Evet dediğim gibi sığınaklarda kasarken kardeşimle beraber düştük güncelleme penceresi açılıyor sunucu seçiyorum ıd ve şifremi yazdıktan sonra hata veriyor bağlantınızı kontrol edin diye
internet bağlantım var
15:20 sunucuya giren varmı?
Re: 15:20 sunucuya giren varmı?
bendede açılmadı 183 verio
Evet Banada Oldu Giremiyorum :? .Yöneticiler Bunu Nedeni Nedir :?:
ewt oyunda hata var hata veriyo giremiyoruz zaten ne zaman yeni bişey olsa hata veriyo yine aynı şey oldu buna bi çözüm bulamadılar...Yenidoğanxhakimi
bence oyun geri sarıyo şu anda
ne zaman acılacak için BİLGİ verseler.
- DeLixLiDeR
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Saat: 15:44 Hala Açılmadı Teşkilat :S Bir Grup bölgeleri geldi hatalar yine basladı oyundan bezdirmeyin bizi yeter artık..
DELISAMET/xSaaMMeeTx
İNŞALLAH ESKİ HALİNE DÖNDÜRÜYORLARDIR....
- ikvtimsubay
- Salgın Koruyucusu
Olur Böyle şeyler Samet düzeltmek için çaba gösteriyorlardır kesinDeLixLiDeR yazdı:Saat: 15:44 Hala Açılmadı Teşkilat :S Bir Grup bölgeleri geldi hatalar yine basladı oyundan bezdirmeyin bizi yeter artık..

- DeLixLiDeR
- İskele Babası
- Klan: Lodos
ikvtimsubay yazdı:Olur Böyle şeyler Samet düzeltmek için çaba gösteriyorlardır kesinDeLixLiDeR yazdı:Saat: 15:44 Hala Açılmadı Teşkilat :S Bir Grup bölgeleri geldi hatalar yine basladı oyundan bezdirmeyin bizi yeter artık..
Bu Nasıl Bir çaba ? 1 Gün sonra versinler herşey hazır şekilde versinler.. Baktıkki olmuyor ne zaman acılacagına dair bilgilendirsinler arkadas.. yaratıkların ortasında küt oyun atıyor yok böyle adalet..
DELISAMET/xSaaMMeeTx