Kadimdeki rezillik

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Kadimdeki rezillik

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Ben sıze kısaca olayı anlatıyım ''Dün aksam saatlerınde 1 kaç arzla beraber lodoslar kadmı kesmek ıcın bulustu.Ugur gec geldıgı ıcın devrım zar attırdı ve sıralama bellı oldu (Bende ılk defa 1. gruba dusmustum :D )her neyse kadımı kesmeye basladık canı 20 oldu ugurlar geldı dedıler bı daha zar atılacak kacır tabı bu arada ugurla devrım arasındada tatsızlık yasandı.İşte bı daha zar atıldı bayada klablktk tabı lagda cok vrdı tankda ugurlardı 2 3 kes denedk kesmeyı ama olmadı ugurda oldukten snra dustugu ıcın domuza postalandı tabı Davutda o kadar kısı magdur olmasn dıe bı tane tank grubu olusturdu devrım ıle kesmeye basladk.2 kes kesdık ten sonra Ugur geldı Isı bozdu sonra benım duzenımı ne bozuyosnuz dıe sovemeye basladı snradan ckıldı ve bız yıne kesmeye basladk bı gruba daha kesdık daha sonrakı gruptada tam canı 10 oldu herkes dustu onlara kesemedk ''Sonra ben cıkma zorunda kldım (Ama her zamankı gıbı benım gorevım olmadı qq :evil: )Dha sonra neler yasndı bırı anlatırsa sevınırım
KISACASI OLAY UGURUN EGOSU YUZUNDE BIRCOK KISININ GOREVI AKSADI
Bıde gozume takılan Bı nok ta daha var Mec arap kardesımız bolgeden kımse ugurun duzenını bozamaz dıye soverken Daha sonra bızden kesmemız ıcın yardım ıstemesı (buda bole bı adam :D )
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadimdeki rezillik

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Snopyde Dadawa hırsızlık yaptı elımde fotoları vr dıo du buraya koyar :geek:
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

Selam

Aslında sonrasını tahmin etmen lazım yada anlatmıştır biri sana. Yani bu adam sadece kendi yandaş
ve arkadaşlarının görevleri bittimi firardır. Oyunda hep böyledir şayet tarafsız bir gözlemle onu gözlemliyor
olsaydınız bunu bilirsiniz ama sizde onun yandaşı iseniz göremezsiniz tabi (görmek istemezsiniz)
Ben ne uğurun nede başkalarının adamıyım görevim olacak diye hele asla yalakalık yapmam görev için.
Sayıları tam vermemişsin uğur açıkladığında 17 grup vardı. Bu 17 grubun görevide bitmeyebilirdi çünkü kaçan
kaçana oluyor. Ama en azından on grubun görevi bitebilirdi. Eğer uğurun yapmış olduğu düzeni bozmasalardı
insanları ayartmasalardı. Sonuç noldu 17 grupla başlanan görevde sadece 4 gruba kesildi. Bu gene her zamanki
yapacağını yaptı orayı terk etti. Onca onu şak şaklayanlarıda hiçe sayarak. Şimdi soralım madem kaçacaksın
kardeşim ne diye insanları ayartıyorsunuz 17 grup olduğunu biliyorsun orda o kadar süre kalamayacağınıda
biliyorsan neden düzeni bozuyorsun? Bu kesilen dört gruptakiler kimlerdi kaç arkadaşın dostun vardı.?
Sadece dört grup içinmi onca insanı kullandınız orda. Oyun bu görevde tarafçılık adamcılık olmaz.
Birbirimizi sevmesekte dostta olmasakta orda insanlar emek veriyor zamanını harcıyor neden hep adamcılık
yapıp taraflı davranıyoruz. Bu oyunda bu gün dost dediklerimiz yarın düşman olabiliyor. Düşman bildiklerimiz
ise yarın dostumuz olabiliyor. Kaldıki bir oyun için değmez. İyi Eylenceler.

