EWİLİN (PHYSOCİAL)'IN hırsız oldugunun bır kanıtı.. ınanmayan Hanedanxuskurya'ya pm atsın..
kadıme gitmek için toplanıcagımız zaman hanedanxuskurya pm attı ve sizde yucelen ardenneler kolye varmıydı dıye sordu bende RedsxGrand'a oldgunu soyledım.. Oda o çalındı dımı dıye sordu bnde evet çalındı.. o çalanı tanıyorum ben dedı bızım burda oturuyor dedi hatta ısmını ve çar isimlernı verdi (İsim:Ali onay -- Çar: Physocial - Ewil.. simdi cevap verırsın ewil.!!
http://www.resimupload.com/ds867796394_ ... 10_19.html
linki kopyalayıp bakabılırsınız resime
ewill
-
RedsxTiger
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
ewill
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Re: ewill
Bunda hırsızlığa dair kanıt göremiorm.Bnde snn adına birine hırsız desem ve oda foruma koysa sendemi hırsız olucaksın
-
RedsxTiger
- İskele Babası

inanmayan varsa dıyorum Hanedanxuskurya'ya pm atsın adamın arkadasıymıs cevabını verır sıze ..
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Hanedaxuskurya kral mı onun ne malum yalan sölemediği tam kanıt gösterki inanalım 
-
RedsxTiger
- İskele Babası

mahalle arkadaslarıymıs ayrıca boyle bısey olmasa adam durduk yere neden bole bısey ıcın bana pm atsın 
Beni bilen bilir Tiger , Ben Grand'Lada görüstüm . O koLyeyi KUZEY adLı arkadasLar takas ettim . Benim yüceLen haLit koLyemi verdim oda bana yüceLen ardenneLer koLyeyi verdi . KUZEY'in Diğer charı Redsxreis'mis Grand onunLa konusucak konuda burda kapandı o geLdiğinde ve grand onunLa görüstüğünde devam ederiz bu konu hakkında konusmaya . .
Saygılar Ewil . .
Saygılar Ewil . .