YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Mesaj gönderen Tacsiz »

Zems yazdı:bahsetiğin oyunları hiç oynamadım ama benzer bir oyun oynadım.yazdıklarımın hepsi vardı.ıkv olsa ne kaybederki hatta daha fazla oyuncu sayısıolur ve buna herkezde bayılırdı. ;) ıkv başka oyun oynamadığım zamanlarda oyuncu öneri kısmında bizler bunları zatn yazar dururduk .kar yağmur binek o bu şu hayatın içinde zaten var sonradan icat edilmedi bilim adamı olmaya gerek yok yani aklım var diyen herkezin aklındadır . ama şu var ıkv için bu yaptırıımlar imkansız gibi görünüyor, veleddalin amin ;)
heee evet daha çok çoluk çocuk dolar ve sonrada oyun oynanmaz hale gelir biraz gerçekci olun yaa saçmalığa bak ya binek ışınlanma ışınlanma bide bu ne büyük saçmalık skati bizi ışınla :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

Tacsiz yazdı:
Zems yazdı:bahsetiğin oyunları hiç oynamadım ama benzer bir oyun oynadım.yazdıklarımın hepsi vardı.ıkv olsa ne kaybederki hatta daha fazla oyuncu sayısıolur ve buna herkezde bayılırdı. ;) ıkv başka oyun oynamadığım zamanlarda oyuncu öneri kısmında bizler bunları zatn yazar dururduk .kar yağmur binek o bu şu hayatın içinde zaten var sonradan icat edilmedi bilim adamı olmaya gerek yok yani aklım var diyen herkezin aklındadır . ama şu var ıkv için bu yaptırıımlar imkansız gibi görünüyor, veleddalin amin ;)
heee evet daha çok çoluk çocuk dolar ve sonrada oyun oynanmaz hale gelir biraz gerçekci olun yaa saçmalığa bak ya binek ışınlanma ışınlanma bide bu ne büyük saçmalık skati bizi ışınla :D
Çoluk çocukların başında sen mi geliyorsun ?
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Eflatun yazdı:
Tacsiz yazdı:
Çoluk çocukların başında sen mi geliyorsun ?
19 yaşındakileri çocuktan sayıyorsan tamamdır ama sen sanırım çocuk takliti yapmayı seviyorsun hee ne dersin ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Şu konuyu tartışarak kirletmezseniz çok güzel olacak.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

ben deyil o başlatıyor tartışmayı benim suçum ne ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

İleti geçmişime bakınca bu konu hep gözüme çarpıyor nedense güncellemeye pek hevesliyim :D Oyuncular olarak oyunun gelişim sürecindeki beklentilerimiz bunlar tabi :)

bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

yeraltı madenlerinin sayısı artırılsın...
belki maden ücretleri düşer; maden başı kavgadan kurtuluruz ve bir efsunu üretebilirim(z)
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

bailamo yazdı:yeraltı madenlerinin sayısı artırılsın...
belki maden ücretleri düşer; maden başı kavgadan kurtuluruz ve bir efsunu üretebilirim(z)
iyi niyetli bi öneri ama bir de şu açıdan bakmak lazım maden kaynaklarının çokluğu oranınca saf madenlere ulaşım kolaylaşacak buda madenlerin değerini düşürecektir.

Bu da doğal olarak ticarete balta vuracaktır. Bence şu anki maden kaynağı sayısı uygun :)

Hatta benim bu konuda önerim maden çeşitlerinin arttırılması olur :)

Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Shizofren »

Konu Şubat ayında açılmış ve mayıs ayını bitirmiş bulunmaktayız. Sunulan önerilerin yada yakınında bi etkileşim hareket yapılmamıştır. Bu kadar ay sonra kalkıpta konuyu boşu boşuna tekrar açmayın inanın ki tartışmaya dönüşücektir. Madenler çoğaltılsın 1 madenden 5 tane olsun Şuan maden başlarında çar bırakıp ordan çekince diğer madene geçmek için gir / çık yapan bazı zeki arkadaşların işine balta vurulsun ;) 2 İridyum madeni varsa adam ikisinede çar bırakıyor çekiyor yada yonca madenleri yada budaksızlar. Neden bi titanyum bu şekilde değil yada neden bi başkası böyle değilde 3 değerli maden bu şekilde ? Tek Akıllı kendileri Tek Hükümdar Kendileri ;)
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
sltanatxehlhibre
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sltanatxehlhibre »

arkadaşlar bu basettiğiniz organızasyonlar özellikle mynet olmak üzere sobe ve ttnet'i fazlasıyla aşar. şu an bile bi sorunu halletmek için karşımızda muhattab bulamadığımız mynet ve artakları için bu bahsettikleriniz en az on numara büyük gelir. şu an en son olarak yeniçerixismet ve optimusbrayn arkadaşlarımızın çarları çalınmıştır. ve o kadar uğraşmalarına rağmen hesaplarını geri alamamışlardır. bırakın çarlarını almayı karşılarında muhattab bulamamışlardır. şuan bile bana çarı çalındığı için oyunu bırakan 50 kişi say deseniz bunu rahatlıkla yapabilirim.yanı demem o ki hala oyunda olması gereken güvenlik seviyesinden mahrum bir oyun için bu istekler fazla gelir. ve yukarda ısımlerini belirtmiş oldugum karekterlerde oyunun kuruluşundan bu yana oyun oynayan kendi halınde dürüst şahsiyetlerdir ve şuan oyunu bırakmışlardır.. bu yönetim böyle kadirşinas şahsiyetleri elinde tutmayı beceremezken bizim mynet-sobee ve ttnetten bu isteklerde bulunmamız bu kadar aciz bi yönetime haksızlık olur diye düşünüyorum.

NOT: BU YAZDIKLARIM KENDİ ŞAHSİ FİKRİMDİR.
metinde kullanmış olduğum argo sözcüklerden (sadece) oyuncu arkadaşlardan özürdiliyorum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön