la benm chrada el at 45 de kaldıMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Tabi her zamancanerbjk yazdı:oğuzum sende çar kasa kasa bi hal oldun elin alışmışken banada şifa kas![]()
Canerxbizans![]()
Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
Özele bilgi yaz knkBurhanxbizans yazdı:la benm chrada el at 45 de kaldıMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Tabi her zamancanerbjk yazdı:oğuzum sende çar kasa kasa bi hal oldun elin alışmışken banada şifa kas![]()
Canerxbizans![]()
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
Caner'de de baya 49 var ama:DBurhanxbizans yazdı:la benm chrada el at 45 de kaldıMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Tabi her zamancanerbjk yazdı:oğuzum sende çar kasa kasa bi hal oldun elin alışmışken banada şifa kas![]()
Canerxbizans![]()
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
- erkontxbizans
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ÜSTADLAR
Ah ne güzel Ne güzel hayat ne güzel ne güzel kafa dinlemek ne güzel dırdır cekmemek ne güzel herkese slmlar::D
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI
Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI
Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
Kacan yok Mert burdayız:DSamuraixbizans yazdı:Selam Millet.Bugün PerÅŸembe Sınava Pazar Günü GireceÄŸim Ve Yanınıza GeleceÄŸim Öptüm Hadi SizleriOÄŸuz Abi Benim İtemleri Çara Koyarsın:D:D Hadi Görüşürüz Millet Yılmaz Abi Ve Herkese Selam Söyleyin Benden
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
kaçarın yok kankam benim üyeliğin şifresini teline mesj olarak attımMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Özele bilgi yaz knkBurhanxbizans yazdı:la benm chrada el at 45 de kaldıMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Tabi her zamancanerbjk yazdı:oğuzum sende çar kasa kasa bi hal oldun elin alışmışken banada şifa kas![]()
Canerxbizans![]()
Büyücüye plus alana kadar ne kasarsam artık

- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
Eskiden alman vardı yine biraz vuruyodu element yapmısın iyice ölmüş knkBurhanxbizans yazdı:kaçarın yok kankam benim üyeliğin şifresini teline mesj olarak attımMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Özele bilgi yaz knkBurhanxbizans yazdı:la benm chrada el at 45 de kaldıMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Tabi her zamancanerbjk yazdı:oğuzum sende çar kasa kasa bi hal oldun elin alışmışken banada şifa kas![]()
Canerxbizans![]()
Büyücüye plus alana kadar ne kasarsam artık
PPPP
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bugün Cuma Yarın 8. Sınıfların SBS'si Var...Pazar Günü'de Bizim Sınavımız Var...Ben Hazırım SBS'ye Geleceği Varsa Göreceğide Var Onun...Dualarınızı Eksik Etmeyin...
Oyunu Bıraktım Artık...
bende 3,5 tane anca var sende sürüsüyle maşallah zaten şifa olsa neysede şifa yok bende kasmaya çalıştım sarmadı bıraktım kasılmıyor şifaMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Caner'de de baya 49 var ama:DBurhanxbizans yazdı:la benm chrada el at 45 de kaldıMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:Tabi her zamancanerbjk yazdı:oğuzum sende çar kasa kasa bi hal oldun elin alışmışken banada şifa kas![]()
Canerxbizans![]()
Canerxbizans
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Samuraixbizans yazdı:Bugün Cuma Yarın 8. Sınıfların SBS'si Var...Pazar Günü'de Bizim Sınavımız Var...Ben Hazırım SBS'ye Geleceği Varsa Göreceğide Var Onun...Dualarınızı Eksik Etmeyin...
Allah zihin açıklığı wersin kardeşim sakın heyecan edipte unutma aklındakileri hadi başarılar
Canerxbizans
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....