Alamazsanız resmi siteden indirip kurabilirsiniz Eklenti Paketinidoorss yazdı:SAyın Lathander
HATAY Antakyadaki Tekonosa & Carrefour magzalarında eklentı paketi cumartesi gününden sonra gelecekmiş...
Bunun nedenı sizlemi alakalı yoksa dagıtımı üstlenen herhangi bir firmamı var
Biz ne yapacagız herkesten sonramı ulaşacağız etlentiye!!!!
Ve sanıyorum ki magzalara temin edilen miktar sınırlı ya elimize geçemezse nerden ulaşacagız eklenti paketıne ??
Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyor
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyor
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
arkadaslar gurup bolgeleri ile beraber birçok yenilik geldi bunlardan biride ikv ozel surum kutuları kutuların ıçınden çıkan 3 aylık plus paketler hakkında sorum olucak. paketlerden epin cıkmıcak cunku mynet in epin ile ilgisi yok peki nasıl olucak diceksinizki icinde klavuz vardır sımdi bn daha yeni plus paket aldım bu kutuyuda alıp bir kenara koyarsam benim plusum bittiginde bunu aktiflestirebilecekmiyim, belli bir aktifleştirme suresi varmı ve bu plus paketi nasıl aktifleştiricegim bunu bileyimde ona gore alıyım eger istedigin zaman aktiflestırebiliceksek 3 4 tane almayı dusunuyorumda
ama yoneticiler lutfen bu sorulara cevap verin.
ama yoneticiler lutfen bu sorulara cevap verin.
auril & DoubleLift
arkadaşlar bölelerine inanmayın kesinlikle yalan nasıl alabilmiştirki bi tane dvdciden eski ikvyi almıştır en fazla D bırakın konuşsunzwandar yazdı:Selamlar,
Sanırım sürprizi erken bozanlardan biriyim. Bir şekilde oyunu satan yeri zorda bırakmak istemediğimden sussam daha iyi olacak. İstanbul'da yer alan zincir mağzalardan biri diyelim
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Sürprizi bozduğu belli olmasın diye yazdın de mi?firewall yazdı:arkadaşlar bölelerine inanmayın kesinlikle yalan nasıl alabilmiştirki bi tane dvdciden eski ikvyi almıştır en fazla D bırakın konuşsunzwandar yazdı:Selamlar,
Sanırım sürprizi erken bozanlardan biriyim. Bir şekilde oyunu satan yeri zorda bırakmak istemediğimden sussam daha iyi olacak. İstanbul'da yer alan zincir mağzalardan biri diyelim
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
sizin yine iyi bugün teknosaya gittim
"Afedersiniz Sobee İKV paketler geldi mi?" dediğimde adamın bana bakışlarından ikv yi daha duymadığı belli oldu ve "İyi akşamlar" dedim çıktım.
"Afedersiniz Sobee İKV paketler geldi mi?" dediğimde adamın bana bakışlarından ikv yi daha duymadığı belli oldu ve "İyi akşamlar" dedim çıktım.
Ceviz yazdı:Hâla anlamadınız sanırım? www.istanbuloyun.com adresinden indirebileceksiniz eklentiyi.doorss yazdı:SAyın Lathander
HATAY Antakyadaki Tekonosa & Carrefour magzalarında eklentı paketi cumartesi gününden sonra gelecekmiş...
Bunun nedenı sizlemi alakalı yoksa dagıtımı üstlenen herhangi bir firmamı var
Biz ne yapacagız herkesten sonramı ulaşacağız etlentiye!!!!
Ve sanıyorum ki magzalara temin edilen miktar sınırlı ya elimize geçemezse nerden ulaşacagız eklenti paketıne ??
nerden ındırecegımı bılıyorum ama ben o paket pesındeyım
En son doorss tarafından 10 Haz 2010 21:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Selamlar,firewall yazdı:arkadaşlar bölelerine inanmayın kesinlikle yalan nasıl alabilmiştirki bi tane dvdciden eski ikvyi almıştır en fazla D bırakın konuşsunzwandar yazdı:Selamlar,
Trolleri beslemeyin diye çok güzel bir laf vardır ama bu kadar öz güvenle konuşunca dayanamadım.

Bimeks'den gidip alabilirsin ve bazı oyun marketlerde de var oyun. 15 dakika içinde yetişip alırsan şu an çalışmayan bir İKV oyununa sahip olabilirsin. Bir arkadaşımız beklediğim cevabı verdi bana sağolsun. Sunucular henüz yeni sürüm için güncellenmediğinden oyuna giremiyorum sanırım. Yarın bu sorun aşılmış olacaktır diye tahmin ediyorum.
Sevgiler...
--
Akın
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
zwandar yazdı:Selamlar,firewall yazdı:arkadaşlar bölelerine inanmayın kesinlikle yalan nasıl alabilmiştirki bi tane dvdciden eski ikvyi almıştır en fazla D bırakın konuşsunzwandar yazdı:Selamlar,
Trolleri beslemeyin diye çok güzel bir laf vardır ama bu kadar öz güvenle konuşunca dayanamadım.
Bimeks'den gidip alabilirsin ve bazı oyun marketlerde de var oyun. 15 dakika içinde yetişip alırsan şu an çalışmayan bir İKV oyununa sahip olabilirsin. Bir arkadaşımız beklediğim cevabı verdi bana sağolsun. Sunucular henüz yeni sürüm için güncellenmediğinden oyuna giremiyorum sanırım. Yarın bu sorun aşılmış olacaktır diye tahmin ediyorum.
Sevgiler...
--
Akın
11 haziran yani yarın deneyin.tabiki girmez daha yeni sürüm devrede değil
11 haziran yani yarın deneyin.tabiki girmez daha yeni sürüm devrede değil[/quote]
Teşekkürler
Bu alcagımız cd ıcınde plus paketı nasıl hesaba yukleycez Gmler soyleyebıLırmı?
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar