Zamanı Gelmişti...Boncuk

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Zamanı Gelmişti...Boncuk

Mesaj gönderen Majisyen »

Yıllar önce bir mahalle arkadaşımın bana bu oyunu tavsiye etmesi üzerine Skycelll adlı karakterimle başladım bu oyuna...Oyunu bilmediğim için aslında kuklacı serverına girmem gerekirken; yanlışlıkla Beyazköşkte kasmaya başladım...Daha torbalar ne işe yarar; item nedir; lonca nedir; klan nedir bilmeden azimle çer çöp itemlerle kastım günlerce...O kadar acemiydim ki Arz ları kadın loncası Lodos ları erkek loncası zannediyordum...Oyuna her acemi gibi Lodos olarak başladım...

Hiç bir şey bilmediğim o zamanlarda Sonsavaşçı, Sonofdevil, suPERiSi, Lucilla(efendixxlithium) gibi karaktarler tarafından durmadan yardım gördüm...Oyunda tek bildiğim şey maden çekmekti en zevk aldığım o maden toplamanın o kadar önemli olduğunu bile bilmiyordum...

Bana item lazım diyordum...İtemim geliyordu...Kütük üreticem diyordum...Maden geliyordu...Çıkar ilişkisi yoktu. Kimse benim bilgisizliğimden yararlanıp beni dolandırmak istemiyordu. Şu an hasretini çektiğim o günleri keşke bugünlerde de görebilseydim...

Zamanla öle hırsızlar gördümki...Şu an ne kadar saygın loncalardalar..Derdimi anlattığımda beni acemi görüp ''o adam asla yapmaz'' deyip beni başından salanlar oldu...Zamanla hırsızlar ve dolandırıcılar arttı...O zamanlar onlara hırsız deniyordu...Şimdi ise saygın loncalar onları aralarına almış onlara üstad diyorlar...

Bir gün savaşırken aslında bizim klanın yani lodosların hiç bir şey olmadığı gözüme çarptı...Zengin bi kaç lodos onun etrafına toplanmış yalaka tayfası...Aslında Arz lar ile Lodosların sayısı aynı olsaymış belkide kalemizden çıkamayacaktık...Arzlar oyun tecrübeleri yüksek ve oyunu oyun için oynayan insanlardı...O zamanki ortağım olan Alfonsofurkan(Göktürkxalfonso) ile lodoslardan başımızı alıp gittik...Önce Efendi loncasında deneyim kazandık ve daha sonra Efendi Loncasının bitmesi ile ordaki bir kaç genç arkadaşımızla Göktürk birliğini kurduk...Amacımız lonca açmak değildi...Ama bize lonca dediler...Klanla işi olmayan bu loncada amacımız sadece o zamanki Handan artistlerine karşı koymaktı...Çok kezde bunu başardık...

Biz farklı olacağız dedik...Bugün ki bazı büyük loncalar gibi '' sen kimsin hüseyin hadi bizim loncadan ol'' felsefesini benimsemedik...Loncamızda bir kural hiç değişmedi.. Biz davet etmeden kimse bize üye olamazdı...Onun içindir ki kurulup sönen bir sürü lonca arasından biz adımızı hiç kapanmayan loncalar adınayazdırdık...Dürüst güvenilir olmak bazılarına battı ki yeni açılan loncalar hep bize düşman takıldılar...Kaç loncanın görevine gittik...Kaç adamı dayak yerken kurtardık...Bunu yaparkende hep beraber yaptık...

Bir laf vardır... Halkına ne kadar kölelik edersen o kadar efendi olursun...Ben loncama çalıştım hep...o zamanlar 18 kişinin üstünü dizip üste bide süper bi maden kasası kurdum...Kendi üstüme hiç item dizmezdim...Birinin bi itemi eksik kalsa uyuyamazdım...Loncamızdan başka oyunda kaç kişiye kaç maden, kaç item verdiğimi oyun bilmeyenlere oyun öğrettiğimi unuttum...Loncada başkan sıfatının adını bile geçirmedim...Loncadaki herkes o loncanın başkanı idi...Bana abi demelerini bile yasakladım ki kendilerini hiç bir zaman dogmatik bi güce inandırmasınlar ve kimsenin kimseden üstün olmadığını anlasınlar diye...

Sanırım fazla konuştum...Bi an yazasın geldi öyle...Demem o ki; yoruldum ve artık oyunda eskisi gibi tat vermiyor..Eskiden eğer tecrübesi olan insan iki insanla birden ws atabilir hatta ikisinide keserdi...Yani 39 iken bir tecrübeli insan iki çara bedeldi..Yeni gelen sitemle artık kim fazla ise onun borusunun öttüğü bir sisteme dönüştü...Sanırım geri dönüşü olmayak bi sistem bu. Üstünde full item dahi olsa iki karşısında bitmişsindir...
Kadim ve yeşil hidra görevleride bunu destekler nitelikte sayısı fazla olan kazanır...

Artık loncamın bensiz yol alabileceğine inandığım için Loncanın sözde başkanlığını Göktürkxalfonso eski ortağım Furkanıma bıraktım...Umarım bu altıncı kez oyuna veda edişimi değiştirecek bir şey olmaz ve bende Göktürk Emeklilik fonlarında faydalanırım...

Allah'a emanet olun...Sonunda bitti galiba...

Skycelll
Göktürkxboncuk
Göktürkxjöntürk
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Zamanı Gelmişti...Boncuk

Mesaj gönderen Benbilmem »

Aslında doğrusu bu sanırım. Onca emek edip yaptığımız şeyler bir anda çöp olunca ne kadar arkadaşlık olursa olsun hiç zevk alamıyorsun. Arkadaşlarında oyun dışında da görüşmeye devam edebilirsin ama o hırsızlarla aynı ortamı paylaşmayı kimse istemez. Herşey gönlünce olsun.. Sağlıcakla kal.
Resim
LoStx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LoStx »

Abi Bırakma Yaw SAlla sen mılletı butun yazdıklarını okudum hepsıde dogru katılıyorum gitme bea ;)

Lostxtolga / Göktürkxtolqa
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Majisyen yazdı:Yıllar önce bir mahalle arkadaşımın bana bu oyunu tavsiye etmesi üzerine Skycelll adlı karakterimle başladım bu oyuna...Oyunu bilmediğim için aslında kuklacı serverına girmem gerekirken; yanlışlıkla Beyazköşkte kasmaya başladım...Daha torbalar ne işe yarar; item nedir; lonca nedir; klan nedir bilmeden azimle çer çöp itemlerle kastım günlerce...O kadar acemiydim ki Arz ları kadın loncası Lodos ları erkek loncası zannediyordum...Oyuna her acemi gibi Lodos olarak başladım...

Hiç bir şey bilmediğim o zamanlarda Sonsavaşçı, Sonofdevil, suPERiSi, Lucilla(efendixxlithium) gibi karaktarler tarafından durmadan yardım gördüm...Oyunda tek bildiğim şey maden çekmekti en zevk aldığım o maden toplamanın o kadar önemli olduğunu bile bilmiyordum...

Bana item lazım diyordum...İtemim geliyordu...Kütük üreticem diyordum...Maden geliyordu...Çıkar ilişkisi yoktu. Kimse benim bilgisizliğimden yararlanıp beni dolandırmak istemiyordu. Şu an hasretini çektiğim o günleri keşke bugünlerde de görebilseydim...

Zamanla öle hırsızlar gördümki...Şu an ne kadar saygın loncalardalar..Derdimi anlattığımda beni acemi görüp ''o adam asla yapmaz'' deyip beni başından salanlar oldu...Zamanla hırsızlar ve dolandırıcılar arttı...O zamanlar onlara hırsız deniyordu...Şimdi ise saygın loncalar onları aralarına almış onlara üstad diyorlar...

Bir gün savaşırken aslında bizim klanın yani lodosların hiç bir şey olmadığı gözüme çarptı...Zengin bi kaç lodos onun etrafına toplanmış yalaka tayfası...Aslında Arz lar ile Lodosların sayısı aynı olsaymış belkide kalemizden çıkamayacaktık...Arzlar oyun tecrübeleri yüksek ve oyunu oyun için oynayan insanlardı...O zamanki ortağım olan Alfonsofurkan(Göktürkxalfonso) ile lodoslardan başımızı alıp gittik...Önce Efendi loncasında deneyim kazandık ve daha sonra Efendi Loncasının bitmesi ile ordaki bir kaç genç arkadaşımızla Göktürk birliğini kurduk...Amacımız lonca açmak değildi...Ama bize lonca dediler...Klanla işi olmayan bu loncada amacımız sadece o zamanki Handan artistlerine karşı koymaktı...Çok kezde bunu başardık...

Biz farklı olacağız dedik...Bugün ki bazı büyük loncalar gibi '' sen kimsin hüseyin hadi bizim loncadan ol'' felsefesini benimsemedik...Loncamızda bir kural hiç değişmedi.. Biz davet etmeden kimse bize üye olamazdı...Onun içindir ki kurulup sönen bir sürü lonca arasından biz adımızı hiç kapanmayan loncalar adınayazdırdık...Dürüst güvenilir olmak bazılarına battı ki yeni açılan loncalar hep bize düşman takıldılar...Kaç loncanın görevine gittik...Kaç adamı dayak yerken kurtardık...Bunu yaparkende hep beraber yaptık...

Bir laf vardır... Halkına ne kadar kölelik edersen o kadar efendi olursun...Ben loncama çalıştım hep...o zamanlar 18 kişinin üstünü dizip üste bide süper bi maden kasası kurdum...Kendi üstüme hiç item dizmezdim...Birinin bi itemi eksik kalsa uyuyamazdım...Loncamızdan başka oyunda kaç kişiye kaç maden, kaç item verdiğimi oyun bilmeyenlere oyun öğrettiğimi unuttum...Loncada başkan sıfatının adını bile geçirmedim...Loncadaki herkes o loncanın başkanı idi...Bana abi demelerini bile yasakladım ki kendilerini hiç bir zaman dogmatik bi güce inandırmasınlar ve kimsenin kimseden üstün olmadığını anlasınlar diye...

Sanırım fazla konuştum...Bi an yazasın geldi öyle...Demem o ki; yoruldum ve artık oyunda eskisi gibi tat vermiyor..Eskiden eğer tecrübesi olan insan iki insanla birden ws atabilir hatta ikisinide keserdi...Yani 39 iken bir tecrübeli insan iki çara bedeldi..Yeni gelen sitemle artık kim fazla ise onun borusunun öttüğü bir sisteme dönüştü...Sanırım geri dönüşü olmayak bi sistem bu. Üstünde full item dahi olsa iki karşısında bitmişsindir...
Kadim ve yeşil hidra görevleride bunu destekler nitelikte sayısı fazla olan kazanır...

Artık loncamın bensiz yol alabileceğine inandığım için Loncanın sözde başkanlığını Göktürkxalfonso eski ortağım Furkanıma bıraktım...Umarım bu altıncı kez oyuna veda edişimi değiştirecek bir şey olmaz ve bende Göktürk Emeklilik fonlarında faydalanırım...

Allah'a emanet olun...Sonunda bitti galiba...

Skycelll
Göktürkxboncuk
Göktürkxjöntürk

Baştan sona yazılarını okudum demek istediklerini az çok anladım. Ne kadar üsttü kapalı konuşsanda umarım sözlerin altında yatan kelimeleri bulurlar. Sen yolunu belirlemişssin umarım oyun içindeki tatsızlıklar Reel hayatında karsına çıkmaz. Saygınlıgın ve Hor görmeyen kimligin Köşk'de daimi kalacaktır. Kal salıcakla.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim ,başarılar ;)
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Majisyen »

Kendimi zor tutuyorum ikv ikonuna tıklamamak için bir hafta oldu ama gelmicem inş:)
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Doğrusu oyunu bırakma dersek sana haksızlık etmiş oluruz. Çünkü cidden tat vermiyor hatta insanın tadını kaçırıyor bazen.

Ama boş ver kafaya takmayacaksın. Kafana göre takılacaksın. Felsefe bu.

Oyunda yada reel de farketmez bahtın yolun hep açık olsun.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ruhh »

Yazıyı okurken ne kadar çok alındım. Öncelikle birşeylere, birilerine kızmış olabilirsin ama bazı cümlerinlerinde herkesi aynı ateşe atmışsın. ""...Zengin bi kaç lodos onun etrafına toplanmış yalaka tayfası "" gibi

Oyunda üzülmüş ama burda üzmeye devam eden birisin bu bir gerçek. Daha çok cümle var yazında buna benzer...

Klan işi başka bir iştir onu geçelim ama benim merak ettiğim hani eskiden yardımseverlik vardı, kavga yoktu, bu iyiydi, şu mükemmeldi gibi söylüyoruz ya. Aslında yalan..!
Maden azdı, her maden başı kavga çıkardı. küfürler havada uçuşurdu. Tılsım görevine 10 grup giderdi ilk iki kesimden sonra bugün kadimde ne oluyorsa aynısı olurdu. Biri meraktan klana girerdi daha çok küçük lwl olmasına rağmen kalktıkça keserlerdi (ozaman kalede canlanma yoktu) Adım atmasına müsade edilmezdi. Ya tepegöz görevleri; onca hazırlık yapıp gittiğimiz canını çok aza düşürüdüğümüz tepegöz pislik biri tarafından kaçırılırdı (tıpkı kadim gibi).Ve bunların sonu yine kavga, yine küfür. Hırsızlık ozaman da diz boyuydu şimdi hırsızlarımız biraz daha gelişmiş hırsız oldu

Ama bu kadar yaralanmıyorduk ozaman...
Sebebi oyun ya da oyuncular değil, sebebi biziz.
Eskiden dostlarımız sınırlıydı. Öle herkesi tanımazdık, zamanla biz eskidik ve herkesi tanır olduk, herkesle yakın... Bu yüzden alınıyoruz, kırılıyoruz. Aslında değişen birşey yok, hislerimiz dışında...
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

ruhh yazdı:

Ama bu kadar yaralanmıyorduk ozaman...
Sebebi oyun ya da oyuncular değil, sebebi biziz.
Eskiden dostlarımız sınırlıydı. Öle herkesi tanımazdık, zamanla biz eskidik ve herkesi tanır olduk, herkesle yakın... Bu yüzden alınıyoruz, kırılıyoruz. Aslında değişen birşey yok, hislerimiz dışında...
[i]Söylenmesi gereken tamda buydu sanırım... :( [/i]
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
kamil
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamil »

Evet..
Canım kardeşim, yazdıklarını bende okudum. ve bir çoğuna hak verdim. Bu arada Ruhh um un da söyledikleri yadsınamaz tabii. Fakat şu varki sayı arttıkça cidden bişeylerin cılkı çıkıyor. İstemediğimiz, nefret dahi ettiğimiz kişilikleri karşımızda görünce insan gerçekten de çileden çıkıyor. Reel hayatta bunlardan biriyle benzer bir mevzuuda karşılaşsak cinayetlere varacak sonuçlar doğuracak kadar ileri gidildiği oluyor......
Neyse uzatmayayım. oyunda değerli sayılı kişiliklerden birini kaybetmek beni cidden çok ama çok üzdü. fakat geri dön demeyede dilim varamıyor malesef.Umarım reel hayatında herşey gönlünce olur. Kendine iyi bak canım kardeşim.
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )

“Genel Sohbet” sayfasına dön