Öncelikle Merhabalar ;
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok git gel yaşadım ama sonunda doğru bildiğim şeyleri gizlemenin yanlış olduğu kanısına vardım. Bundan yanılmıyorsam 1.5 ay önceydi destek kanalına bi mail atmıştım hala cevap alamadım belki okunmamıştır diye buseferde bana göre çok ciddi bi meseleyi mail olarak yolladım 2 hafta önce yine cevap gelmedi. Maksat destek kanalını kötülemek değil ama oyunun geleceği için biz oyuncularında öneri,şikayet vs.. durumları dinlemeniz gerek.
Aslında direk konuya gelmek gerekirse çoğu kişinin aklında soru işareti olan İKV'de hile varmı ? sorusuna yanıt hemen hemen herkesin cevabı hayır yok olarak bilinir fakat durum gerçekten öyle değil. İKV oyununa özel maden programı yazan bi arkadaşımız vardı sunucuda ve bu program bulunduğumuz sunucuda inanılmaz yaygın durumda.
Uzun lafın kısası İKV Destek kısmına bakan ve diğer yönetici tagındaki kişilerin ilgilenmesini bilsem çoktan yollardım bu içeriği ama attığımız maillere cevap gelmediğinden insan tereddütde kalıyor. Bana yolluycağım içeriğin dikkate alınması için garanti sunulması halinde İKV'de kullanılan maden programı hakkında detaylı bi içerik hazırlamayı düşünüyorum + maden programının işleyişini kendiniz görmeniz için programıda kendim bizzat sizlere yollamayı düşünüyorum. Bunu yaptığım halde benim karakterlerimin banlanıp banlanması söz konusu olabilir fakat ben İKV'ye gerçekten gönülden bağlı biri olarak hakedenin hakettiği kadarıyla kazanç sağlaması peşindeyim. Benim bulunduğum sunucuda çoğu kişi tarafından tanınan biriyim ve bu programı kullanıcak kadar düşmedim çok şükür ama kullanılışı hakkında bilgi sahibiyim. Bu yaptığım delilik gibi gözüksede bu program hakkında gerekenin yapılması için herşeyi göze almış durumdayım.
İKV Destek kanalına bakan arkadaşların eğerki konuyu inceliycek olucaklarını bilsem 1 hafta önce gönderirdim mail fakat nekadar gönderdiysem yanıt alamıyorum. Bu konuda ince detayına kadar bi içerik hazırlayıp okunmamasını bilmek ve böyle çok ciddi İKV'nin geleceği için önemli bi konunun hakkında hazırlanan içeriğin okunmadığı bilmek gerçekten üzücü bi durum olur.
Saygı ve Sevgilerimle..
İKV Destek Sistemi Hk.
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
İKV Destek Sistemi Hk.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Re: İKV Destek Sistemi Hk.
Maden toplama programı ?
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Öncelikle bende oyundaki çoğu oyuncu gibi maden çekme programı yoktur diyiyorum . Tabi çıkmayacak diye de bir kaide yok . Her oyunda çeşitli açıklar vardır . Fakat sunucunuzda birçok kişinin kullandığından bahsetmişsiniz . Eğer böyle düşünüyorsanız hile yoktur . Neden derseniz ? Eğer bir MMORPG oyunda herhangi bir sunucuda birçok kişinin hile kullanabilmesi için o hilenin internet ortamına yani web sitelere düşmüş olması lazım . İnternette de araştırırsanız maden programı diye geçinen hileler virüstür . Dolayısıylada sunucunuzda birçok kişinin hile ( ! ) kullanması imkansızdır . Gelelim kullanan var mıdır konusuna . İKV açığı çok fazla olmayan ve büyük bir oyuncu kitlesine sahip olmayan bir MMORPG oyundur . Dolayısıyla da MMORPG oyunlar için açıklardan faydalanıp , bu açıkları kodlayıp programlama işlemine koymak için uğraşanlar büyük oyuncu kitlesine ve açığı fazla olan oyunlar için hile çıkarmaya çalışırlar . İKV için hile çıkarsalar bile hem güvenlikten dolayı hemde oyuncu kitlesinden dolayı bunu büyük bir fiyata satarlar . Bu programı da satın alan oyunu bırakmadığı takdirde birsürü para döküp aldığı hileyi kolay kolay web ortamında yayınlamaz ..! Bu yüzdendir ki aniden birkaç ay içerisinde hile kullananların sayısının artması imkansız ..!
İyi oyunlar ; iyi forumlar .
İyi oyunlar ; iyi forumlar .
