acıklamada bulundugun ıcın tsk.sadece burada yorum yapmam demırhan ıle muhabetımın olmasıydı
Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan
Re: Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan
sımdı ben arkadasları tanımam etmem haklarında bıseyde ıdda edemem onlarda benım hakımda bısey dıyemezler.
acıklamada bulundugun ıcın tsk.sadece burada yorum yapmam demırhan ıle muhabetımın olmasıydı
Emektar Charlar 
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
Bu Lafı söyLemeyi sewmesemde ben demişdim dimi o Loncadan bi haLt oLmaz diyededektifikv yazdı:Drowx'lerin dolandırıcılardan hırsızlardan ne farkı kaldı?magnetik yazdı:anlamadıgımdan degıldı ama ö.d digerleri anlasın o yeter
49 level diye 5m e 10m e satacaklardı saf birini bulsalardı. Tamamen insanları dolandırmak yaptıkları. Şimdi bir de aksini iddia ederler.
Utanmadan üretimi 20m ben 10m e satıyorum diyordu ya. O kadar da yardımsever yani.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
drowx loncası hakkında bişey söylemicem sadece buraya ucbe nin yurumu biraz dikkatimi çekti hani o loncadan adam olmaz diyon ya sen adammısın lan pis kp açı savaşta kestinde bişeymi dedik durduk yere otururken veye bierde dolaşırken 10 lw lik 15 lw lik çar kesen adamlarsınız sen ve it tayfan bloodxsawer nubumba sen ve sen gibi nice itler. bunları bil bundan sonra buraya yorum yap
belki bu laflardan sonra biraz değişirsin ama hiç zannetmiyorum.... :evil:
**************************0/!mP0$**************************
smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
adamın yazdıklarına bakın sonra da drowx ler hakkında herkes düşüncelerini söylesinUcube yazdı:Bu Lafı söyLemeyi sewmesemde ben demişdim dimi o Loncadan bi haLt oLmaz diyededektifikv yazdı:Drowx'lerin dolandırıcılardan hırsızlardan ne farkı kaldı?magnetik yazdı:anlamadıgımdan degıldı ama ö.d digerleri anlasın o yeter
49 level diye 5m e 10m e satacaklardı saf birini bulsalardı. Tamamen insanları dolandırmak yaptıkları. Şimdi bir de aksini iddia ederler.
Utanmadan üretimi 20m ben 10m e satıyorum diyordu ya. O kadar da yardımsever yani.Diyorumya iL etapda Jokerin söyLedkLerine kimse kuLak asmaz ama sonra qercekLer ortaya çıkar
buraqi yazdı:Arkadaşlar ben birisinden zırh aldım sonra çıktım baktım zırh nikel zırha dönüşmüş ben ne yapacağım şimdi Gmler Yardım pls
40 m boşa gidecek
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
o zırhları satan Drowxpwer klandan loncadan ayrıldığını söyledi
Topsecrett
- Pulpfiction
- İskele Babası
serefsız bunlar bu kadar da olmaz !!!Ayna yazdı:kankama helal olsun Drowxpwer 'in ve saz arkadaşlarının yüzünü morarttı havasını söndürdü...
İnsanlık için oynuyoruz bu oyunu para için değil Drowx ler anlayın bunu ...
bide diyoki herkeste olunca ne anlamı kalıcak ... oyunda güzel görünümler her zaman bi heycan bi adrenalin yaratır anlayamamışsın ...

ulan adi herifler size zorlamı sattıkda bizim hakkımızda atıp tutuosunuz #@!? herifler size drowx loncasının ne zararı dokundu adamı o kadar sıkışdırın zorla ürettirin sonra hevese getirin o suçlu olsun
siz eşşekmisiniz o kadar paralar veriosunuz madem öle olacak buda bi ticaret biz biliordukdamı sattık öle ağzınızdan çıkan lafları iyi seçin özellikle yunus sen yapdığın büyük terbiyesizlikdir snn o kadar birlikde oynadık şimdide arkamızdan konuşuosun foruma girmiodum bu aralar iyiki girmişim yani insanların gerçek yüzünü öğrendim
eğer ben Drowx üyesi iken dolandırdıysam birini gelsin sölesin kanıtını koysun zararını karşılayım hadi bakalım atıp tutması iftira atması kolay
siz eşşekmisiniz o kadar paralar veriosunuz madem öle olacak buda bi ticaret biz biliordukdamı sattık öle ağzınızdan çıkan lafları iyi seçin özellikle yunus sen yapdığın büyük terbiyesizlikdir snn o kadar birlikde oynadık şimdide arkamızdan konuşuosun foruma girmiodum bu aralar iyiki girmişim yani insanların gerçek yüzünü öğrendim
eğer ben Drowx üyesi iken dolandırdıysam birini gelsin sölesin kanıtını koysun zararını karşılayım hadi bakalım atıp tutması iftira atması kolay
...
Kim ne derse desin bu olay loncaya zarar vermiştir..Drowx loncası sunucunun önünde dolandırıcı olarak bilenecektir.En kısa sürede bu izlenimden kurtulursunuz inşallah..Zırhları sattığınız parayı oyunculara geri verirseniz güzel bir davranış olur ya da size kalmış..,
İyi Forumlar..
Karagumruk
İyi Forumlar..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
size anlatamıorum galiba yada siz anlayamıosunuz o çocuğun artık bizimle bi ilgisi yok ve ayrıca Drowx loncasının adı kötüye çıkmaz bu sunucuda öle insanlar varki iftira atmakdan hiç çekinmiyorlar her zaman bi kurban arıyorlar ama şunu iyi bilin biz kurbanlıkdan çıkdık çok geç kaldınız
bizim etimizi deil biz etinizi yeriz kendi halimizdeyiz zarar vereni atarız ilişkimizi keseriz 3-5 insanın sözüne kanıpda loncayı kötü bilenler zaten bizim işimize yaramıcak insanlardır ve 2 yüzlüdürler yarın gelip bizden yardım istiyecekler kimliklerini tespit edicem o zaman bu lafları yüzlerine ben vurucam rezil etmek öyle deil böyle olur dicem ben sabırlı insanımdır sakinimdir ama patlamayım
...
Dadava seni tanır bilirim..Bu olayla ilgin yok ama loncanızdan biri ismini unuttum fotosuda yok,yerlatı bölgedem 200 m para kazandım gittim hemen ejder ürettim istesemde parasını vermem gibi sözler söyledi..Bizde iftira ya da yalan söyleyecek kişiler değiliz..Bir öneri attım ortaya neyse karışmim öyleyse..
Karagumruk
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI