KINDAR YARDIM ET YA????
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
KINDAR YARDIM ET YA????
SITENIZDEN OYUNU INDIREMIOM INDIRRIRKEN BILGISAYAR RESET ATIP DURUO YARDIM ET YA NE YAPMAM GEREKIO
- Carismatiq
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Re: KINDAR YARDIM ET YA????
Merhabalar ,
Bir çok yerde konu ve başlık altında oyunun indirilmediğinden sorun olduğundan bahsetmişsin arkadaşım.
Konu ile alakalı aşağıdaki resime bakarsan güncel olarak denediğim sunucularda hiçbir problem yoktur.Gayet hızlı bir şekilde sorunsuz download ediliyor.
Öncelikle bilgisayarında virüs , trojen benzeri zararlı yazılımlar olabilir.Format attırman daha iyi bir çözüm olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla
Carismatiq
Bir çok yerde konu ve başlık altında oyunun indirilmediğinden sorun olduğundan bahsetmişsin arkadaşım.
Konu ile alakalı aşağıdaki resime bakarsan güncel olarak denediğim sunucularda hiçbir problem yoktur.Gayet hızlı bir şekilde sorunsuz download ediliyor.
Öncelikle bilgisayarında virüs , trojen benzeri zararlı yazılımlar olabilir.Format attırman daha iyi bir çözüm olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla
Carismatiq
Carismatiq - Carismatiqx - xCarismatiqx
Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
-
- İri Fare Avcısı
guzel soyluyosuda bılgısayarı alalı daha 1 sene bıle olmadı
Arkadaşım öyle bir söylüyrosunki sanki 1 yıl değilde 1 hafta der gibi..1 yıl bir bilgisayar için çok uzun bir zaman,ben kurulumu evdeki 2 bilgisayarıma ve firmadaki bilgisayara yaptım en ufak bir problem çıkmadı..Kesinlikle bilgisayarın ile alakalı bir durum bunun nedeni burdan tabi ki söyleyemeyiz..Ana kartında problem olabilir,power suplly problemi olabilir,aşırı ısınma nedeni olabilir veyahut download yapmana engel olan bir virüs bunu bilemeyiz ama setuplarda herhangi bir virüs yoktur çünkü hem kaspersky hemde esedle denedim bir sorun yok.Güzel bir fotmat attıktan sonra sorunun çözüleceğine garanti verebilirim.Eğer oldu ki çözülmedi o zaman bilgisayarının herhangi bir parçasıyla ilgili bir problem varChoosensxoxygen yazdı:guzel soyluyosuda bılgısayarı alalı daha 1 sene bıle olmadı
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
-
- İri Fare Avcısı
Artık bu oyunu bundan sonra daha oynarmıyım allah bılır belkı benım bıldıgım guvenlı sıtelre ıkn nın yenı surumu gelınce ordan ındırmeye calısırım ordanda ınmezse bu oyunda burda bıter ... bu oyunu uzun zamndan berı oynuyorum hıc bole bı sorunla karsılasmamıstım
Bu konuda birsürü başlık var.Önce orada şansınızı deneyin.Herkes başlık açmasın lütfen yhaw çöplük oldu forum, eski forum gibi.Senin sorunun sanırsam anakartından kaynaklanan birşey.Fakat burdan söyleyebileceklerimiz kısıtlı.Kindar'lık iş değil yani
Sen git profesyonel yardım al.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
aptallar giremiyordur belki git bir de abin yüklemeyi denesin
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
-
- İri Fare Avcısı
INSANA INSAN OLDUGU ICIN INSAN DEMSILER SENIN GIBI KENDINI BI #@!? SANAN GERIZEKALILAR 'GIT ABIN YUKLESIN DER ' BASKA TURLU KARSINIZA CIKSAK BIZE ABI BILE DERSINIZ SEN VE SENIN GIBI APTALLAR OLDUGU SURECE BI ... YIYECEGIMIZ YOK
çok yemek istiyosan gel yediriyim böyle b.k içerikli muhabbet ettiğine göre istiyosunChoosensxoxygen yazdı:INSANA INSAN OLDUGU ICIN INSAN DEMSILER SENIN GIBI KENDINI BI #@!? SANAN GERIZEKALILAR 'GIT ABIN YUKLESIN DER ' BASKA TURLU KARSINIZA CIKSAK BIZE ABI BILE DERSINIZ SEN VE SENIN GIBI APTALLAR OLDUGU SURECE BI ... YIYECEGIMIZ YOK
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.