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
Yorum için tşk ederim lakin bilmediğiniz hususlar var. Bu programı internet ortamında kullanıcı üyeliğini çalmak için kullanıldığını gayet iyi biliyorum. Programın yaygın olmadığını düşünüyorsanız size bir öneride bulunmak istiyorum. Şu gün gel demiyorum herhangi bir gün istediğin saatte adadaki tungsten madeninin oraya göz gezdirmeni tavsiye ediyorum. Orada hareketsiz duran alışverişi kapatmış mutlaka ama mutlaka birisini görebilirsin bunun yanında Eminönü'ndeki civan ve ametist madenide dahil çünkü program kurulduğunda yaratıklardan hiçbir müdahale olmamalı ki ölmeyesin.
Dağıtım konusu ise bu programı yazanın verdiği herkese söylediği yemin et kimseye vermiyceksin lafını bana programı veren kişide söyledi ve emin ol bu iş öyle bi çığrından çıktı ki programı para karşılığı satanı bile var.
Sancak sunucusu deyim yerinde ise öksüz çocuk gelen yetkili olmayınca isteyen istediği gibi rahat olabiliyor.
Dağıtım konusu ise bu programı yazanın verdiği herkese söylediği yemin et kimseye vermiyceksin lafını bana programı veren kişide söyledi ve emin ol bu iş öyle bi çığrından çıktı ki programı para karşılığı satanı bile var.
Sancak sunucusu deyim yerinde ise öksüz çocuk gelen yetkili olmayınca isteyen istediği gibi rahat olabiliyor.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Visual Basic bilen biri için o kadar basit ki yazmak zaten. Koordinat sistemi sağ tuş soltuş tekrar sağ tuş...
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Maden programına çok yakın bir zamanda çözüm gelecek bundan şüpheniz olmasın. Şu an deneme aşamasında olduğunu tahmin ediyorum. Konuyu açan arkadaşımıza hassasiyeti için teşekkür ederim.
Program kullandığını düşündüğünüz kişileri, destek takımına bildirerek takibe alınmasını, yada geçmiş logların incelenmesini isteyebilirsiniz. Gönderdiğiniz maile hilenin yapıldığı zamanı tam olarak yazdığınızdan emin olun. Mümkünse video alıp gönderin.
Program kullandığını düşündüğünüz kişileri, destek takımına bildirerek takibe alınmasını, yada geçmiş logların incelenmesini isteyebilirsiniz. Gönderdiğiniz maile hilenin yapıldığı zamanı tam olarak yazdığınızdan emin olun. Mümkünse video alıp gönderin.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
ikv yönetiminin bundan haberi var çünkü forumda konu açarak satmaya çalışan 1 den fazla insan vardı hepsini bizzat kendim şikayet ettim ve 1 saat içinde o konular kaldırıldı bu demekdirki yöneticilerin haberi var bundan
o programın kullanımını kaldırmak çok basit mesela bir oto yazım programında o tuşuna sürekli 1 saniyede 1 basmasını sağlayan bir programı çalışdırıp oyuna girdiğimiz zaman char oturup kalkmıor veya yetenk kullanmıyor bu maden programıda bu şekilde önlenecekdir.
işin garibi o kadar çok program kullanan var ama hiç materyel yok oyunda bulmak çok zor oluyor buda işin değişik bir bakış açısı
o programın kullanımını kaldırmak çok basit mesela bir oto yazım programında o tuşuna sürekli 1 saniyede 1 basmasını sağlayan bir programı çalışdırıp oyuna girdiğimiz zaman char oturup kalkmıor veya yetenk kullanmıyor bu maden programıda bu şekilde önlenecekdir.
işin garibi o kadar çok program kullanan var ama hiç materyel yok oyunda bulmak çok zor oluyor buda işin değişik bir bakış açısı
...
- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Yorumları okudum fakat 1-2 yersiz yorum ve düşünce sezdim . Bir gün gelip bakarım sancak sunucusunun durumuna ancak bu konuda emin olabilirsiniz ki hile kullanımı yaygın olamaz . Madende oturuyor yaratık gelince ölüyor fakat madenleri süper hızla çekiyor demeye çalışmışsınız galiba . Oyunda " é " gibi tuşlarla otomatik paket toplama seçeneği olmadığı için maden çekilse bile o paketi yerden alamaz . Bunu yapabilmesi için birisinin , launcheri baştan programlaması lazımdır . Hadi diyelim launcheri de baştan programladı oyun sunucuları sobee nin istanbuldaki merkezinden veri aktarımıyla geliyor . Yani launcheri her açılışta gözetliyor . Farklı bir veriye rastladığında bu veriyi uygun hale getiriyor . 1 arkadaşımızda Visual Basic bilen için çok kolay demiş . Ben Visual c++ da çalışmalarımı yapıyorum ve şöyle bir durum söz konusu . Siz açığın adresini ( açığın sahip olduğu kodlama sistemini ) bilmediğiniz sürece hiçbirşey yapamazsınız . Ve oyunun hangi ayarlarla yapıldığıda önemli . Örneğin d3d9 da daha yeni kodlama teknikleri kullanılırken d3d8 de daha farklı teknikler kullanılır . Onun için görüldüğü kadar kolay değil . Fakat oyunun hilelerini birisi bulamıyacak diye de bir kaide yok . Oyunun açığından yararlanılır , gerekli işlemlerle bir Injector vs. hazırlanabilinir . Fakat İKV gibi bir oyunda bu hileyi heryere yaymaz . Tabii böyle bir program yapılmışta satılmaya kalkınmış ve yöneticilerde işin farkındaysa bu konuyu hallederler .
Bu arada şunu söyleyeyim ; oyun açıklarından yararlanarak o açıkları kendi emelleri için kullanan kişiler oyundaki yeniliklerin sadece daha geç gelmesini sağlarlar ..!
Bu arada şunu söyleyeyim ; oyun açıklarından yararlanarak o açıkları kendi emelleri için kullanan kişiler oyundaki yeniliklerin sadece daha geç gelmesini sağlarlar ..!
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Merhabalar,
Evet öncelikle bazı konularda geç yanıt verdiğimiz yada vermediğimiz durumlar olabiliyor. Sizin belirttiğiniz durum gibi. Fakat yanıt vermemiş olsak dahi sizin ve diğer gönderim yapan pek çok oyuncumuz bildirimleri takip edilmekte ve sizin en çok neyi takip neyi talep ettiğiniz en çok neden şikayet ettiğiniz takip edilmekte ve yapılacak işlemlerde bizler için çok güzel bir veri oluşturmaktadır. Zaten gerek oyunda gerekse forumda hemen hemen her konuda İKV Destek Takımına destek formu ile ulaşmanız yönündeki temel amacımız budur. Yoksa sorularınıza burada da yanıt verilebilir oyunda yanıt verilebilir .Ama bu sizin beklentilerinizi takip etmemizi zorlaştırır.
Konuyla ilgili olarak, Bir çok oyuncumuz destek formunu kullanarak gerek şikyet gerekse önerileri ile destek olmuşlardır. İsimleri tektek yazamam ama kendilerine bu konu nezdinde teşekkür ediyorum. Gelecek yeni sürüm makro kullanımı hakkında gerekli düzeltmeler yapılmış olarak gelecektir. Ayrıca pek çok düzeltmenin yanında eklemeler ve düzenlemeler olacaktır.Bu sürümümüz her şeyi ile İKV'nin en güzel sürümü olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Evet öncelikle bazı konularda geç yanıt verdiğimiz yada vermediğimiz durumlar olabiliyor. Sizin belirttiğiniz durum gibi. Fakat yanıt vermemiş olsak dahi sizin ve diğer gönderim yapan pek çok oyuncumuz bildirimleri takip edilmekte ve sizin en çok neyi takip neyi talep ettiğiniz en çok neden şikayet ettiğiniz takip edilmekte ve yapılacak işlemlerde bizler için çok güzel bir veri oluşturmaktadır. Zaten gerek oyunda gerekse forumda hemen hemen her konuda İKV Destek Takımına destek formu ile ulaşmanız yönündeki temel amacımız budur. Yoksa sorularınıza burada da yanıt verilebilir oyunda yanıt verilebilir .Ama bu sizin beklentilerinizi takip etmemizi zorlaştırır.
Konuyla ilgili olarak, Bir çok oyuncumuz destek formunu kullanarak gerek şikyet gerekse önerileri ile destek olmuşlardır. İsimleri tektek yazamam ama kendilerine bu konu nezdinde teşekkür ediyorum. Gelecek yeni sürüm makro kullanımı hakkında gerekli düzeltmeler yapılmış olarak gelecektir. Ayrıca pek çok düzeltmenin yanında eklemeler ve düzenlemeler olacaktır.Bu sürümümüz her şeyi ile İKV'nin en güzel sürümü olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
Lathander yazdı:Gelecek yeni sürüm makro kullanımı hakkında gerekli düzeltmeler yapılmış olarak gelecektir.
Bu benim için yeterli. Tşk'ler..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
SOKRAT ST
SOKRAT ST