Arkadaşım bende bütün söylediklerine katılıyorum helal olsun ama bence küfredenleri değilde küfür ettirenler yasaklansa daha iyi olur. Ben bu oyunda 3 yıldır oynuyorum son 2 ay küfrettiğim kadar 2 yılı toplasan küfretmedim.
Adamlar resmen küfür istiyor bazı şeyleri anlamıyorlar ben herkesle yardımlaşmaktan yanayım bir kişi ile bir krer vs yapıyorsun yasaklıya ekliyor kesiyorsun küfrediyor.Bende küfrederim babamda pcmi yasaklaayamz ama karşıyım küfüre hiç hoş değil Hakn belki senin babn böle yapıyor ordan biliyorsun:D Hiç düşünmemiştim...Sleepyxultraslan Bir SLeepy Bir loncaya Bedeldir Bütün Sleepy'ler ise İKV ye bedeldir.
Dancerinthedark yazdı:Arkadaşım bende bütün söylediklerine katılıyorum helal olsun ama bence küfredenleri değilde küfür ettirenler yasaklansa daha iyi olur. Ben bu oyunda 3 yıldır oynuyorum son 2 ay küfrettiğim kadar 2 yılı toplasan küfretmedim.
Adamlar resmen küfür istiyor bazı şeyleri anlamıyorlar ben herkesle yardımlaşmaktan yanayım bir kişi ile bir krer vs yapıyorsun yasaklıya ekliyor kesiyorsun küfrediyor.Bende küfrederim babamda pcmi yasaklaayamz ama karşıyım küfüre hiç hoş değil Hakn belki senin babn böle yapıyor ordan biliyorsun:D Hiç düşünmemiştim...Sleepyxultraslan Bir SLeepy Bir loncaya Bedeldir Bütün Sleepy'ler ise İKV ye bedeldir.
İçin rahat olsun Ben o defterleri 6-7 sene önce kapattım Sen git sınavına bişeyine çalış konuyu da saptırma .
Herkes kendinin yöneticisidir ama bir başkasına ceza vermeyi herkesin eline verirsek...
Lonca sistemi aktif değil aktif olduğunda loncada yetkisi olanlar çıkartılması gereken kişileri çıkartabilecektir loncasından.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Birde " GM , YÖNETİCİ ,vs... benzer başlıklı konular içeriği ne olursa olsun açıklama yapmaksızın silinecektir." yazısını görmüştüm sanki ben forumda.Maşallah 2 sayfa olmuş konu.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SAZOBALII yazdı:Birde " GM , YÖNETİCİ ,vs... benzer başlıklı konular içeriği ne olursa olsun açıklama yapmaksızın silinecektir." yazısını görmüştüm sanki ben forumda.Maşallah 2 sayfa olmuş konu.
Yoksa GM senmisin cakL konuyu siLecekmis gibi konusuyorsun? Kendini ne saniyorsun biLmiyorum ama :twisted: inan aciyorum sana
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
TAYFAxASKR yazdı:
Yoksa GM senmisin cakL konuyu siLecekmis gibi konusuyorsun? Kendini ne saniyorsun biLmiyorum ama :twisted: inan aciyorum sana
Hayır ben GM filan değilim olmayıda hiç istemedim. Karşındakine hitap biçiminden anladığım şudur ki; acınacak bir durumda olan sizsiniz.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex