Eminönü Sunucusunda Muhteşem Savaş ... !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Eminönü Sunucusunda Muhteşem Savaş ... !

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba arkadaşlar;

Eminönü sunucusunda klan savaşı yöneticilerin katılımlarıyla yapıldı.Ve yönetim bu savaşta video çekti.Gerçekten bu etkinlikte muhteşem anlar yaşandı.Ve lodosların çoğunluk olduğu gözlendi.Lodoslar Gm Nocomment ve Gm Lathander önderliğinde Arzlar ise Gm Orti ve Gm Erdogan önderliğinde savaş yaptı.Ve tam belli olmasada lodoslar kazandı.Benim yakaladığım muhteşem resimleri sizlerle paylaşmak istedim buyrun bakın;İlk resimlerde gördüğünüz kişilerin hepsi lodos.Son resimlere doğru arzlarıda göreceksiniz.Antrepo yakınında Gm orti ve Erdogan bir sancak kurmuş ve arzlar orada toplanmış.En sondaki resimler ise savaş anları...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eminönü Sunucusunda Muhteşem Savaş ... !

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

neden bizim sunucumuzda olmuyor diye sormayacağım . illaki Abuk bir cevap gelecek eğlenmişler bayağı darısı başımıza diyelim ama her geçen gün kaliteli insanlar yıldızlar gibi kayıyor ve yerlerini karaktersiz ve değersiz insanlar alıp geride kalan düzeyli oyuncuları soğutuyorlar . Her zaman dediğim gibi bana muhalefet olmayı seven çok kişi var ama UMRUMDA DEĞİL! Ben burda 3 kaliteli plussuz oyuncuya 40 ipe sapa gelmez mahlukla değişmem konu sapmasın neyse paylaşım için teşekkür ederim Sevgili ikv dostu
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Lathander ' ın savaş için yazdığı tebrik mesajı.

Sunucularımızın dahi dayanamadığı muthiş mücadelede Lodoslar gerek sayıca gerekse taktik üstünlükleri ile alkışları hak etmiştir. Sayıca az olmalarına rağmen kahramanca müdacede eden Arzları da ayrıca tebrik ediyoruz.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

Kholpashalisesil yazdı:neden bizim sunucumuzda olmuyor diye sormayacağım . illaki Abuk bir cevap gelecek eğlenmişler bayağı darısı başımıza diyelim ama her geçen gün kaliteli insanlar yıldızlar gibi kayıyor ve yerlerini karaktersiz ve değersiz insanlar alıp geride kalan düzeyli oyuncuları soğutuyorlar . Her zaman dediğim gibi bana muhalefet olmayı seven çok kişi var ama UMRUMDA DEĞİL! Ben burda 3 kaliteli plussuz oyuncuya 40 ipe sapa gelmez mahlukla değişmem konu sapmasın neyse paylaşım için teşekkür ederim Sevgili ikv dostu

Arkdaşıma Cani GönüLDéN KatıLıyOrum Vé

:arrow: SaDéCé HaKSızLıK DioRum. {MéRaNıN Né AyrıcaLığı VarKi} :evil:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SimonxDoRLeo yazdı:
Kholpashalisesil yazdı:neden bizim sunucumuzda olmuyor diye sormayacağım . illaki Abuk bir cevap gelecek eğlenmişler bayağı darısı başımıza diyelim ama her geçen gün kaliteli insanlar yıldızlar gibi kayıyor ve yerlerini karaktersiz ve değersiz insanlar alıp geride kalan düzeyli oyuncuları soğutuyorlar . Her zaman dediğim gibi bana muhalefet olmayı seven çok kişi var ama UMRUMDA DEĞİL! Ben burda 3 kaliteli plussuz oyuncuya 40 ipe sapa gelmez mahlukla değişmem konu sapmasın neyse paylaşım için teşekkür ederim Sevgili ikv dostu

Bende size katılıyorum.Her sunucuda böyle etkinlikler olması gerekiyor.Ama bu bir etkinliğin yanında bir video çekimiydi.Yani ikv ' nin ilk sunucusu olan Eminönü sunucusunun gerek kalabalık oluşu gerek beta'dan çok oyuncu bulundurması sebebiyle tercih edildiğini düşünüyorum.Ama kesinlikle bu savaşların Gm'ler önderliğinde belirli günlerde her sunucuda olması gerekir diye düşünüyorum.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

Excellence yazdı:
SimonxDoRLeo yazdı:

Bende size katılıyorum.Her sunucuda böyle etkinlikler olması gerekiyor.Ama bu bir etkinliğin yanında bir video çekimiydi.Yani ikv ' nin ilk sunucusu olan Eminönü sunucusunun gerek kalabalık oluşu gerek beta'dan çok oyuncu bulundurması sebebiyle tercih edildiğini düşünüyorum.Ama kesinlikle bu savaşların Gm'ler önderliğinde belirli günlerde her sunucuda olması gerekir diye düşünüyorum.

En Eski Sunucu Olduqunu ßiLiyorum Ama YaptıqLarı HaKSızLıK OLcaKsa TümünDé DüZéNLéNMéSİ Lazım

AyrıcaLıga GéRéK Yok. ;)
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
pacanforum55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen pacanforum55 »

bu videoyu nerden bulabilirz :?: :?:
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Muhteşem ! Ben o sıralarda Sanat Tarihi Sınavındaydım Savaşı düşünmekten sınavda bişey yapamadım :lol: :twisted: :evil:

“Genel Sohbet” sayfasına dön