Fantomx yazdı:Selamün aleyküm,
Belki bu konu defalarca açıldı ve sonuçlanmayınca unutuldu , daha önceleri,
Ben bir kez daha hatırlatmak istiyorum ve ekliyorum.
İstanbul kıyamet vakti ;
Evet Türk oyunu olması hepimizi buraya yönlenmesine neden oldu.
Oyunda ki arkadaşlıklar ve dostluklarda günden güne artıyor,bu da güzel eyvallah.
Lakin ikv her geçen gün kan kaybediyor.
Oyunun en iyi üyeleri günden güne oyunu bırakıyor.
Haa şimdi ;
yöneticiler diyecek ki , gidenler olsa bile kat ve katları oyuna gelmekte.
Evet haklısınız gelmekte.
Çocuk yaşta olanlar gelmekte ve oyunu çekilmez kılmakta bu da gidenlerin sayısını artırmakta.
Gelelim bahsetmek istediğim konuya;
İKV her ne olursa olsun güzel bir oyun,sanal dostluklarımızı reele de taşımaya araç oluyor.
Fakat;bu oyun için yapılması gereken zannımca iki önemli husus var.
1:Oyunun az da olsa zorlaştırılması ve her an yeniliğe açık hale getirilmesi.
2:Oyunda , maximum lvl lerin daha yukarılara çekilmesi
Eğer bu uygulanırsa , oyundan daha fazla haz duyacağımızdan eminim.
Oyun zorlaştırıldığında nüfusta az da olsa düşme olucaktır.Aslında bu da bir artı yöndür
Söylemek istediklerim bundan ibaret.
Destek olucak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler,
Başka fikri olanda lütfen yazsın.
Saygılarımla , İyi forumlar
Her iki önerine de katılıyorum kardeşim.Çok haklısın
Özellikle 2.si kesinlikle olmalı..
+ destek benden !
Hira yazdı:Söylediklerinde çok haklısın oyun sürekli kan kaybediyor.açıkça dile getirmeselerde bunu ikv yetkilileride biliyor bu yüzden saçma bir başlık altında sözüm ona heycan yaratmak için grup bölgelerinin geleceğini forumdan duyurdular ilk amaç kayıpları önlemekti etkili oldumu bilemem ama herkeste sabrın taşmakta olduğu aşikar.Ben daha önceki tablolarda görüldüğü gibi gelecek yeni bölümlerinde vastat olacağını ve akabinde bir çok sorun yaratacağını düşünüyorum.yine kendimce bir tabirle bu acemi ekiple ikv gerilemeye mahkumdur.
Konuyu açan arkadaş güzel konulara değinmiş. Bizler bunu çok uzun zaman önce dile getirmeye çalıştık (Belki biraz ağır dille yaptık bunu) ancak etkili olduğumuza eminimki. Son yerleştirilen yönetim ve test ekibinde bunu açıkca gördük.
Ancak bu tarz konuları açmak ve bu tarz konulara yorum yapan arkadaşları Hira nında dediği gibi acemi yönetim baskı ile susturma yolunu tercih etmeyi seçmiştir. Bu konunun da diğer konular gibi kilitleneceğini ve yinetimin bu tarz konulara ve kendilerini eleştirenlere tahammüllü olmadığını sizlerde göreceksiniz. (İnşallah bizim dediğimiz gibi olmaz bu konunun sonuda)
İyi oyunlar iyi eğlenceler.
KarargaHxTeaM FAN !..! Karakter Adı /color] AmisosEmmi-- AmisosGame Karakter color=#FF0000] Savaşcı Seviye : 49 Lonca /color] Amisos Sunucu : Tılsım
Konuyu açarken benim amacım , asla ve asla yönetimi susturmak değildi,
Sadece İkv yi daha çekici kılabilmek için bazı önerilerde bulunmaktı.
Arkadaşlarımın destek olması da bu yöndedir.
Benim ve destek verenlerin yönetyime baskı yapmak gibi bir tutumu olamaz.
Buradan çıkacak öneriler belki bir şeylerin değişmesine sebep olabilir.
Umarım yönetim bu tutumumuzu yanlış anlamaz ve onlarda bu tür konulara destek olurlar,
sahip çıkarlar.
İyi Forumlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Sevgili arkadaşım alpaslan yıllardır bu oyunda senin gibi iyi niyetli güzel düşünceleri olan bir çok arkadaşımız İKV nin gelişimine yönelik fikirlerini gerek forumda gerekse eski adı ile bilgi@istanbuloyun.com yeni adı ile destek<iletişime beyan ettiler çoğuna çözüm bulunamadığı gibi forumda bu sıkıntıları dile getirenleri susturup konuları sildiler.hiç kimsenin niyeti yönetimi susturmak yada baskı yapmak değildi. bu iyi niyetleri ve ikv nin gelişimine yönelik çabalarımızın cevabını "lütfen istek ve önerilerinizi destek iletişime bildirerek yapınız forumdan gm,yöneticiler gibi başlıklar altında konu açmayınız"yazısı ve konunun kitlenmesi şeklinde aldık.Dilerim bu konuda oyunda açılan diğer konular gibi bir sona mağruz kalmaz ve umarım konu bir çok arkadaşın desteğinden çok yönetimin bu istekler doğrultusunda yapacağı yeniliklerle cevaplanır çözüme ulaşır.düşüncelerini ve çabanı sonuna kadar destekliyorum.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Kendi Fikrimce Madenler Çogaltılıp em eski moda geçilse ve en önemlisi yıllarıdr bitmek bilmeyen lonca sistemi gelirse oyun daha güzel olacaktır su an hiç mi hiç tadı yok cekilmiyor
Alp sonuna kadar haklısın kardeşim güzel bir konuya denmişsin ..
Eskisi kadar oyuna girmek gelmiyor icimden neden sıkıldım
Arkadaşım oyunu bırakıyor neden sıkıldım diyor
Harbicocuk un dedi gibi en azından eskı em usulü geri gelsin önceden emlerın tadı vardı şimdi emden kacan kacana tat yerıne sürekli em satıcısı falan fılan deye kavgalar ....
Ben sıkıldım artık hergün bir arkadaşımın Dostum'un ben sıkıldım oyunu bırakıyorum demesin den lütfen dediklerimizi dikate alın artık
Belki 1 aydır klansız carla geziyorum klanın da bir amacı kalmadı kp var alcak bişey yok ne işe yarıyor yenı gözlük diyorlar ama daha gelcek gelirse oda ......
Öncelikle milletin düşüncelerine saygılı ol, ileriki zamanlarda (biraz zor ama) seninde düşüncen olacak. Bizlere aktardığında bizlerde"Boş adam. Sill!"desek ne kadar zoruna gider?
Bir insanın öncelik edebi, saygısı ve sevgisi her daim olsun.
mehmet Ali kardeşim , Herkesin fikrine saygı duyarım,sizde öyle yapın.
İnşaallah düşüncelerimizi gerçekleştirmeye başlanırsa,ilk adımlar atılırsa,
o arkadaşımızda umarım , konumuza katkıda bulanucak bir yorum yapıcaktır.
Herkesin bu konuya duyarlı olması lazım.
Herkese teşekkürler.
İyi Forumlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Alpaslan kardeşim sonuna kadar seni destekliyom ayrıca o boş konu diyen arkadaşlarada burdan sadece gülüyorum ama neyse onlarıda mazur görmek lazım herkesin düşünsenine saygımız var yinede