Ormes
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

bu kadimi benden başkası kesemez boşuna uğraşmayın :D :D :D :D
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Uğur Yapsaydı Emin Ol Görevin Olurdu..Uğur Daha 1 Hafta Önceden "1 Mayıs 2010 Cumartesi" Klana Yazdı.Cuma Günü Yeşil , Cumartesi Kadim Kesilcek Diye.Adam 2-3 Saat Eöde İksir Üretmeye Çalıştı Devrimmidir Nedir Burda Zar Attırıyor.1 de 00:30'da Bitirdiler Ya Neymiş İş Var La Güldürmeyin Beni Pazar Günü İşe Mi Gidiyorsunuz :mrgreen: .Uğur Yönetseydi 1 Kişi Kaçsa Şerefsizim.Bu Kadarda Erken Bitmezdi..
Resim
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

isteyen istediğini desin bn sonuna kadar durdum sırayı siz söylediniz bn yaptırdım kimseyi öne atmadım 5 dk. boyunca 1. grub nerde die sordum bir şey diyen olmadı bnde 2. gruba keslim zaman kaybetmeyek 1. grub gelince keseriz dedim kabul etti herkes sölediler 2 yi fazla tartışma olmadan kestik 3 ü sölediler 3ü kestim 4 ü sölediler 4 ü kestim yani anlıcanız bn şu kesecek bu kesecek demedim siz söylediniz bn kestirdim burada bnm çıkarım ne söylesin biri bnm hatan ne onuda söleyin görev yaptırmakmı bnm suçum ??? sölesenize hatamı
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

1. Grup Geldiğinde Sıra Bizdeydi Peki Onlar Hangi Kadim Kesilirken Yardım Etti Hiç Birinde Birde HAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ.Benmi Gidin Dedim Onlara Gelince Keseriz Diye Kimden İzin Alıpta Gidiyorlar Madem Gitmişler Demek Ki Görev Yapmak İstemiyorlar.Hata Orda.
Resim
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eLeSsaR yazdı:Uğur Yapsaydı Emin Ol Görevin Olurdu..Uğur Daha 1 Hafta Önceden "1 Mayıs 2010 Cumartesi" Klana Yazdı.Cuma Günü Yeşil , Cumartesi Kadim Kesilcek Diye.Adam 2-3 Saat Eöde İksir Üretmeye Çalıştı Devrimmidir Nedir Burda Zar Attırıyor.1 de 00:30'da Bitirdiler Ya Neymiş İş Var La Güldürmeyin Beni Pazar Günü İşe Mi Gidiyorsunuz :mrgreen: .Uğur Yönetseydi 1 Kişi Kaçsa Şerefsizim.Bu Kadarda Erken Bitmezdi..
peki sana soruyum o zaman uğur zarları attırdı 3 defa kesmeye çalışdı kesemedi dorumu ??? sonra bn oyuna geldim bana zaman kaybı yaşanmasın die düzenleyiver dediler tmm dedim eyw uğura ayıp olmucaksa yapıyım geldiğinde dewam eder o kenara çekilirim dedim peki geldide ne oldu bn şifa ayarlarken bi bakdım o dalmış hetrafa küfürler saçıo bu hakmı şimdi benim suçummu ?? nerde hata yapdım bn adamlara zaöman kaybı yaşamasın die kestirmekmiydi suçum
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eLeSsaR yazdı:1. Grup Geldiğinde Sıra Bizdeydi Peki Onlar Hangi Kadim Kesilirken Yardım Etti Hiç Birinde Birde HAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ.Benmi Gidin Dedim Onlara Gelince Keseriz Diye Kimden İzin Alıpta Gidiyorlar Madem Gitmişler Demek Ki Görev Yapmak İstemiyorlar.Hata Orda.
valla aga sıra bnm işim deildi siz belirlediniz bn size önderlik ettim kesilsin die ben öle yapmasaydım emin ol 1 defa bile kesilmezdi herkes dağılırdı çok gördük bunları
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Uğurla Arka Arkaya 10 15 Kere Kestik Yine De Keseriz Kestiğimizde İLK 4 DENEME BAŞARISIZ OLMUŞTU.Sonradan Ne Kadar Denediysek Kestik.3 lere 4 lere Kadar Durduk Siz 00:30da Bitirdiniz Ben Görevin Şeyinde Değilim Madem Erken Bitecek Söyleseydiniz.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön