Ve Yiğit Saygılı İnsanlar. İnsanın Derdini Anlayan Yardımcı Olanlardır. Güvenebileceğim Kişi Sayısı 3 veya 4'dür. İsimleri Açıklamama Hiç Gerek Yok. Kendilerini Biliyorlar
Neyse Herkese Hayırlı Günler.
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Kendi adamlarının ağzından duydum şapşal.Kendi diyor biz çok güçlüydük 1 hafta içinde nasıl bu hale geldik daha anlayamadım diyor.Loncanız dağılınca noldu.Ben annemin yanına gidecem bilmem nereye.Yeme bizi.kabul et artık Efelerx diye birşey yok.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
........................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.