!...:::... Drowx Loncası ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

XJoKeRxX yazdı:
Drowxbugbear yazdı:

Bloodxknow / Ucube / bunlar bşta tam bı p _ _ SATen Bunlar ve Bu gibileri Olmassa Sınırlenmıces ama SRfs hepsı doğal oluor....

Dawut senLe anLasmaya caLısdık ama bunLar adam oLmaz bak yazdıkLarına zaten bu saaten sonrada anLasmayı unutsun ıkı tarafta bundan sonra qene bıLdqım yoLdan en kucuk Drowx ı bıLe keseceqmden hıc suphenız oLmasn dedm sana anLasma oLmassa ınceLdıqı yerden kopsun qeLp benı sancakda sıkıstırsanızda her saat karsıma cıkan her tek drow mutLaka yerde oLacakdır.! Sen haLa bu karaktersızLerı korumaya dewam et benıde baqLamaz senıde dedqm qıbı ıkı tarafta bırbırını qorduqu yerde qereqnı yapar.

Not: Bundan sonra bır drowx ı kesdıqımde dusuk LwL oLsa bıLe bundan sonra qeLp böLqeden weya özeLden bana aqLamayın ;)

küçük lwl Drow ları kesebilirsin sen zaten :lol: :lol:
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

XJoKeRxX yazdı:
Drowxbugbear yazdı:

Bloodxknow / Ucube / bunlar bşta tam bı p _ _ SATen Bunlar ve Bu gibileri Olmassa Sınırlenmıces ama SRfs hepsı doğal oluor....

Dawut senLe anLasmaya caLısdık ama bunLar adam oLmaz bak yazdıkLarına zaten bu saaten sonrada anLasmayı unutsun ıkı tarafta bundan sonra qene bıLdqım yoLdan en kucuk Drowx ı bıLe keseceqmden hıc suphenız oLmasn dedm sana anLasma oLmassa ınceLdıqı yerden kopsun qeLp benı sancakda sıkıstırsanızda her saat karsıma cıkan her tek drow mutLaka yerde oLacakdır.! Sen haLa bu karaktersızLerı korumaya dewam et benıde baqLamaz senıde dedqm qıbı ıkı tarafta bırbırını qorduqu yerde qereqnı yapar.

Not: Bundan sonra bır drowx ı kesdıqımde dusuk LwL oLsa bıLe bundan sonra qeLp böLqeden weya özeLden bana aqLamayın ;)

yaa insan biraz utanır ben 36 lwl iken Bloodxsawyer ve sen dalıodunuz ne anlamşması adam olanla anlaşma yapılır
Resim
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !

“Genel Sohbet” sayfasına dön