Beyaz Köşk Lanet Olsun Sana

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bedevi0590
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Beyaz Köşk Lanet Olsun Sana

Mesaj gönderen Bedevi0590 »

sebebi belli ben 2006 bu yana ıkv oynayan birisiyim dün gece saat 23 45 Kıyametali denilen çok sevdiğim tabii sizinde sevdiğiniz bir çoçuk diyorum çünkü aklı yok daha itemimi çalmış bulunmaktadır seneler arkadaşlığını bir seferde silen kıyametali siz de çok iyi tanıyorsunuz dimi o kadar forumda konu açtınız savundunuz ve bunlar gibi bir sürü şey ler her neyse bilinki artık KIYAMETALİ de (HIRSIZ) o na göre kendinizi koruma altına dost gibi yaklaşır ama arkanızdan vurmasın bende size bir tavsiye kolay gelsin herkeze

[ ARIZALI ]
Ben İstanbul Kıyamet Vaktini 2006 İtibaren Oynayan Birisiyim
Kullanıcı avatarı
Bedevi0590
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Beyaz Köşk Lanet Olsun Sana

Mesaj gönderen Bedevi0590 »

yokmu bir cevap yazacak kimse
Ben İstanbul Kıyamet Vaktini 2006 İtibaren Oynayan Birisiyim
Kullanıcı avatarı
CcCxhasanxCcC
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CcCxhasanxCcC »

Kimse kimseyi sevmez , beyazköşk'te oynuyosan herşeyi göze alıcaksın ;)
D..x..OroNTeZ UnderGranD..x..D

!!..AKIL ALMAZ YAPTIKLARIMA , AKLINIZ ALMAZ YAPACAKLARIMA..!
Kullanıcı avatarı
Leosmontu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Leosmontu »

En uzun süren dostluklar bu kadar kolay atılabilir.Çünkü elinde sonunda bu arkadaşlık sanal bir arkadaşlık.Bu oyunda birçok iyi dostum var benim.Fetih,Db,Beterböcek,LODOSMUHAFIZI,Clubbers,ÇAKIL,Sessizdragon,Goeedsa,Ganqstaxunruly ve ismini sayamadıgım en iyi dostlarım.Onlar benim için altın değerindeler.Yardım olarak item istemezler.Lazım olursa rica ederler yoksa düşünmen yeterli demeleri bile bana yetiyor.
Ve asla unutmayın oyunda gerçek dostunuzu bulabilmek için ilk önce ona yardım edin yardım istemese bile.Unutmayınki yardım etmek bir dostluk için çok önemlidir.Umarım herkezin benim gibi dostları olur.Doğru kişileri seçtikçe yanlış kişiler ortaya çıkar.

En son olarak oyunda 3 yıllık arkadaşınız bile olsa çarınızı,önemli itemlerinizi vermeyiniz.Çünkü 3 yıllık arkadaş bunu direk size ifade edebiliyorsa emin olun o sizle sadece item için arkadaş olmuştur.Benim birşeye ihtiyacım olduğunda ilk kendim yapmaya çalışırım.Eğer imkansızsa yardım isterim.Yardım etmek için elinden geleni yapacaktır ama yapamassa bile düşünmesi yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
Gsxmuco
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gsxmuco »

bu oyunda kimse kimseye güvenmesin bazıları hariç işte unruly loncası,örgülü vb. loncalardaki kişileri tercih edin

49 Level savaşçı = Gsxmüco
49 level büyücü = Gsxmücob
49 level savaşçı = Gsxmücod
46 level şifacı = Gsxmücoe
Diğer Tüm Gsx lerle alakam yoktur.
Kullanıcı avatarı
Rikardo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rikardo »

Umudu yitirme

Blacklist Armatör
Kullanıcı avatarı
Karaxbyturk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Karaxbyturk »

neden lanet okuyorsun ki çarı çaldırman tamamem senin hatan yukarıda bi yazı okudum çok güzel
BURASI BEYZ KÖŞK BURADA KİMSE KİMSEYİ SEVMEZçok yerinde bir laf ama yinede geçmiş olsun ben bu güne kadar 3 tane üyelik çaldırdım 2 sini aynı anda birisi nasıl çalındı daha aklım almıyor ama olsun herşeye rağmen devam ediyorum

“Genel Sohbet” sayfasına dön