Senle iyi bi tanışma yaşamamıştık ama sonradan bi konu hakkında baya sohbetimiz olmuştu önceden ama bu Row tartışmasının Başında sende yer alıyosun senle erman ben ve mesut abi sorun yaşadık ...RuffleS yazdı:Finallerim Başladıgı için oyuna 4-5 gün gibi bir zaman zarfı içinde giremedim giremiyorum.Şunu belirtmek isterim Vahit abiylede bu konuyu konuştum.Neticesinde Herşey hal olmuştu.Ama ona Loncanızda 2-3 insan loncanızı bozuyor dedim ve bana kendisi dikkate alacağımızı hatta uzaklaştıracağımızı söledi bizzat şahsıma...Ha sorun çözülür çözülmez bizlik bir durum yok savaş ise savaş barış ise barış...Beni bu oyunda eskiler tanır.Nasıl karektere sahip oldugumu bilirler.Nese fazla uzatmıyacağım Rowlarla sorunu olan kim varsa çözelim.Herkes haddini bilsin...
İyi Forumlar..
Row&Ata meselesi..
Re: Row&Ata meselesi..
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

Bunu benim yazımdan okuyarak söyledin galibaORHANBEY yazdı: Darthwader dün Vahit abi ve Olcay ile konuştuk o zamanda söyledik Saww(Gökhan) ile ben . Bana karşı bölgeden laf atılmayacağı sürece cevap vermicem dedim ama laf atarlarsa karşılık vermekten çekinmeyeceğimi de söyledim.Harbour ile yan yana gelip olayı da konuştuk kardeşinin küfürü ettiğini hatta kardeşi küfür ettim dediğinde inanmadığını forumda fotoğrafları görünce anladığını söyledi.Kardeşinin karaktere girmemesini söylediğimde o da bu karaktere giriyor dedi.Özür diledi tamam eyvallah. Ben bölgeden bana taciz sözleri atılmadıkça cevap vermeyeceğimi de söyledim.
Sonuç olarak kuyruk acısı felan diyenler için sancağa Wolf Ruffles ı denizci yi kaç kere Ata lar sıkıştırdı savaş yokken ... o zaman da işi büyütmek istesek kalkar gider o sancakdan çıkarmasını da bilirdik.30 kişi sancak basıp 6 kişilik arzlara karşıdan laf atan bölgeden atar yapan o malum diğer loncada kalabalık yapmasın. İsterse tüm lodoslar savaş açsın emin ol benim umrumda değil. Ama bir Ata kalkıp da "ROWLARIN EFELERDEN FARKI YOK" der ise ve efeler için söylenen hırsız , vatan haini lafları da bunun içinde olduğuna göre kralı gelsin tanımam ezerim.
Umarım Anlatabilmişimdir...
Açıkçası bende tekrar okuyunca yanlış bir cümle kurduğumu farkettim, söylemek istediğim o değildi
Şunu anlatmak istemiştim;
Karşımızdaki lonca efeler değil yani bu kadar sert olmamıza gerek yok demek istemiştim ama cümleyi yanlış kurmuşum
Malum efelerle savaşırken çok serttik çünkü hakediyolardı
Son olarak yazımın başındada belirtmiştim ben o ikazları her iki loncaya birlikte yaptım sadece ROW'lara hitaben yazılmış bir yazı değildi.
Her iki loncada biraz daha sakin olmalı diye düşünüyorum
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Bakın örnek alın işte adam yanlış anlatınca bile ozrunu dılıyor ama sizinklerin sesi solugu kesildi ettıklerı laflardan sonra, Row loncasından Ata lar hakkında laf dıyenler var olay kapansın dıye lonca bunlara göz yumuyor ama siz hala atar peşındesınız , özür dılemesı gerekır demişsin Gloyn sanırım özür dilenmş , şimdi loncandaki o kadar laf dıyen adamlara söyle bunudaywalker yazdı:Bunu benim yazımdan okuyarak söyledin galibaORHANBEY yazdı: Darthwader dün Vahit abi ve Olcay ile konuştuk o zamanda söyledik Saww(Gökhan) ile ben . Bana karşı bölgeden laf atılmayacağı sürece cevap vermicem dedim ama laf atarlarsa karşılık vermekten çekinmeyeceğimi de söyledim.Harbour ile yan yana gelip olayı da konuştuk kardeşinin küfürü ettiğini hatta kardeşi küfür ettim dediğinde inanmadığını forumda fotoğrafları görünce anladığını söyledi.Kardeşinin karaktere girmemesini söylediğimde o da bu karaktere giriyor dedi.Özür diledi tamam eyvallah. Ben bölgeden bana taciz sözleri atılmadıkça cevap vermeyeceğimi de söyledim.
