deadruh yazdı:Yeni formunuz Hayırlı olsun Ben Emrullah Doğukan'ın babası.Öncelikle biz oyunu bırakalı bayağı bir zaman geçti.Biz oyunu bıraktıktan sonra Ahmet Yanımıza geldı, Üye adı ve Şifre istedi.Ben Doğukan'a verme dediğim halde ahmet'e Şifresini verdi. Olayların Butür şekil alacağını hesap edemedi.Dogukan ahmet e gerçekte ama gerçekten güvenmişti.Ahmet'e doğukan oyunda bayagı Maddi Yardımlar yaptı.Ama Ahmet senden açıkçası bunu beklemezdim.Birde hesap veremem demişsin Bu dakkadan irtibaren Ne Doğukan nede Ben Seninle Muhattap olmuyoruz.Yasin Özellikle sen nasıl Yapabildin bu işi anlamıs değilim Doğukan size gerçekten ama gerçekten güvenmişti.Harun sayesinde gördüm bu konuyu Deadruhla Oyunda geziyorsun ve o yetmiyormus gibi Harun'a Küfür ediyorsun Onlarıda Gördüm Ahmet. Ahmet ve Yasin Siz dükkanımıza gelip oturuyor,Eğlenıyor, ve Hatta Ekmeğimizi yiyordunuz.Demek ki oyunu bırakınca Ne dost Kaldı Nede Arkadaşlık. Ahmet O çarı Harun'a veriyorsun.Bir daha'da Yasin,Sen,Ömer,Ertuğrul Ne dogukan ile nede Ben ile Muhatap olmuyorsunuz Çarı Harun'a ver ahmet.Cemal'e söyledigin sözleri geri al o senden yaş olarak büyük bir insan açıkçası ben sana yakıştıramadım.Herkez Kendine iyi baksın Ahmet O çarı Harun'a Verirsin Umarım. Sen beceremedin Harun'un Günahını aldık. Ne yap Ne et O çarı Harun'a Ver...
Hahaha harunnnnn emrullah amcanın hatta fulden ablanın dindar olduğunu biliyorsun değilmi bizden ekmeğini esirgememiştır asla. Zamanında yaşadığım bi olayı anlatıyım size bn Çankaya tarım meslek lisesi 12 anadolu sınıfında okuyorum arkadaşalrımla ramada aşırı derecede bi bağ vardır üzülmelerini istemem ağladığımız zaman da beraber ağlarız.
arkadaşımın birisi keçiörende uyanışta oturuyor babası ile rası çok kötüydü zamanla hepsi ortaya çıktı babası annesini aldatıyormuş hatta diğer akdından kendisinden büyük 2 cocuk olduğunu öğrendi zaman hızla geçiyordu bn ondan daha çok üzülüyordum annesi Keçiören eğitim araştırma hastanesinde asgari üçretle çalışıyor durumları çok kötü bizde aramızda para topladık ama yetmiyordu 14 erkekten çok fazla para çıkmadı çaresi belki vardı ama bulamıyorduk heerkes tanıdıklarından istesin dediler bnde emrullah amcaya geldim durumu anlattım hayrına biraz yardım etti ...
eğerki bi ekmeiğn lafı yapar olsaydı geçen gittiğimde evlerine orda söylerdi.
şunda bilin emde haruna küfür ettiğimi bi harun biliyor başkada kimse bilmiyordu burdanda ortaya çıkıyor herşey ayrıca emullah amca cemal abiyle görüşmüşse ordanda analışır emrullah amcanın haruna şifresini vermyeceğini