xXx KORNİC LONCASI xXx
Re: xXx KORNİC LONCASI xXx
sana haber verdiğim zaman silindi ondan 40 dk kadar önce ben girmiştim ...
KronicxPaveL
Pavell
Pavell
PEKİ KALMAK İSTİYOSAN DEVAM EDEBİLİRSİN SERCAN AKLIMDA SORU İŞARETLERİ KALMIŞTI... EYWpavell yazdı:sana haber verdiğim zaman silindi ondan 40 dk kadar önce ben girmiştim ...
SeRDaR

Selam,pavell yazdı:ama herşeyime yemin ederim ben silmedim loncadan ayrılmak için de öle bişi yapmadım :S zaten ayrılmak istemiorum :S
Pavell sen geri dön, gerekirse kefilin ben olurum.Senin sağlam biri olduğundan eminim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Tşk ederim beni utandırıyosunEsadullah yazdı:Selam,pavell yazdı:ama herşeyime yemin ederim ben silmedim loncadan ayrılmak için de öle bişi yapmadım :S zaten ayrılmak istemiorum :S
Pavell sen geri dön, gerekirse kefilin ben olurum.Senin sağlam biri olduğundan eminim![]()
Serdar yapanı bulacam elbet
KronicxPaveL
Pavell
Pavell
pavell yazdı:Tşk ederim beni utandırıyosunEsadullah yazdı:Selam,pavell yazdı:ama herşeyime yemin ederim ben silmedim loncadan ayrılmak için de öle bişi yapmadım :S zaten ayrılmak istemiorum :S
Pavell sen geri dön, gerekirse kefilin ben olurum.Senin sağlam biri olduğundan eminim![]()
)
Serdar yapanı bulacam elbet
LONCA ÜYELERİMDEN HİÇ KİMSE 2. Bİ ŞAHISA ŞİFRE VERMESİNİ İSTEMİYORUM BEN DAHİL!!!
SeRDaR

Hayırlı akşamlar,
Loncanıza başarılar dilerim, inş. ileriki zamanlarda daha güzel olacaktır.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
EYW KARDEŞRapkoliq yazdı:Hayırlı akşamlar,
ARKADAŞLAR BEN VE KADİR 1 AY KADAR OYUNDA BULUNMAYACAGIZ ARADA Bİ LONCA İÇİN GİRİCEZ BİR SIKINTISI OLAN OLURSA sudeys_1234567890@hotmail.com dan bana ulaşabilir.
SeRDaR

Alim bölgeden Görev yok diye yazıyorsun fakat senı Keltoşş isimli çarın Tılsım Görevine çağırıyorum gelmiyorsun yaparız diyorsun görevin olmadığı halde ben bi 44 olayıp dıyorsun 5 dk nı şu göreve ayırmıyorsun söylicek lafım yok zaten

Selam,
Alim ya valla İpek görevlerini yapıyordum, ÖM at yapalım ben sana " yapmam " dedim mi :?
Alim ya valla İpek görevlerini yapıyordum, ÖM at yapalım ben sana " yapmam " dedim mi :?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kronicxdjkadiro
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
^^ sayın lonca üyeleri lonca başkan yardımcısı olarak oyunu bırakıyorum loncamızı yalnız bırakmak istemezdim ama ailevi durumlar byle gerektirdi..... herkese başarılı ve huzurlu oyunlar^^
KronicxDJkadiro xXx KronicxDeWRimXxX
KRONİC LONCA BAŞKAN YARDIMCISI
KRONİC LONCA BAŞKAN YARDIMCISI