Sonuç olarak kuyruk acısı felan diyenler için sancağa Wolf Ruffles ı denizci yi kaç kere Ata lar sıkıştırdı savaş yokken ... o zaman da işi büyütmek istesek kalkar gider o sancakdan çıkarmasını da bilirdik.30 kişi sancak basıp 6 kişilik arzlara karşıdan laf atan bölgeden atar yapan o malum diğer loncada kalabalık yapmasın. İsterse tüm lodoslar savaş açsın emin ol benim umrumda değil. Ama bir Ata kalkıp da "ROWLARIN EFELERDEN FARKI YOK" der ise ve efeler için söylenen hırsız , vatan haini lafları da bunun içinde olduğuna göre kralı gelsin tanımam ezerim.
Açıkçası bende tekrar okuyunca yanlış bir cümle kurduğumu farkettim, söylemek istediğim o değildi
Karşımızdaki lonca efeler değil yani bu kadar sert olmamıza gerek yok demek istemiştim ama cümleyi yanlış kurmuşum
Son olarak yazımın başındada belirtmiştim ben o ikazları her iki loncaya birlikte yaptım sadece ROW'lara hitaben yazılmış bir yazı değildi.
AteşSalih -- TERBİYECİ

daywalker yazdı:Bu konuya yorum yazmıycaktım ama çok uzadı bişeyler yazmak gerekti artık..
Öncelikli şunu söyliyeyim bayadır oyunda yokum, yani bu olayları oyundan değil forumdan öğrenmiş bulunuyorum
Şimdi gelelim yorumuma; bu yazıcaklarım her iki lonca içinde geçerlidir hem ATA kardeşlerime hem ROW arkadaşlarıma yazıyorum..
Öncelikle neden birisi size daldığında hemen bunu locna meselesi haline getiriyosunuz ?
Misal bana oyunda bir ROW dalsa kalkar tekrar gelirim , "hayırdır noluyo neden daldın" derim
İşin aslını astarını öğrenir, konuşarak sorunu çözmeye çalışırım.
Baktım olmuyomu, kendim dalarım savaşa girişirim, loncayı çağırmam kesilirsemde benden güçlüymüş der işime bakarım, yine loncayı çağırmam.
Ha ben yendim yanına adam alıp geldi, tekrardan konuşmaya çalışırım yanındakine durumu anlatmaya çalışırım.
Özetle yapılabilecek tüm çabayı yapıp halen daha sonuç alamazsam ve bu durum bana oyunu oynanmaz kılıyorsa loncamı çağırırım.
İki taraftada birbirini tanıyan, arkadaş olan onlarca kişi var.
Bu kadar kaliteli iki lonca neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum.
Patlamaya hazır bomba gibi herkes, bi kıvılcımla kıyamet kopuyo, kimsede bi alttan alıyım, bi anlaşmaya çalışıyım düşüncesi yok.
Tekrardan diyorum, iki taraftada çok fazla arkadaş var ilerde yüzyüze oynayacaz bu oyunu, yüzümüzü kızartıcak laflar etmiyelim birbirimize
Savaşsak bile edepli ahlaklı savaşalım, efeler gibi görmeyelim karşımızdakini
Son olarak loca arkadaşlarım küfürü edenin Harbour'un yani Yasinin kardeşi olduğunu belirtmişlerki ben buna inanıyorum çünkü yasini tanıyanınız varsa bilirki o adam asla küfür etmez. Şu oyunda herkes küfür eder yasin etmez, öyle biri kızdıramazsınız bile onu olaylara hep gırgır, makara olarak bakar.
Şunuda anlıyorum, bu oyunda o kadar çok olay kardeşim yaptı diye geçiştiriliyorki sizde inanmak istemiyorsunuz, haklısınız bişey diyemem.
