Lütfen yrdm..!!
Lütfen yrdm..!!
Öncelikle arkadaşlar bnm Pc im Asus p5kpl-am se anakart işlemcisi ben bugun Pc ye format attım we ardından Asus p5kpl-am se Cd sini taktım we Driverleri yukledım Ardından İKV ni Açtım Ama Şöyle bir yazı karşıma cıktı ekran kartınız direct 3d 9 desteklemıyor yada drıverı yuklu degıldır dıor Ekran kartım 1 Gb driverleri yukledım Sizce bu sorun neden İkv ni Oynayamıyorum Lütfen Yrdm....
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Re: Lütfen yrdm..!!
Oncelıkle Selamlar.
Ilk Once Ikv Anasayfasından Indır Bolumunden Pcnı Test ETtır daha Sonrasında Ikv Indır Bolumunde Ikv Icın Gereklı Programların Lınklerı Var Ordan Indırebılırsın ( http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... wnload.htm ) Eger yıne Yapamazsan Ikv / Destek Le Iletısıme gecmelısın ..
Ilk Once Ikv Anasayfasından Indır Bolumunden Pcnı Test ETtır daha Sonrasında Ikv Indır Bolumunde Ikv Icın Gereklı Programların Lınklerı Var Ordan Indırebılırsın ( http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... wnload.htm ) Eger yıne Yapamazsan Ikv / Destek Le Iletısıme gecmelısın ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ekran Kartı Driver'ı nı kur. Sonra Directx 9c yükle sorun kalmaz.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Şayet ekran kartı driverlarını kurduysan;meran006 yazdı:Öncelikle arkadaşlar bnm Pc im Asus p5kpl-am se anakart işlemcisi ben bugun Pc ye format attım we ardından Asus p5kpl-am se Cd sini taktım we Driverleri yukledım Ardından İKV ni Açtım Ama Şöyle bir yazı karşıma cıktı ekran kartınız direct 3d 9 desteklemıyor yada drıverı yuklu degıldır dıor Ekran kartım 1 Gb driverleri yukledım Sizce bu sorun neden İkv ni Oynayamıyorum Lütfen Yrdm....
1- İKV oynamaya çalıştığın çözünürlük ekran kartın için uygun mu? (İKV Launcher da ayarlardan kontrol etmelisin)
2- Direct3d doku hızlandırmaları aktif mi? (çalıştıra "dxdiag" yazıp directx tanılama aracını kullanarak kontrol edebilirsin - ekran seçeneğinde-)
Keşke kullandığın işletim sistemini ve ekran kartının modelini yazsaydın... Tahminlere dayalı cevap vermek zorunda kalmazdık
Saatler zamanın yalancısı...