KaraXHayalet yazdı:Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
arkadasa katılıyorum + büyücülere hala bi haksızlık oldugu kanaatindeyim cünkü büyücü 1 dondurma yiyince (zihin ) tutarsa hic bisey yapma ihtimali kalmıyor. ama büyücünün böyle bi özelligi yok durdurupta kesmek gbi zırhlar gelsin hle görcem ben savascıları
kardes biraz düşün ondan sonra bu kadar iddialı konus
büyü bozmayı 15 yap durdurma,dikkat falan hepsi çöpppp
bana zihin gelınce büyü bozma + zihin atıyorum savascı zihin die sevınıor bıde bakmıs siyahlar içinde
red biraz düşün ama savacı sizden çok üstün bu birincisi büyücüler çk iyi vururlar ama hiç esnek ve kıvrak değildirler çok yavas hareket ederler biz emde 5 büyücü artı 1 şifacı vardı lodoslarda biz ise 2 büyü 3 savaşcı 1 şifacıyla kestik hepsini bence çk fazla abarmayın biz sizden daha iyiz sizin yanınıza geldikmi ws biter en olmadı kanatmayla keseriz sizi
cesurlarxboraa yazdı:büyücüler zorlar ama bu tatikle ben baya büyücü kestim bana 1000 vuran büyüleri alabiliyorum bu tatikle max ise eğer üstünüz daha kolay olur ben emde 5 savaşcı 1 büyücü cifteyle kestiğimizi hatırlıyorum okadarda gözünüzde büyütmeyin biz onlardan değil onlar bizden korksun
cesurlarxboraa yazdı:büyücüler zorlar ama bu tatikle ben baya büyücü kestim bana 1000 vuran büyüleri alabiliyorum bu tatikle max ise eğer üstünüz daha kolay olur ben emde 5 savaşcı 1 büyücü cifteyle kestiğimizi hatırlıyorum okadarda gözünüzde büyütmeyin biz onlardan değil onlar bizden korksun
Beyler Benı Tanırsınız İsim Karasovelyexx Meranın Kınqs67 si Bu buyucu yetenklerını bana ogretmeyın sız o dıkkat fılan dıonuz bız sankı onları bılmıoz sanma ben onun ansıklopedısını yazdım 3152 sayfa toplam eger buyucuyu kesıosan gel benı kes Oqe
BEYLER ELIMDE FOTO BILE VAR SIZ GIDIN O DAND!K ADAMLARI KESIN KENDIM CEVRIYEYI KESTIM
+DEW ANA +KARAKURK BITEK CEVRIYEYI CEKMEK AKLIMA GELDI ISTEYEN SOLESIN OYUNDA VERIRIM FOTOYU
Karasovelyexx yazdı:BEYLER ELIMDE FOTO BILE VAR SIZ GIDIN O DAND!K ADAMLARI KESIN KENDIM CEVRIYEYI KESTIM
+DEW ANA +KARAKURK BITEK CEVRIYEYI CEKMEK AKLIMA GELDI ISTEYEN SOLESIN OYUNDA VERIRIM FOTOYU
haklısın kardesım karakürkü bende tek basımda kesmeye calıstım 10 canı kala öldüm biliyo musn ?