Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Mesaj gönderen mguldemir »

bazı unlululer vardır gundemden dustuklerı zaman veya gundeme gelmek ıstedıklerınde adlarında bır dedıkodu cıkartırlar yada ılk klıplerınde herzaman daha acık gıyınır seksı hareketlerle dınleyıcılerın ve ızleyıcılerın dıkkatlerını cekıp begenılerını kazanmaya calısırlar ıste tsk sızlerde bana gore bunlardan bırısısınız bızde varız demek ıcın buraya gelmıs kavga etmeye calısıyorsunuz hem mekanımıza gelıyorsunuz hemde posta koymaya calısıyosunuz bılmıyorsunuzkı her horoz kendı coplugunde oter ve her koyun kendı bacagından asılır dıkkatlı olun burda yılmaz abının borusu oter bazı yerlerdede benım borum oter fakat benım borumun otus tarzı yılmaz abınınkınden daha farklı tsk

Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
Kullanıcı avatarı
Thedoors
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Thedoors »

Öncelikle mehmett efendi bakıyorumda baya baya adam olmuşsunda lonca işine filan girmişsin vay be zamanında adada önündeki 4 tazıdan birini çekip kestim diye direk özelden küfürü basan mehmett beye bak sen yasaklı listemin ilk isimlerinden .. Sen beni haliyle hatırlamassın önüne gelene küfür ettiğin için normal karşılamak lazım bu durumu.. Hee tabi zaman geçti lonca işine fln girdin adam oldun yani yersen ;) Velasıl bu tarz işlere pek girmem başkasının tartışmasına ama sen bir kupa at pisliği bile değilsin kaldiki eski loncama yılmaz abime laf söylüycen önce geçmişine bakta öyle konuş..
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

BAKIN ARK LAR BANA LAF ATABILIRSINIZ AMA LONCAMA ASLA HA UZATIRSANIZ UZATIRIZ BIZZDE MERAK ETMEYIN KONUNUZA GIRMICKETIM AMA BANA LAF ATILDIGINI DUYUNCA GIRDIM...

BURHAN benım en yakın ark oldugu ıcın baktım bı goremedık kadımı yazmış bende Tskx kasar beraber gıderız dedım sız yanlış mı anlıyorsunuz olemı anlamak ıstıyorsunuz eger kavga etmek ıstıyorsanız her zaman burdayım.

benım kufurum varsa fotoya koy bı sey bulamayınca kufur cıkartıyorsunuz anca bunlar 3 yasındakı bebeler yapar
guldemır sozum sana degıl:dunku cocuk benı daha tanımadan bana yorum yapıyor bu kadar da olamaz :D benı tanıyan bılır merak etmeyın sız 2-3 bebeler dısında onlarıda ogrenmış oluyoruz

Mguldemır BIDAHA LONCAMA KARSI KUCUK DUSURUCU SOZ SOLEDIGINI DUYARSAM BAK ısın ıcınden cıkabılıyormusun

konunuzu kırletmek ıcın gelmedım ark lık ıcın geldık tanıdık ark lar var dıye ama onlarda yokmuş galıba

yılmaz gelmıs tartısma cıkartıyor once bı adam gıbı okusun benım yorumu 'la' kelımesı kendımızı sıze yakın hıssettıgımız ıcındı ama artık yakın felen degılız merak etmeyın bı daha gelmeyız konunuza

YUKARDA NELER YAZDIGIMI OKUYUN SONRA YORUM YAPINIZ...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

Arkadaşlar tamam lonca sayfası burası ;)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Thedoors yazdı:Öncelikle mehmett efendi bakıyorumda baya baya adam olmuşsunda lonca işine filan girmişsin vay be zamanında adada önündeki 4 tazıdan birini çekip kestim diye direk özelden küfürü basan mehmett beye bak sen yasaklı listemin ilk isimlerinden .. Sen beni haliyle hatırlamassın önüne gelene küfür ettiğin için normal karşılamak lazım bu durumu.. Hee tabi zaman geçti lonca işine fln girdin adam oldun yani yersen ;) Velasıl bu tarz işlere pek girmem başkasının tartışmasına ama sen bir kupa at pisliği bile değilsin kaldiki eski loncama yılmaz abime laf söylüycen önce geçmişine bakta öyle konuş..

Parazit yapma :))))
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim Bu resmi niye buraya koydun diye sormayın :) şuan bunun cevabını bilmeden koyuyorum bir çeşit can sıkıntısı denilebilir :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

Burhanxbizans yazdı:Resim Bu resmi niye buraya koydun diye sormayın :) şuan bunun cevabını bilmeden koyuyorum bir çeşit can sıkıntısı denilebilir :)

Allahına Qurban Knka Bu kafayı Cok aradınmı Lenn xD Ayyy Laww Yuuu =))
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Enqinxbizans yazdı:
Burhanxbizans yazdı:Resim Bu resmi niye buraya koydun diye sormayın :) şuan bunun cevabını bilmeden koyuyorum bir çeşit can sıkıntısı denilebilir :)

Allahına Qurban Knka Bu kafayı Cok aradınmı Lenn xD Ayyy Laww Yuuu =))

Beğenmedin mi Len kanka :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Tskxgenelkrmay yazdı:BAKIN ARK LAR BANA LAF ATABILIRSINIZ AMA LONCAMA ASLA HA UZATIRSANIZ UZATIRIZ BIZZDE MERAK ETMEYIN KONUNUZA GIRMICKETIM AMA BANA LAF ATILDIGINI DUYUNCA GIRDIM...

BURHAN benım en yakın ark oldugu ıcın baktım bı goremedık kadımı yazmış bende Tskx kasar beraber gıderız dedım sız yanlış mı anlıyorsunuz olemı anlamak ıstıyorsunuz eger kavga etmek ıstıyorsanız her zaman burdayım.

benım kufurum varsa fotoya koy bı sey bulamayınca kufur cıkartıyorsunuz anca bunlar 3 yasındakı bebeler yapar
guldemır sozum sana degıl:dunku cocuk benı daha tanımadan bana yorum yapıyor bu kadar da olamaz :D benı tanıyan bılır merak etmeyın sız 2-3 bebeler dısında onlarıda ogrenmış oluyoruz

Mguldemır BIDAHA LONCAMA KARSI KUCUK DUSURUCU SOZ SOLEDIGINI DUYARSAM BAK ısın ıcınden cıkabılıyormusun

konunuzu kırletmek ıcın gelmedım ark lık ıcın geldık tanıdık ark lar var dıye ama onlarda yokmuş galıba

yılmaz gelmıs tartısma cıkartıyor once bı adam gıbı okusun benım yorumu 'la' kelımesı kendımızı sıze yakın hıssettıgımız ıcındı ama artık yakın felen degılız merak etmeyın bı daha gelmeyız konunuza

İlk konumuza yazdığında bana laf atmış ''la'' diye hitap etmişsin.Cünkü Kadim'den bahseden tek kişi bendim orda.Beni tanıyormusun?Sen diyorsun ki tanımıyorum.Nasıl tanımadığın birine ''la'' diyebilirsin?Sana göre 3 yaşındayız diye mi diyorsun? Farz edelim ki hepimiz 3 yaşındayız.Bu sana bize, bana ''la '' deme hakkını vermez kanaatimce.Büyüğüne saygın yok anladık senin kücüğünede mi saygın, sevgin yok!

Kadim mevzusuna sıra gelince.Eğer benin Kadim kesmek için bi yerlerimi yırttığımı sanıyorsan yanılıyorsun.Forumda bir araştırma yap bak göreceksin İlk Kadim Hidra kesilişine dair resimler var forumda.Köşk'ün ilk Kadim'ini kestik biz zamanında sen Eminönünde klan parası avcılığı yaparken ;) ve ben sadece yardım amacıyla bir grup kurmuştum uğraş vermiştim kendim egoistlik yapmadan görev grubuna girmeden.

Samimiyetime dayanarak yazdım diyorsun konunuza.Kiminle samimi isen O'na ''la'' de.Bana değil ;)
Bak bunca yorumlar oldu hepsi bizim konumuzun üstünde.Bizden biri gelip senin konuna tartışma yaratacak tek kelime yazmadı, emin ol yazmazda...Lütfen şimdi git şifacını mı kasacan ne edeceksen et.Ama bizim üzerimizden popülariteni artırmaya çalışma..
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mguldemir »

Tskxgenelkrmay yazdı:BAKIN ARK LAR BANA LAF ATABILIRSINIZ AMA LONCAMA ASLA HA UZATIRSANIZ UZATIRIZ BIZZDE MERAK ETMEYIN KONUNUZA GIRMICKETIM AMA BANA LAF ATILDIGINI DUYUNCA GIRDIM...

loncanız umrumda degıl benı hıc tehdıt etme hı hoslanmam benım yapım dıgerlerıne benzemez ben tehdıt edılırsem haytta gerı adım atmam elınden gelenı ardına koyma derım umrumdada degılsın sen benımle ugrasırsan benım nasıl bır ınatcı kısılıgımın oldugunu anlarsın
2 ıncısıde loncamız kucuk dusurme demıssın sen gelmıs buraya laflarınla yılmaz abıye karsı asalayıcı hareket etmıssın benım soledıgım soz sana kucuk dusurucu gelmıs be adam hoslanmadıgın bırsey varsa onu baskasına yapmıcaksın 3 yasmıs sen hangı gezegende yasıyosun kocum 3 yasında ıkv basına gecmıs cocuk gordunmu bırak ıkv yı pc basında dolasan cocuk gordunmu farz et 3 yasındayız 3 yasındakı cocuklarla muhattap olana ne demelı sımdı ısıne bak
ugras banada oyunda eglence lazımdı zaten sıkıldım hep aynı seylerı gormekten oyun hayatıma bıraz renk kat canım beklıyorum :)

Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans

“Genel Sohbet” sayfasına dön