Kıyametcelladı Hakkında

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Leosmontu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Kıyametcelladı Hakkında

Mesaj gönderen Leosmontu »

İlk önce kendisi oyunda sevdiğim bir arkadaşımdır.GM'lerimize şimdiden söylüyorum bu açtığım konu yöneticilere isyan değildir.Sadece bir bilgilendirme konusudur.
Arkadaşım küçük bir olay yüzünden uzaklaştırma aldı.
Şimdi buraya dikkat:
EM'de ilk girdiğimde bir büyücü bana zihin büyüm olmadı diye isyan etti ve bana hakaret etti.Birşey demedim ve oyunuma devam ettim.Geçen zamanda EM'de her onunla karşılaştıgımda ağza alınmayacak küfürler edip bana Bacaksız .... diye nitelendirip emden kaçıyor.Afedersiniz GM'ler ama bizde Peygamber sabrı yok.Bir tane velet gelcek bana küfür etcek bende saf gibi durcam.Hadi neyse en sonda küçük bir küfür ettim ona ve onu şikayet ettim.Ama nedense kendisi hiçbir ceza yemedi ben yedim.
Bu sadece bir örnekti.Ve emin olunki bu örnek birçok kişinin başına geliyor.Kıyametcelladı çok sabırlı bir arkadaşımdı.Ona bölgeden neler neler dediler.Küfür eden bile oldu.Ama birçok yönetici Eminönü veya başka serverda geziyordu.Ama Beyaz Köşk'e uğrayan yoktu.Anca Kadim Hidra görevinde kaçıran olursa şikayet ediyorduk geliyolardı.Ne oldu yöneticiler bizi unuttunuzmu.Hiç demediniz şu oyuna girelimde şu bölgedeki yazışmaları okuyalım.
Buna dur deme vakti geldi.Ya adam gibi beyaz köşke girip bir bölge tartışması varmı diye bakarsınız yada serverı kapatın.Eğer ilgilenmicekseniz BK ile kapatın daha iyi.Ben Meteor Bölgesi zamanında girdiğimde zembekoğlu birçok zaman oyuna giriyordu.Bizimle muhabbet ediyordu.Bölgede tek bir atışma bile yoktu.BK bir zamanlara kadar en temiz en dost canlısı sunucuydu.Ne oldu bu kdr güzel bir server gördünüz diye yanlızmı bırakmak istediniz.Bi oyuna giriyorum bölgede küfür eden edene.

Bu bir isyan degil öneridir.Önerilerinizi İKV Desteg'e yollayınız.Cevap gelcekmi? Söz veriyormusunuz?
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Kıyametcelladı Hakkında

Mesaj gönderen Erdogan »

Konu başlığı ile öneri içerikli iletinizin bağlantısızlığına rağmen ufak bir bilgilendirme yapabilirim. Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz durumları "Sağ tık / Şikayet Et" sistemi ile bizlere bildirebilirsiniz. Eski döneme göre çok daha sağlıklı olan bu sistemi düzgün kullandığınızda sonuç alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Sistemi kullandığınızda sistem ayrıntıları sistem kanalı aracılığı ile sizlere iletilmektedir.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön