Arzlar & Lodoslar
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Arzlar & Lodoslar
Özre gerek yok reis dediğim gibi artık mısır önünde bankada falan her iki klanda nöbet tutma gereği duyuyorsa yapacak bişey yok.
zena ~~
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
privatextonani yazdı:bu konu bence lodoslara yüklenmemeli.iki klandada acayip karaktersiz insanlar var.insanı zorla sawaşa sokuyorlar.sawaşçıom lodos şifam arz.ikisiylede bişey yapana kadar canım çıkıyor.we ben arz olmama rağmen lodoslar daha anlayışlı bunuda açıkca sölemek istiyorum.siz ne kadar konuşursanız konuşun eğerki klandaysanız sawaş olacaktır. (mantıklı düşününce zaten klandaki kişi sawaşa her daim hazır değilmidir)
eğer klandaysanız savaş olacaktır tmm aldım başımın üstüne kabul ettim ama mısırdan çıkarken daha oyun yüklenirken saldırırlarsa zaten sen sakınma yada ofansiz açana kadar ölüyorsun bu savaş deil bu KAHPECE ARKADAN SALDIRMA VE KP AÇLIĞI....

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Yiyorsa dalan dalır. 550 kp icin deymez 
Ama sonuclarına katlanırsınız
Dün gece mısıra giremiyoz destek dendi sonra eö de lodos kovaladık bir tek lodos kalmadı ayakta sorun değil kesen keser bizi ama dedim gibi sonucuna katlanırsınız o kadar diyorum ..
Şeker ben keserim seni gördümde carların hepsini adaya taşıdım kp alcam şeker haberin ola
Ama sonuclarına katlanırsınız
Dün gece mısıra giremiyoz destek dendi sonra eö de lodos kovaladık bir tek lodos kalmadı ayakta sorun değil kesen keser bizi ama dedim gibi sonucuna katlanırsınız o kadar diyorum ..
Şeker ben keserim seni gördümde carların hepsini adaya taşıdım kp alcam şeker haberin ola
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
Bu konu cok sacma ve gereksız sen bu konuyu actın elıne ne gectı ... :?:
senın ne garezın var lodoslara karsı :?: :?:
Yukarıdakı yorumların yarısı Lodoslara ele alıyor ve kötuluyor
Pekı bu yorumu acarken ve yorum yaparken empati kurdunuzmu :?: :?:
Düne kadar bu hareketlerın aynısını yapanlar yorum yapmıs
size 2 klandada ac gösterım fotolar var ama konu acmaya ne gerek ama hazır acılmıs buyur :?: :?:
amaç birini kötulemekse amacına ulaştın TEBRİKLER...
Sadece lodosa yüklenen arkadaşlar.. BURAYA

Sadece arz klanına yüklenen arkadaşlar ... BURAYA

senın ne garezın var lodoslara karsı :?: :?:
Yukarıdakı yorumların yarısı Lodoslara ele alıyor ve kötuluyor
Pekı bu yorumu acarken ve yorum yaparken empati kurdunuzmu :?: :?:
Düne kadar bu hareketlerın aynısını yapanlar yorum yapmıs
size 2 klandada ac gösterım fotolar var ama konu acmaya ne gerek ama hazır acılmıs buyur :?: :?:
amaç birini kötulemekse amacına ulaştın TEBRİKLER...
Sadece lodosa yüklenen arkadaşlar.. BURAYA

Sadece arz klanına yüklenen arkadaşlar ... BURAYA

BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Yine iş başa düştü!
Öncelikle bu tür konuların açılması bir hatadır diyerek konuya başlamak istiyorum. Daha öncede oyun içerisinde sizlere belirttim. Bu bir klandır! kesersinde, kesilirsinde ve buna mecbursun.
Klan hk. sadece 2 seçeneğiniz var!
1- Klanda durup savaşmak,
2- Klansız olup, kafayı dinlemek.
İyi Akşamlar,
M.Ali
Öncelikle bu tür konuların açılması bir hatadır diyerek konuya başlamak istiyorum. Daha öncede oyun içerisinde sizlere belirttim. Bu bir klandır! kesersinde, kesilirsinde ve buna mecbursun.
Klan hk. sadece 2 seçeneğiniz var!
1- Klanda durup savaşmak,
2- Klansız olup, kafayı dinlemek.
[GM]Nocomment'in yaptığı açıklamadan dolayı tşk ederim.Nocomment yazdı:Klanda olduğumda görev yaparken bile bana saldırıyorlar, yöneticiler neden bu konuda bir şey yapmıyorlar?
Klana giren bir oyuncu, klana girdiği anda diğer klandan gelecek tüm saldırıları zaman ve amaç göz etmemeden kabul etmiş sayılır. Bu yüzden klana girerken her an her yerde saldırıya uğrayabileceğinizi hatırlayarak giriniz.İKV dünyası içinde Arz ve Lodos klanlarının birbirleri arasındaki kıyasıya süren rekabete bizler müdahale edemeyiz.
İyi forumlar
İyi Akşamlar,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
O zaman bu savaşa katılmayacaksın!Reymond yazdı:tamam bu bi savaş ama bu işide abartmamak lazım
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
++++Esadullah yazdı:O zaman bu savaşa katılmayacaksın!Reymond yazdı:tamam bu bi savaş ama bu işide abartmamak lazım
kısa ve öz cevap Tesekkurler esadullah
Bu güne kadar sesini cıkartmayanlar alacagı cevabı bılıyordu ve susuyorlardı umarım verılmek istenen mesaj yerıne ulaşmıstır ..
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.