YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
Lütfen Savaşçıların Yenı Yetenek Sistemi Hakkında Bir Anket Açın Yenı Yetenek Sistemimi Daha İyi oldu Eskısımı diye Eğer Eskısı seçilirse Yetenekelri eskısı gibi yapın bu ne ya eelmnet dizdik ws için bir güncellemeyle gidior Ya oyunu yapacağınız kadar yaptıktan sora sunun Hem oynuyoruz hem güncelleme oluor 422 m li çarım kapatıldı güncelleme yüzünden şimdi 240 nlik Elelmnt setim haybeye gidior Acıl bişeyler yapaın :evil:
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
Bir Çözüm bulun
-
- Kadim 999
Merhaba,
Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..
Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- siyahkibrit
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
sayın GM , DEV v.s oyun yöneticileri test takımı bunlar için okadar çabaladılar ve önümüze güzel bişey sundular. tabi bizi biraz kolaya alıştırdıkları için zor olanı gördüğümüzde yok yetenek sistemi yok o olmuyo yok bu olmuyo maem beceremiyosun oynamayı bırak oyunu
yargılama oyna sonuca var oynamdan öğrenemezsin bu kenanı bilmem neyi kesen adamlar nasıl kesiyo bilmiyoeum neyse kolay gelsin
Aquvaryum RoWxAqUA]
"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

Merhaba
Görüyorum ki Yeni yetenek sitemine alışamayan pek çok arkadaşımız var. GM ATX in de dediği gibi karakterler arası dengenin sağlanması için bu yetenek sistemi geliştirildi. Yeni yetenek sistemi ile karakteriniz bir çok farklı kombinasyona sokabilme imkanına eriştiniz. Büyücüler ölümcül bir sınıf olabildikleri gibi aynı zamanda görevler için vaz geçilmez bir unsur haline geldi. Şifacılar ise asıl işleri olan şifacılığın yanında oKo sistemindede ön plana çıkmıslardır. Şifacı kombinasyonunu ayarlamak size kalmıştır. Savaşçılar için ise bir dönüm noktası teşkil etmiş ya Tank yada ofansif saldırı özelliği taşıyan bir sınıf oluşturulmustur. Savaşçının asıl görevlerinden birtaneside tanklıktır, Eski yetenek sistemi ile bu pek mümkün değildi. Yeni yetenek sistemi ile savaşçılar gerçek bir tanka dönüşme imkanına kavuşturulmuştur. Yeni yetenek sistemini biraz daha kullanmanız durumunda karakterler arasıdnaki dengenin sağlandığını fark edeceksinizdir. Yeni yetenek sistemi ile artık hiçbir karakter sınıfı diğerine üstünlük sağlayamamaktadır. Üstünlüğü karakterin kullanımı belirlemektedir. Eğer karakterinizi çok iyi kullanabilirseniz yenemeyeceğiniz sınıf yoktur.
Görüyorum ki Yeni yetenek sitemine alışamayan pek çok arkadaşımız var. GM ATX in de dediği gibi karakterler arası dengenin sağlanması için bu yetenek sistemi geliştirildi. Yeni yetenek sistemi ile karakteriniz bir çok farklı kombinasyona sokabilme imkanına eriştiniz. Büyücüler ölümcül bir sınıf olabildikleri gibi aynı zamanda görevler için vaz geçilmez bir unsur haline geldi. Şifacılar ise asıl işleri olan şifacılığın yanında oKo sistemindede ön plana çıkmıslardır. Şifacı kombinasyonunu ayarlamak size kalmıştır. Savaşçılar için ise bir dönüm noktası teşkil etmiş ya Tank yada ofansif saldırı özelliği taşıyan bir sınıf oluşturulmustur. Savaşçının asıl görevlerinden birtaneside tanklıktır, Eski yetenek sistemi ile bu pek mümkün değildi. Yeni yetenek sistemi ile savaşçılar gerçek bir tanka dönüşme imkanına kavuşturulmuştur. Yeni yetenek sistemini biraz daha kullanmanız durumunda karakterler arasıdnaki dengenin sağlandığını fark edeceksinizdir. Yeni yetenek sistemi ile artık hiçbir karakter sınıfı diğerine üstünlük sağlayamamaktadır. Üstünlüğü karakterin kullanımı belirlemektedir. Eğer karakterinizi çok iyi kullanabilirseniz yenemeyeceğiniz sınıf yoktur.
Budur.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Oyun oynamayı becerememekten değil Kızıl zümrütleri zamanında 500 bin satıodum 49 lwl çıktı değeri 4-5 m oldu 422 m lik çarı mkapatıldı şimdi elemntler değerini kaybediyor kaybetmekten bıktım bu ne yasiyahkibrit yazdı:sayın GM , DEV v.s oyun yöneticileri test takımı bunlar için okadar çabaladılar ve önümüze güzel bişey sundular. tabi bizi biraz kolaya alıştırdıkları için zor olanı gördüğümüzde yok yetenek sistemi yok o olmuyo yok bu olmuyo maem beceremiyosun oynamayı bırak oyunuyargılama oyna sonuca var oynamdan öğrenemezsin bu kenanı bilmem neyi kesen adamlar nasıl kesiyo bilmiyoeum neyse kolay gelsin
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Evet Arkadaşa Katılıyorum Yetenek Sisteminin Elementler Üzerindeki Etkisi Berbat oLdu çöp Oluyor İtemlerimiz Biran önce Çözüm BULUNSUN!!!
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MeSuT*
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MeSuT*

- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aynen katılıyorum üstün sınıf yoktur her sınıf aynıdır yeterki kullanmasını bil

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Bence Bu Yeni Yetenek Sistemi Çok Avantajlı Kp Kasmak İçin Çok Avantajı Var Ben Çok Sevdim Yeni Sistemi