Pasaxfatih yazdı:21.05.2010 Tarihinde Düzenlenen Kuvai Milliye Ws Turnuvasu Etkinligi Sona Erdi...
Saat 8:30 da Ada Arz Sancakta Baslayan Ws Turnuvamızın Ws Sonucları ;
Zar Atarak Belirlenen Ws lerde İlk Ws Paşaxipek-Paşaxözgür Oldu Onların Galibi İle Paşaxkadir...
Paşaxipek 3-1 Paşaxözgür
Ve Final
Final Ws si 5 te Bitsin Diye Karar Aldık ve İşte Ws Sonucu...
Paşaxkadir 5-3 Paşaxipek
1.Paşaxkadir
2.Paşaxipek
3.Paşaxözgür
Katılan Tüm Kuvai Milliye Üyesi Kardeşlerime Teşekkürlerimi Sunarım
Paşaxkadir Karakterinde Ben Oldugum İçin Ödülde Yine Bana Kaldı
Turnuvadan Fotolar...
GURUR KARDEŞİMİZİN BİZİMLE SON ANLARIYDI...ÇARSAMBA GÜNÜ ASKERİYEYE TESLİM OLACAK
GURUR KARDEŞİMİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUZ ALLAHA EMANETSİN KARDEŞİM...
Katılan tüm arkadaşlara geldikleri için burdanda bir kez daha teşekkür ediyorum.
Daha önce yapmadığımız bu tür etkinliklerde tekrar buluşmak üzere.
Grup bölgelerini beklediğimiz şu günlerde , oyunda artık yeni arayışlar içindeyiz.
Hepinize başarılar
Pasaxfatih yazdı:21.05.2010 Tarihinde Düzenlenen Kuvai Milliye Ws Turnuvasu Etkinligi Sona Erdi...
Zar Atarak Belirlenen Ws lerde İlk Ws Paşaxipek-Paşaxözgür Oldu Onların Galibi İle Paşaxkadir...
Paşaxipek 3-1 Paşaxözgür
Ve Final
Paşaxkadir 5-3 Paşaxipek
1.Paşaxkadir
2.Paşaxipek
3.Paşaxözgür
Turnuvadan Fotolar...
GURUR KARDEŞİMİZİN BİZİMLE SON ANLARIYDI...ÇARSAMBA GÜNÜ ASKERİYEYE TESLİM OLACAK
GURUR KARDEŞİMİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUZ ALLAHA EMANETSİN KARDEŞİM...
Selamlar KUVA-İ MİLLİYE. Bildiğiniz gibi bir süre oyunda olamadık .Ama çok Mutluyum .Bu olmadığım süre içinde beni hem lonca içinde hemde yapılan diğer turnuvada temsil eden abim Paşafatih e çok teşekkür eder başarılarımzın devamını diliyorum nasipse nice turnuva ve nice ettinliklerde birlikte olma dileğiyle
Paşaxipek 3-1 Paşaxözgür
Ve Final
Paşaxkadir 5-3 Paşaxipek
1.Paşaxkadir
2.Paşaxipek
3.Paşaxözgür
Turnuvadan Fotolar...
Geçen Günlerde Asker Ocaüına Teslim Olmuş Gurur Kardeşimiz Bugün Saat 10 İtibariyle Beni Aradı Bütün Paşa Kardeşlerimize Selamları Var Özellikle Fatihe Seni Hayırla Yad Ediyor Fatih Gurur Demedi Deme Sakıncalı Bi Durum
mfkaya58 yazdı:Geçen Günlerde Asker Ocaüına Teslim Olmuş Gurur Kardeşimiz Bugün Saat 10 İtibariyle Beni Aradı Bütün Paşa Kardeşlerimize Selamları Var Özellikle Fatihe Seni Hayırla Yad Ediyor Fatih Gurur Demedi Deme Sakıncalı Bi Durum
Vealeykümselam olsun.Bizden de selam söyleyeydin ot yolanlara
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Öncelikle askere giden arkadaşımıza hayırlı teskereler diliyorum allah yar ve yardımcısı olsun
böyle güzel etkinlikleri güzel insanlar yapar karşı klandan olsalarda insan kendini heryerde belli eder
yeri geldiğinde savaşın eglenin yeri geldiğinde oturun muhabbet edin.. işte paşalar böyle ben her gördüğümde dalıyorum mesela ama muhabbetide eksik etmiyorum oyunu oynadıgımızın farkında olalım..
Güzel Türkiyemin delikanlı loncası Türkiyem lonca sorumlusu Türkiyemxtrabzon
mfkaya58 yazdı:Geçen Günlerde Asker Ocağına Teslim Olmuş Gurur Kardeşimiz Bugün Saat 10 İtibariyle Beni Aradı Bütün Paşa Kardeşlerimize Selamları Var Özellikle Fatihe Seni Hayırla Yad Ediyor Fatih Gurur Demedi Deme Sakıncalı Bi Durum
daha arar mı bilmem biliyonuz gurur ayda yılda belki arar Türkiyemxtrabzon eyv hocam gerçektende bunun bi oyun olduğunu unutmamak gerekiyor dediğin gibi