İçerik silindi . Forum hesabınız süresiz kapatıldı .
[GM]Nocomment
Naylon taktiği
Re: Naylon taktiği
vermesini isteyenler telefon numarasını ve msn adresini özel mesaj olarak ona yollasınlar ve nasıl çar çalınır 1. elden öğrensinler
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Myrmidon yazdı:vermesini isteyenler telefon numarasını ve msn adresini özel mesaj olarak ona yollasınlar ve nasıl çar çalınır 1. elden öğrensinler
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Arayacaksa istediği kadar vereyim tel'imi
Yok çaldırcaksa olmaz Tl yok
Konu bildirildi.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Ver ver bakma sen onlara taktik var :mrgreen: :mrgreen: Bi defol git Allah aşkına bu forumdan yapamazsın bunu bilmeyenlerin olduğu yere git ikv hilesi diye :mrgreen: :mrgreen:

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
aynn bide şey görmüştüm bi video çekme programını maden çekme hilesi yazmışlar bunu çalıştırıp şifre değişti yap diyo sonra oyuna gircekmişin şifre deiştirirken tabi gizli soru ve cevap gözüküo ordan çalıolarselek95 yazdı:Ver ver bakma sen onlara taktik var :mrgreen: :mrgreen: Bi defol git Allah aşkına bu forumdan yapamazsın bunu bilmeyenlerin olduğu yere git ikv hilesi diye :mrgreen: :mrgreen:
Lütfen GM Arkadaşlar Konuyu KilitLiyeLim Böyle İnsanlar Kuş Kadar BeyinLeri İle Zeki OlduKLarını Sanıp Konu AÇıyorlar Aslında Kendilerini Küçük DüşürüyorLar Farkında DeĞiLLer.

bencede konu kilit