Kadim Hidra'nın Sonu..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra'nın Sonu..

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

Sagopakajmeran yazdı:
Leker yazdı:Arkadaşlar yeni gördüm burdaki konuyu takdire şayen bir durum sizinki çok sevindim kesmenize biz yoktuk doğrudur güncellemede gelmeden gelmeyi düşünmüyoruz ama belli olmaz kısmet. Anka az öz sunucudur keyfiye İfliss kesen bi sunucu mesela :D Birde item sorunumuz çözülse çok daha seri ve iyi kesilir çok sağlamlarda var ama yok değil :D

Lekerxuğur

Resim

sarrafa 49 verme sebebin ne :D:D
ecel veya latif üretmek istemiyo demekki :D :D :D
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

xakrepkrallx yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
Leker yazdı:Arkadaşlar yeni gördüm burdaki konuyu takdire şayen bir durum sizinki çok sevindim kesmenize biz yoktuk doğrudur güncellemede gelmeden gelmeyi düşünmüyoruz ama belli olmaz kısmet. Anka az öz sunucudur keyfiye İfliss kesen bi sunucu mesela :D Birde item sorunumuz çözülse çok daha seri ve iyi kesilir çok sağlamlarda var ama yok değil :D

Lekerxuğur

Resim

sarrafa 49 verme sebebin ne :D:D
ecel veya latif üretmek istemiyo demekki :D :D :D
Hiç bir puanını kullanma ama sadece Sarraf'a 1 puan ver yine de şaheser üretebiliyorsun.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

silahtar 1 olması gerekiyor diye biliyodum ben
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen withoutlove »

complex yazdı:Rekordur diye açıldı veya açılmadı demiyorum. Zaten 12 kişiyle kesmek büyük başarı, onun için tebrikler. Benim rahatsız olduğum konu, bir arkadaşımızın Grup Bölgeleri'yle ilgili yaptığı yorumu. Yok biz bu oyundan anlamasaydık yukarda belirttiğim şeyleri yapamazdık. Anka'da oynamıyoruz diye oyundan çakmıyor değiliz ya.

Biz niye 12 kişi kesmiyoruz? E, ihtiyacımız mı var? 50 kişi rahatça kesiyoruz. Mecbur kalsak keseriz elbet. Grup Bölgeleri'nde de 6 kişi mecbur kalacaz, o zaman biz de taktiklerimizi konuştururuz.

VALLA TARTIŞMA OLMASIN DİYORDUMDA BU ADAM HARBİ KOMPLEX NARİ 2 LAFTA BEN DİYİM İÇİ İÇİNİ YESİN EZİĞİN BENDE DELİKANLIYSAN ÇIKAR 2 GRUP KESERSİN DİYORUM HADİ KESEMİYORUZ DEMİYORSUNDA NEDEN KESELİM DİYORSUN ÇIK KES KOY
BİZ KADİMİ MECBURİYETTEN 2 GRUP KESTİK ZORUNLUYDUK ŞİMDİ SANA GELİNCE 50 KİŞİ BİLE KESEMEDİĞİNİZ ZAMANLARI UNUTMUŞ GELMİŞ ÇAMUR ATIYON GİT KES OZAMAN
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

withoutlove yazdı:
complex yazdı:Rekordur diye açıldı veya açılmadı demiyorum. Zaten 12 kişiyle kesmek büyük başarı, onun için tebrikler. Benim rahatsız olduğum konu, bir arkadaşımızın Grup Bölgeleri'yle ilgili yaptığı yorumu. Yok biz bu oyundan anlamasaydık yukarda belirttiğim şeyleri yapamazdık. Anka'da oynamıyoruz diye oyundan çakmıyor değiliz ya.

Biz niye 12 kişi kesmiyoruz? E, ihtiyacımız mı var? 50 kişi rahatça kesiyoruz. Mecbur kalsak keseriz elbet. Grup Bölgeleri'nde de 6 kişi mecbur kalacaz, o zaman biz de taktiklerimizi konuştururuz.

VALLA TARTIŞMA OLMASIN DİYORDUMDA BU ADAM HARBİ KOMPLEX NARİ 2 LAFTA BEN DİYİM İÇİ İÇİNİ YESİN EZİĞİN BENDE DELİKANLIYSAN ÇIKAR 2 GRUP KESERSİN DİYORUM HADİ KESEMİYORUZ DEMİYORSUNDA NEDEN KESELİM DİYORSUN ÇIK KES KOY
BİZ KADİMİ MECBURİYETTEN 2 GRUP KESTİK ZORUNLUYDUK ŞİMDİ SANA GELİNCE 50 KİŞİ BİLE KESEMEDİĞİNİZ ZAMANLARI UNUTMUŞ GELMİŞ ÇAMUR ATIYON GİT KES OZAMAN
Tebrik ettim, 2 grup kesmek büyük başarı dedim zaten. Tartışmaya dönmesin özelden anlaşın diyen de sizsiniz lütfen özelde yazın çünkü bana da cevap hakkı doğuyor. Biz Kadim Hidra'yı kesmek için sizin kadar kafa yormuyoruz çünkü zaten kalabalığız. Gidiyoruz kesiyoruz. Bu kadar basit. 2 grup kesebiliyorsan kes demişsin, bizim 2 grup kesme zorunluluğumuz olsa keserdik. Siz de söylemişsiniz uzun bir hazırlık ve denemeler yaptığınızı, 2 grup kesmeye mecbur olsak biz de yapardık hazırlığımızı. Ben sadece sırf kesmediğimiz için birinin bizi aşşağılamasına kızıyorum, Anka'ya bir lafım yoktur. Mecbur kalsak biz de çabalar keserdik. Lütfen cümleleri tam ve bakış açısını kısmayan gözlüklerle okuyun.

Hiç içim içimi yemez merak etme, ezik de değilim ama üzerimdekilerle de artistlenme gibi bir niyetim yok. 2 grup kesmiyoruz diye erkekliğime de laf etme. Sen de delikanlıysan Kadim'i tek kes o zaman, delikanlılıkla ne alakası varsa. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Sagopakajmeran yazdı:of of tebrikler kardeşim

ya ben daha yeşili yapamadım 13 kere kestik ama 1'inde bile biz vurmamışız ya :? :? eğer eminönünde yeşile gitcek varsa (arz grup) lütfen bana da bi haber verin.

oh be bu gün yeşili yaptık ama tam kadimi keserken elektrikler gitti ya :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BAZI ARKADAŞLAR SAĞ OLSUN LAR GELDİLER SORDULAR AMA OYUN İÇİNDE DOĞRU DÜZGÜN CEVAP VEREMEDİK VEREMİYORUZ O YÜZDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KESİM DEKİ KULLANDIĞIMIZ KADRO TEKNİK TAKTİK VE EKİPMANLAR HAKKINDA TÜM HER ŞEYİ AYRINTILI ANLATACAZ

ANKA SUNUCUSUNA GEKİP CEVAP ALAMAYAN ARKADAŞLARDA KUSURA BAKMASINLAR AMA FORUMA KOYACAZ BÖLECE İSTEYEN HERKES AYRINTILI FAYDALANSIN İSTEYEN UYGULAR HAATTA DAHADA GELİŞTİRİR BELKİDE HERKESE İYİ OYUNLAR
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Patasana »

Arkadaşlar tebrikler güzel iş çıkarmışsınız

2 Grupla birde TEŞKİLAT Sunucusu Arz Klanı Revenge Of Nobility[RoN] Loncası tarafından kesildi .
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

1 grupla kesilebilirmi acaba. =)
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Petcarar yazdı:1 grupla kesilebilirmi acaba. =)

DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİZ AMA SOBENİN KOKTEYL İ İXİR REÇETESŞİNİ BULURSAK O DEDİĞİN OLASILIK MÜMKÜN
BİZDE SENİNLE AYNI DÜŞÜNCELER İÇERİSİNDEYİZ
:D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön