Eyvallah, çok makbule geçer, ben sizlere oyunda ulaşırım akşam.Nedenben yazdı:Cıvra Kardesım Isteyenın Bır Yuzu Kara Vermeyenın 2 yuzu Karadır Dost OLarak Uzanan eLı Gerı Cevırmeyız HeLekı Bır Insan Yardım Istemısse Seve Seve Onu KabuL Ederız ancak Bır Mevzu hakkında Sanırım SenLe OzeL Olarak Konusursak Cok Daha MakbuLe Gecer Bu senın Icınde Bızım Icınde FaydaLı OLucagını Umuyorum ıLgın Icın TskLEr BızLerı Saymana Cok sevındım Konuyu OzeLden KonusaLım TskLer Tekrarda.Civra yazdı:Selam arkadaşlar,
Sizlerden bir isteğim olacak, bu isteğimi geri çevirmezseniz sevinirim.
Kadim Hidra görevi için Lodos olarak 5 grup anca oluşturabildik. Lodos klanından o kadar duyuru yapmamıza rağmen görevi yapmış lodoslardan herhangi bir yardım göremeyeceğimizi anlamış bulunmaktayız. Birde siz Arzlara sorayım dedim. Çünkü 5 grupla 3 kere denedik 3ündede başarısız olduk. Sayımızı çoğaltmak açısından Siz Realx Loncasına ve Kurtx Loncasına Yardım talebinde bulunuyorum. Cuma günü saat 21:00 de Topal toplanacağız. Gelirseniz bizleri sevindirirsiniz. Olumlu yada olumsuz cevabınıza saygımız sonsuzdur.
Herkese iyi oyunlar, kalın sağlıcakla.
Not: Aynı mesaj Yardım talebinde bulunulan Kurtx ve Realx Lonca sayfalarına yapılmıştır.
Iyı ForumLar
«------•}I|[ ( Real Living Real War Lonca Has Sayfası ) ]|I{
Re: «------•}I|[ ( Real Living Real War Lonca Has Sayfası ) ]|I{
Ben size sadece Kadime gidelim dedim, Hac organizasyonu aklımdan hiç geçmemişti .Nedenben yazdı:Son Olarak BeLırtmek Istıyorum Real Living Real War loncası KutsaL GOrev OperasyonLarı BasLamak Uzere Yakın Sure Icerısınde KutsaL GorevLerın NeLer OLdugunu Yonetıme Sundukdan Sonra Sız ArkadasLarımada Burdan AcıkLıcam IzLemede KaLın KutsaL GorevLer Cok Yakında![]()
Kutsal görev diyince ne bileyim... .
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
Cıvra real loncası olarak her zaman yardıma acıgızdır. bu karsı klan lodoslarda olsa..zaten kadımın ılk kesılmesı ve ıkıncı kesılmesındede buyuk bır rol oynadık ..sızlerede yardımcı olmaya calısacagız bı konusalım gun ve saat belırleyelım...ıyı forumlar...
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Bazı YenıLıkLer Icın KutsaL gOrev Adını Verdık Lonca Icı oLdugundan DoLayı Konu Ise Resmı sıtede yer aLınca BoyLe Bır Isım Koymayı Uygun GordumGargoyle35 yazdı:Nedenben yazdı:Son Olarak BeLırtmek Istıyorum Real Living Real War loncası KutsaL GOrev OperasyonLarı BasLamak Uzere Yakın Sure Icerısınde KutsaL GorevLerın NeLer OLdugunu Yonetıme Sundukdan Sonra Sız ArkadasLarımada Burdan AcıkLıcam IzLemede KaLın KutsaL GorevLer Cok Yakında![]()
Kutsal görev ne la koptum![]()

- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
+1 kadimde çok farklı rol oynuyoruz bihter ve behlül gibiCordelio yazdı:Cıvra real loncası olarak her zaman yardıma acıgızdır. bu karsı klan lodoslarda olsa..zaten kadımın ılk kesılmesı ve ıkıncı kesılmesındede buyuk bır rol oynadık ..sızlerede yardımcı olmaya calısacagız bı konusalım gun ve saat belırleyelım...ıyı forumlar...
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
-
- Sahaf Yardımcısı
kadime gidileceği günü önceden belirleyin oyunda olmaya çalışırm... biliyorsunzki bizim kurtx loncasıyla hiç bir şekilde alış verişimiz yoktur kurt loncasının olduğu yerde biz olmayız. ama saolsun klandaki arkadaşlarımız ve ittifak içinde oldumuz loncalar bizi yalnız bırakmayıp geliceklerine eminiz...
Realxonlyy
Realxonlyy
Eyvallah dostlar,
Samimiyetiniz beni çok sevindirdi. Bu akşam üstü oyuna giremedim özel konuşamadık ama bu saatlerde oyunda olan arkadaş bulabilirsem konuşacağım. Kurtx loncası ile aynı aktivite içersinde bulunmamanız prensibini karşılıklı bizim için askıya almanızda ayrı bir sevindirici haber oldu.
Çok teşekkürler. Gelecek günlerinizdeki hayatınızda yüreğiniz gibi olur inşallah.
Samimiyetiniz beni çok sevindirdi. Bu akşam üstü oyuna giremedim özel konuşamadık ama bu saatlerde oyunda olan arkadaş bulabilirsem konuşacağım. Kurtx loncası ile aynı aktivite içersinde bulunmamanız prensibini karşılıklı bizim için askıya almanızda ayrı bir sevindirici haber oldu.
Çok teşekkürler. Gelecek günlerinizdeki hayatınızda yüreğiniz gibi olur inşallah.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Cıvra Oyun Icı Saat 22:00dan Sabah Ezanına Kadar Hergun Oyunda OLurum Arz KıLanına Pm Iste Sana uLasırım Gereken BıLgıyı Sana AcıkLarım arkadasım Iyı ForumLar.Civra yazdı:Eyvallah dostlar,

-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Umut Yolcuları
ula bi hafta girmedik neler olmus tatile gidiyoz dedik Allahtan
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz
kutsal sumudur gorewmıdır herneyse semih ne ayaksın sen anlat bakem bana 
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Len Azcık Sabredın TopLantıda Yonetıme Sunayım Gercı daha Once KabuL EdıLdı Ama Hepsını BırLestırıp FarkLı Bısı Ortaya SergıLemyı Dusunuyorum Bırnevı Lonca Icınde yapıLacak bır EgLencelazkopatxxx yazdı:ula bi hafta girmedik neler olmus tatile gidiyoz dedik Allahtanyeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz
kutsal sumudur gorewmıdır herneyse semih ne ayaksın sen anlat bakem bana