Row&Ata meselesi..
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Row&Ata meselesi..
Artık Bu Konuyada Ve olaya nokta koymanın Zamanı geldi. Diye düsünüyorum.!
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
La bir oyunu ne kadar çok kafanıza takıyosunuz.
Görende kan dawası çıkmış sanır..
Bunun bir oyun oLduğunu unutmayın sen onu kessen ne oLcak kesmesen ne oLucak :lol: Birbirini sewmeyen adamLar qördükLeri yerde birbirLerini keSer poLemiqe qirmeye ne qerek waR bu kadar takıLmayın yok Lonca meseLeSi faLan yaw bir Oyun için bunLara takıLmaya değermi
Gerçek hayatLa SanaL aLemi ayıRmayı baŞaRn artık her köşede bir poLemik her koNuda bir tartışma ne qereqi waR ?
AnLaşmakda Şart değiL oyunda anLaşsan ne oLur anLaşmasan ne oLur sen tarafını beLirLemişsindir nasıLsa.
Sizinkisi "Bana dokunmayan yıLan bin yaşasın " HeSabı :lol: O Yüzden İki tarafta uzatmadan oyununa baksın Kim kime gıcıksa gördüğü yerde keser qecer poLemiqe qirmez HerkeS dost weya HeRkes dusman oLucak diye bir kuraL yok iki Loncadan da bazıLarı bırbırne dostken bazıLarı dusman oLabıLır. SaLLayın bu qibi durumLarı eqLenceniza bakın
BiLiyorum bu mesajım Çok tepki aLacak ama takmayacaqım kimseyi o yüzden kimin Ne yazdıqı çokda LüLü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
mesele mesele degilki boktan çıkmış bi iş oldu valla artık gülücegim tuttu
2_3 velete baqq yav laf ediyolar ataxlere bakıyom row arıyo row lar ( bizler yani )) atax arıyoz kesmek için zuhaha laf olmasa zevki bi savaş oluyo orası kesin dedigim gibi sonuçunu merakla bekliyorum bu olayların 
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Yanlız hep biz geliyoz arz sancaga artık sıra sizde sizde mısıra gelin :twisted:saw55 yazdı:mesele mesele degilki boktan çıkmış bi iş oldu valla artık gülücegim tuttu2_3 velete baqq yav laf ediyolar ataxlere bakıyom row arıyo row lar ( bizler yani )) atax arıyoz kesmek için zuhaha laf olmasa zevki bi savaş oluyo orası kesin dedigim gibi sonuçunu merakla bekliyorum bu olayların
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ataxberzah,
Kendinize çok güveniyorsanız sizleri ER MEYDANI'na bekleriz
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkadaşlar yazdığım hikayenin yazım kanalına taşınması ve buradaki konu sayfasının güncel tutlamaması sebebiyle Link olarak güncel tutup sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum lütfen bir kac dakikanızı ayırıp görüşlerinizi belirtiniz
Yeni yorumları,Yeni görüşleri okuyup değerlendirip kendi görüşlerinizi katmanız rica olunur şimdiden teşekkürler.
Konu linki:
viewtopic.php?f=60&t=20765
GüNCELL!!!
iyi forumlar.
Yeni yorumları,Yeni görüşleri okuyup değerlendirip kendi görüşlerinizi katmanız rica olunur şimdiden teşekkürler.
Konu linki:
viewtopic.php?f=60&t=20765
GüNCELL!!!
iyi forumlar.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Bana heryer Paris... :twisted:Melankolik yazdı:Ataxberzah,

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
O zaman önce loncanı ikna et..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Aksamdan aksama girebiliyorum eve gelince yorgun olmasam sölerim cıkarırız bi grup