TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
adamın nicki yunanlı bu kötü bi adam herkez bilir
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle doğru.Eflatun yazdı:DaRKNiqHT yazdı:SİZİN LONCANIZ ASKERLER İLE İLGİLİ DEĞİLMİ ?
EVET.
SİZİN LONCANIZDA ASKER LERE DÜŞMANLIK YAPAN KÜRT ÇOCUĞU VARMI ?
VAR.
PEKİ YA BU KİM ?
KANDEMİR !
Türk-Kürt ayrımı yapmak etik değildir...
Yüzyıllarca dost ve iç içe yaşamış Türk - Kürt - Ermeniler'i de işte böyle birbirine düşürdüler.
Siz devam edin bakalım böyle..
Ben bir Türk olarak her Kürt'e saygı duyarım(Dağdaki itler hariç.).
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
işte buda dağdaki itler gibi biri nicki yunanlı ve herkez de bilir ne mal olduklarını bunların
loncanıza falza kötü adam aldınız güzel gelecekli bi lonca iidi ama sonunuzu hayır görmüyorum
hadi hayırlısı
loncanıza falza kötü adam aldınız güzel gelecekli bi lonca iidi ama sonunuzu hayır görmüyorum
hadi hayırlısı
biz Türk milleti olarak tarihte hiç bir halka kötülük ve ayrımcılık yapmadık,yapmayızda amaki karşı taraf illede gel kaşı derse ozaman başka ben defalar tartıştım şivan adlı oyuncuyla bu konuda tartışırımda kimsenin milleti beni tınlamaz ama benim ünlü lafım
karnını doyurduğun tabağı tekmeleme!!!
bu iş bu kadar basittir derseki bu adamlar biz bölücüyüz ozaman gidin bölündüğünüz sizin olsun nasıl olsa biz geri almasını biliriz tarihte örneği çok aslında verecekler doğuada bunları istedikleri toprağı ama devlet okulunu karakolunu vb. toplucan bakın bakalım tıpış tıpış geri gelmiyolarsa adım mehmet değil bu kadar basit .
karnını doyurduğun tabağı tekmeleme!!!
bu iş bu kadar basittir derseki bu adamlar biz bölücüyüz ozaman gidin bölündüğünüz sizin olsun nasıl olsa biz geri almasını biliriz tarihte örneği çok aslında verecekler doğuada bunları istedikleri toprağı ama devlet okulunu karakolunu vb. toplucan bakın bakalım tıpış tıpış geri gelmiyolarsa adım mehmet değil bu kadar basit .
En son Update tarafından 09 May 2010 00:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
biz Türk milleti olarak tarihte hiç bir halka kötülük ve ayrımcılık yapmadık,yapmayızda amaki karşı taraf illede gel kaşı derse ozaman başka ben defalar tartıştım şivan adlı oyuncuyla bu konuda tartışırımda kimsenin milleti beni tınlamaz ama benim ünlü lafım;
"karnını doyurduğun tabağı tekmeleme!!!"
"karnını doyurduğun tabağı tekmeleme!!!"
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
kendal sana 50 kere soledım rutbelı char acma yok gıtmısın Tskxkxyüzbaşı acmısın senın nıck yazmam soleyım... en kısa zaamanda degıstırmessen atılacaksın.
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
LONCAMIZDA ÖDÜLLÜ YARŞMALAR VE RÜTBELI CHAR ACMA OLUCAK AMA YAIŞMAYLA DIYORUM KAFANIZA GORE RUTBELI CHAR ACIP DA UYE LISTESINE YAZMAMI ISTEMEYIN UYE OLAMAZSINIZ ..
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
bugun aksam toplantı var unutmayın ark lar herkezın katılması nı ıstıyorum cok ozel konular var...
ben mehmettt Tskxhxgenelkrmay
ben mehmettt Tskxhxgenelkrmay
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
==LONCA SİTEMİZİN ACILMA TARIHI==
19 MAYIS 2010 ACILACAKTIR...
BİDAHAKI ALIMLAR 19 MAYISTA OLACAKTIR İYİ OYUNLR 19 MAYIS KADAR AZIMLE KASMAYA DEVAM
NEDEN DIYE SORACAK OLURSANI 19 MAYISTA GENERAL GELICEK YANI BENIM İKİZİM SİTEDEN BAYA ANLAR
BIZ BI SORUNLA KARSILASTIK CALIŞMALARIMIZ BOSA GITTI 19 MAYISTA SAAT BELLI DEGIL AMA ACILACAK SITE AD:
Tskxloncası.com.tr seklınde olacaktır ıyı form lar...
ben GENELKRMAY BAŞKANI
19 MAYIS 2010 ACILACAKTIR...
BİDAHAKI ALIMLAR 19 MAYISTA OLACAKTIR İYİ OYUNLR 19 MAYIS KADAR AZIMLE KASMAYA DEVAM
NEDEN DIYE SORACAK OLURSANI 19 MAYISTA GENERAL GELICEK YANI BENIM İKİZİM SİTEDEN BAYA ANLAR
Tskxloncası.com.tr seklınde olacaktır ıyı form lar...
ben GENELKRMAY BAŞKANI
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar Onu loncaya Alırken benim hiç haberim yoktu . Eger bu Kişi Sizin dediginiz Gibise Ben Liderler arası konusup Loncadan Uzaklaştırırız...