Sonuç olarak sunucunun en eski oyuncularının ve en kaliteli insanların bulunduğu iki loncanın savaşmaması gerektiğini düşünüyorum.
Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar
Eskilerden Darthwader namı diğer filozof
supersın pasa /alkış
ben öldüğümde gülücük atıp makara yapıyorum D
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bunu benim yazımdan okuyarak söyledin galibadaywalker yazdı:ORHANBEY yazdı: Darthwader dün Vahit abi ve Olcay ile konuştuk o zamanda söyledik Saww(Gökhan) ile ben . Bana karşı bölgeden laf atılmayacağı sürece cevap vermicem dedim ama laf atarlarsa karşılık vermekten çekinmeyeceğimi de söyledim.Harbour ile yan yana gelip olayı da konuştuk kardeşinin küfürü ettiğini hatta kardeşi küfür ettim dediğinde inanmadığını forumda fotoğrafları görünce anladığını söyledi.Kardeşinin karaktere girmemesini söylediğimde o da bu karaktere giriyor dedi.Özür diledi tamam eyvallah. Ben bölgeden bana taciz sözleri atılmadıkça cevap vermeyeceğimi de söyledim.
Her iki loncada biraz daha sakin olmalı diye düşünüyorum[
efe diyosun rowlara bide yanına yanlış cümle kurdum deyip gülücük koyuyosunya bukadarınada pes yani benki şuana kadar atax leri savunmuş olan saww sen gel bize efe de özür dilicene yüzsüz yüzsüz gül orda hella sen sahsen kendimi ne sanıyon anlamadım ok
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
kupluce yazdı:Bakın örnek alın işte adam yanlış anlatınca bile ozrunu dılıyor ama sizinklerin sesi solugu kesildi ettıklerı laflardan sonra, Row loncasından Ata lar hakkında laf dıyenler var olay kapansın dıye lonca bunlara göz yumuyor ama siz hala atar peşındesınız , özür dılemesı gerekır demişsin Gloyn sanırım özür dilenmş , şimdi loncandaki o kadar laf dıyen adamlara söyle bunudaywalker yazdı:Bunu benim yazımdan okuyarak söyledin galibaORHANBEY yazdı: Darthwader dün Vahit abi ve Olcay ile konuştuk o zamanda söyledik Saww(Gökhan) ile ben . Bana karşı bölgeden laf atılmayacağı sürece cevap vermicem dedim ama laf atarlarsa karşılık vermekten çekinmeyeceğimi de söyledim.Harbour ile yan yana gelip olayı da konuştuk kardeşinin küfürü ettiğini hatta kardeşi küfür ettim dediğinde inanmadığını forumda fotoğrafları görünce anladığını söyledi.Kardeşinin karaktere girmemesini söylediğimde o da bu karaktere giriyor dedi.Özür diledi tamam eyvallah. Ben bölgeden bana taciz sözleri atılmadıkça cevap vermeyeceğimi de söyledim.
Terbiyeci Her İki tarafta birbirlerini sakinleştirmeye calışıyor. Ama Sen bunu gölgeliyorsun. Çok Net Konuşuyorsun. Sende Bizimkiler gibi bir kenara cekil olan biteni izle bence. Söz hakkı elbet bizler içinde doğacaktır. Millete atar yapiyor diyorsun sen kendin atar yapıyorsun. Relax Olalım.
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Her iki taraftada sevdiğim arkadaşlarım olduğu için savaş halinde olmanızı istemem ama durum o ki pek mümkün değil şuan için onun için İKV oyun evreninde olduğunuzu unutmayın eğer bi kin bi öfke varsa karşınızdakine yapıcağınız şey OkO dur. Yani oyunda gör kes bu konu 80 sayfa olsa ne olur ki
Tekrar diyorum o haklı bu haklı demiyorum herhangi bi tarafta da değilim.
Yeniçerixblack
Tekrar diyorum o haklı bu haklı demiyorum herhangi bi tarafta da değilim.
Yeniçerixblack
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Turan senin konuşmaya hiç hakkın yok çekil git bu konudan ne kadar karaktersiz olduğunu şu fotolar anlatmaya yeter;
http://www.ressimyukle.com/images/667_E ... n.5_tn.jpg
http://www.ressimyukle.com/images/408_E ... 0.40.2.jpg
Dikkat! Küfür içeriklidir sadece inanmayan varsa baksın diye koydum..
Ata Loncasına gelince..
Biz başından beri barış taraftarıydık.
Lakin anlaşmayı bozan taraf yine siz oldunuz..
O olay esnasında orada olmayan arkadaşlar yorumlar yapmışlar.
Bir kişinin hatasını tüm loncaya maal ediyorsunuz diye..
Bilmediğiniz birşey var Harbour bana daldığında ben de karşılık verdim. E loncamdaki adam da habersiz dalan birine karşı bana şifa basma hakkına sahiptir diye düşünüyorum. İşte biz savunma yapıp Harbour'u indirince orada oturan Ataxdelibalta ve yanındaki bir Ata daha bize saldırdı. Yani olayı lonca meselesi haline getiren taraf biz değiliz..
Bölgeden tartışma konusuna gelince..
Ataxögeday bilir bölgeden tartışmaları kimin başlattığını..
Akşam tatlı tatlı savaşırken..
Ataxzeki bölgeden bize laf attı. Sonrasında biz de karşılık verdik ve tartışma çıktı.
Ögeday'ın dediğini hatırlıyorum;
-zeki niye laf atıyosun ki şimdi sen ne güzel savaşıyorduk
-yaa ama hep aynı şey sıkıldım ölüp ölüp geri geliyorlar
Yalansa yalan deyin...
Ata loncası benim sevdiğim bir loncadır..
Ancak görüldüğü gibi bu loncayı tartışma ortamına sürükleyen kişiler Terbiyeci,Ataxzeki ve Harbourdur.
Bana kalırsa olaylara her zaman agresif bir tavırla yaklaşan bu kişiler de olmasa Ata loncası daha da yükselecektir...
http://www.ressimyukle.com/images/667_E ... n.5_tn.jpg
http://www.ressimyukle.com/images/408_E ... 0.40.2.jpg
Dikkat! Küfür içeriklidir sadece inanmayan varsa baksın diye koydum..
Ata Loncasına gelince..
Biz başından beri barış taraftarıydık.
Lakin anlaşmayı bozan taraf yine siz oldunuz..
O olay esnasında orada olmayan arkadaşlar yorumlar yapmışlar.
Bir kişinin hatasını tüm loncaya maal ediyorsunuz diye..
Bilmediğiniz birşey var Harbour bana daldığında ben de karşılık verdim. E loncamdaki adam da habersiz dalan birine karşı bana şifa basma hakkına sahiptir diye düşünüyorum. İşte biz savunma yapıp Harbour'u indirince orada oturan Ataxdelibalta ve yanındaki bir Ata daha bize saldırdı. Yani olayı lonca meselesi haline getiren taraf biz değiliz..
Bölgeden tartışma konusuna gelince..
Ataxögeday bilir bölgeden tartışmaları kimin başlattığını..
Akşam tatlı tatlı savaşırken..
Ögeday'ın dediğini hatırlıyorum;
-zeki niye laf atıyosun ki şimdi sen ne güzel savaşıyorduk
-yaa ama hep aynı şey sıkıldım ölüp ölüp geri geliyorlar
Yalansa yalan deyin...
Ata loncası benim sevdiğim bir loncadır..
Ancak görüldüğü gibi bu loncayı tartışma ortamına sürükleyen kişiler Terbiyeci,Ataxzeki ve Harbourdur.
Bana kalırsa olaylara her zaman agresif bir tavırla yaklaşan bu kişiler de olmasa Ata loncası daha da yükselecektir...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Kırcalı ben atar yapmıyorum kesınlıkle oyle anlaşıldıysa kusura bakmayın ama atar yapcak olsam oyunda yapar satasırım beni bilen bilir.
Ferro sana gelince, ben Ata loncasından değilim. Ve kusura bakmada bu tür fikirlerini kendine sakla çünkü kımse Ata loncası kımler olmasa daha güzel olur diye bir şey sormadı sana, senin isteklerine göre de lonca listesi olmuyor malesef
Ferro sana gelince, ben Ata loncasından değilim. Ve kusura bakmada bu tür fikirlerini kendine sakla çünkü kımse Ata loncası kımler olmasa daha güzel olur diye bir şey sormadı sana, senin isteklerine göre de lonca listesi olmuyor malesef
AteşSalih -- TERBİYECİ