İKV Fantastic Four
D&R en garantisi bu olacaktır bence. Hiçbir zaman böyle şeyleri kaçırmayan gözü açık tecrübeli bir takıma sahipler.Aktekins yazdı:ya sordugum böle marketlerdemi satılcak 11 haziranda oyun satan yerlerde nerelerde satılcak tambir bilgi biliyosanız söleyin oradan alalım MESELA migrosta satılcak diyin onu diyorum
Kesinlikle doğru...Kullgeretta yazdı:D&R en garantisi bu olacaktır bence. Hiçbir zaman böyle şeyleri kaçırmayan gözü açık tecrübeli bir takıma sahipler.Aktekins yazdı:ya sordugum böle marketlerdemi satılcak 11 haziranda oyun satan yerlerde nerelerde satılcak tambir bilgi biliyosanız söleyin oradan alalım MESELA migrosta satılcak diyin onu diyorum
Oyunu alıp Cumartesi imza törenine gitmeni tavsiye ederim. Şahsen ben Sarıyerden oyunumu kapıp Mevlüt Dinçle tekrar görüşebilmek için gideceğim .EmirBerkKorkmaz yazdı:Kesinlikle doğru...Kullgeretta yazdı:D&R en garantisi bu olacaktır bence. Hiçbir zaman böyle şeyleri kaçırmayan gözü açık tecrübeli bir takıma sahipler.Aktekins yazdı:ya sordugum böle marketlerdemi satılcak 11 haziranda oyun satan yerlerde nerelerde satılcak tambir bilgi biliyosanız söleyin oradan alalım MESELA migrosta satılcak diyin onu diyorum
Şahsen cuma günü Flyinn'deki D&R'dan alacağım...
Biraz sabırlı olsam cumartesi Capa City'de imza gününe giderdim de neyse bekleyemem o kadar.![]()
Hiç zannetmiyorum.bilinmez yazdı:aylardır bekledik ama paraylaymış kimse almaz bizim sunucuda
Bir büyüğünle katılabilirsin.EmirBerkKorkmaz yazdı:Hiç zannetmiyorum.bilinmez yazdı:aylardır bekledik ama paraylaymış kimse almaz bizim sunucuda![]()
En azından ben alacağım.![]()
Bu arada Kulqretta biraz da yaşım küçük olduğundan gitmek istemiyorum.![]()
Çok abes kaçacak diye düşünüyorum.Kullgeretta yazdı:Bir büyüğünle katılabilirsin.EmirBerkKorkmaz yazdı:Hiç zannetmiyorum.bilinmez yazdı:aylardır bekledik ama paraylaymış kimse almaz bizim sunucuda![]()
En azından ben alacağım.![]()
Bu arada Kulqretta biraz da yaşım küçük olduğundan gitmek istemiyorum.![]()