«------•}I|[ ( Real Living Real War Lonca Has Sayfası ) ]|I{
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Umut Yolcuları
Re: «------•}I|[ ( Real Living Real War Lonca Has Sayfası ) ]|I{
ayrılma sebebim gecen gece klandan kufur ettim. lonca kurallarına göre bi insan bu kuraldan doayı uzaklastırılıyorsa hak gecmesini istemem. ama kardeşligimiz her zamn devam etcektir...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Konu 2 ReaLx Loncası Uyesı Arasındakı Cıkan Tartısmadan DoLayı bırcok Kısı yapıLanı azmedemedıgınden DoLayı Bırcok Lonca uyesı Loncadan AyrıLma Kararı Verdı. Herzamankı tanık Gıbı 1 Kısı Gıttı Arkasından 20 Kıı Gıttı Oysakı Bızı ButunLuyen Isım DeyıL DostLugumuzdu Goruyorumkı Oda KaLmadı Sanırım. Herkesın MutLu oLması DıLegıyLe..

- caramio
- Salgın Koruyucusu
İki kişi arasındaki sorunun loncanın diğer üyeleriyle ne alakası var anlamış değilim!!..Herkesin iradesi ,aklı ,mantığı var..Kimse kimsenin aklına uyup char silmek zorunda diil..bence bu kadar basit düşünmeyin..Ama karar sizindir..Zaten bu kadar saçma bi sebepten char siliniosa bu loncaya olan bağımlılığınızın derecesi eksilerdeymiş demektir..Sadakat duygunuzu tartışmıycam Hepinize Başarılar...
- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Real Living Real War loncasından ayrılmış bulunmaktayım geride kalanlara davasında başarılar.
Humanx
Humann
Tribünxçocugu
Acab / Bu charlarımda devam edeceğim .
Humanx
Humann
Tribünxçocugu
Acab / Bu charlarımda devam edeceğim .
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
- Rosafin
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar ;
Lonca içersinde ki yaşanmış bazı şeylerden dolayı Loncadan ayrılan kişilerin kararına saygımız sonsuz.
Real Loncasının hiç bir zaman Sürü gibi olma niyeti yok idi netice de Lonca 5 Kişi kalmış olsa bile Yoluna devam edecektir.Konu daha fazla uzamasın.
İyı Forumlar. ...
Lonca içersinde ki yaşanmış bazı şeylerden dolayı Loncadan ayrılan kişilerin kararına saygımız sonsuz.
Real Loncasının hiç bir zaman Sürü gibi olma niyeti yok idi netice de Lonca 5 Kişi kalmış olsa bile Yoluna devam edecektir.Konu daha fazla uzamasın.
İyı Forumlar. ...
-
- Sahaf Yardımcısı
sizin hiç birinize inanmıyorum 2 kişi tartışmış olabilir tamam kendi aralarında hallederlerdi bazı sorunlar vardı farkındaydım o da hallolmuyacak bir mesele deildi yaptınız hepimize zarar verdi... Nese herşeyin hayırlısı zamanla bütün meselelerin halledilecene inanıyorum...
Realxonlyy
Realxonlyy
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Hayırdır gencler ne oldu neden böyle oldunuz anlamış değilim hayırlısı...

GodFreyxKorsaNx
-
- Sahaf Yardımcısı
çarımı silmiş bulunmaktayım
bundan sonra
Bysuskun çarımla devam edeceğim...
bundan sonra
Bysuskun çarımla devam edeceğim...
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War
uzaklastırma veya loncadan atılma ne dersenız dıyebılırsınız bu konuda kesın bı kural vardır ve kurala uymayan kım olursa olsun o kural geregı cezası verılır kımseye goz yumamayız kurallar konuldugunda bole denmıstır ve kabul edılmıstır ve yasanan olayda duru yu tek kısı gosterenler olmussada duru tek karar veremez bu karar benım kararımdır loncadan ayrılanlara bısey demıyorum dıyemıyorum ama real loncası eskısı gıbı devam edecek hıc bır sekılde zarar gormeyecek dıstan gelen saldırılar olacak bunların basından gelebılır ve gelebılırız sunu demedık sızdende beklemem denmesını loncamı bızmı bızmı loncamı ! bu sozlerımın tartısmaya donmemesını rıca edıyorum zaten yenı sayfa acılacak burada ne olmussa burada kalsın herkeze basarılar yolunuz acık olsun .....
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
-
- Çınaraltı Müdavimi
Valla ne diyeceğimi bilmiyorum =S Real Loncası bizim (Arzların) en iyi, dürüst, başarılı ve değerli üyeleri olan loncalarımızdan birisiydi. bu dağılma bizi derinden üzdü ama şu bi gerçektir; loncalar sadece isimlerden ibarettir. asıl baki olan dostluk ve arkadaşlık her zaman içimizde kalsın. umarım en kısa sürede dargınlıklar sona erer.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)