Lan Olum istediğiniz yaşta oLun istediğiniz kişi oLun geLecek fuarda inşallah görüşürüz.. Ama en çokta şu atax lerin yalakası Cyberxtrance görmek istiyorum bide orda abiLik tasLasın bana
EfeLerx Loncası...!!!!
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EfeLerx Loncası...!!!!
Lan Olum istediğiniz yaşta oLun istediğiniz kişi oLun geLecek fuarda inşallah görüşürüz.. Ama en çokta şu atax lerin yalakası Cyberxtrance görmek istiyorum bide orda abiLik tasLasın bana
Efelerxgamsız
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
Melanqolik
Bakın gene kıvırıyor sen daha sünnet bile olmamısındır eminim uzaktan delikanlılık taslamak kolay gene dansöz gibi kıvırdın bizi görmek isteyen adres sorunca gelebilr korkusundan dansöz gibi kıvırmaz Ayrıca İmzama bakarsan Bende Atax im... Mahalle karısı gibi konuşacagına ahkam kesecegine icraat göster sözünün erinde ol gel misafirim ol bu kadar cok görmek istiyorsan beni hadi Naşş.. Görende bi #@!? sancak :twisted:EfeLerxGaMsiZ yazdı:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

Ayrıca Salih ve Mesut abi aglatmışınız gene bunları sölim ben avutmam bunları
:D :twisted:

- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Sen dert etme paşa ben avutuyorum onları
)...
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
TraNncE yazdı:Bakın gene kıvırıyor sen daha sünnet bile olmamısındır eminim uzaktan delikanlılık taslamak kolay gene dansöz gibi kıvırdın bizi görmek isteyen adres sorunca gelebilr korkusundan dansöz gibi kıvırmaz Ayrıca İmzama bakarsan Bende Atax im... Mahalle karısı gibi konuşacagına ahkam kesecegine icraat göster sözünün erinde ol gel misafirim ol bu kadar cok görmek istiyorsan beni hadi Naşş.. Görende bi #@!? sancak :twisted:EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Sancak foto aLbümüne bakarsan sünnet oLup oLmadığımı anLarsın bu 1 , Ben sizin gibi değiLim hiç Bir ŞekiLde kıvırmam Sözümün eriyimdir bu 2 , Eğer atax lerden biriysen ÜyeLik adını değiştirip öyLe öt Başka Loncada oLup ta Başka Loncayı savunmak istiyorsan iLk önce savunacağın Loncanın adı aLıpta öyLe geL ... İnşallah görüşürüz sizinLe Tanrıdan Tek istediğim bu
Efelerxgamsız
Melanqolik
Melanqolik
Sancak foto aLbümüne bakarsan sünnet oLup oLmadığımı anLarsın bu 1 , Ben sizin gibi değiLim hiç Bir ŞekiLde kıvırmam Sözümün eriyimdir bu 2 , Eğer atax lerden biriysen ÜyeLik adını değiştirip öyLe öt Başka Loncada oLup ta Başka Loncayı savunmak istiyorsan iLk önce savunacağın Loncanın adı aLıpta öyLe geL ... İnşallah görüşürüz sizinLe Tanrıdan Tek istediğim buEfeLerxGaMsiZ yazdı:TraNncE yazdı:Bakın gene kıvırıyor sen daha sünnet bile olmamısındır eminim uzaktan delikanlılık taslamak kolay gene dansöz gibi kıvırdın bizi görmek isteyen adres sorunca gelebilr korkusundan dansöz gibi kıvırmaz Ayrıca İmzama bakarsan Bende Atax im... Mahalle karısı gibi konuşacagına ahkam kesecegine icraat göster sözünün erinde ol gel misafirim ol bu kadar cok görmek istiyorsan beni hadi Naşş.. Görende bi #@!? sancak :twisted:EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Karakter adlarina bakarsan Ataxberzah yaziyor yine bos bos otmussun yani
AteşSalih -- TERBİYECİ

- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
kupluce yazdı:Sancak foto aLbümüne bakarsan sünnet oLup oLmadığımı anLarsın bu 1 , Ben sizin gibi değiLim hiç Bir ŞekiLde kıvırmam Sözümün eriyimdir bu 2 , Eğer atax lerden biriysen ÜyeLik adını değiştirip öyLe öt Başka Loncada oLup ta Başka Loncayı savunmak istiyorsan iLk önce savunacağın Loncanın adı aLıpta öyLe geL ... İnşallah görüşürüz sizinLe Tanrıdan Tek istediğim buEfeLerxGaMsiZ yazdı:TraNncE yazdı:Bakın gene kıvırıyor sen daha sünnet bile olmamısındır eminim uzaktan delikanlılık taslamak kolay gene dansöz gibi kıvırdın bizi görmek isteyen adres sorunca gelebilr korkusundan dansöz gibi kıvırmaz Ayrıca İmzama bakarsan Bende Atax im... Mahalle karısı gibi konuşacagına ahkam kesecegine icraat göster sözünün erinde ol gel misafirim ol bu kadar cok görmek istiyorsan beni hadi Naşş.. Görende bi #@!? sancak :twisted:EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Karakter adlarina bakarsan Ataxberzah yaziyor yine bos bos otmussun yaniUyelik adinin Loncayla ilgisi olmasi da gerekmiyo imzalarimizdan anlasiliyor kim oldugumuz
He anlayamayanlar da var tabiki senin gibi, bu da bizim sorunumuz degil
![]()
He He Afferim
Efelerxgamsız
Melanqolik
Melanqolik
EfeLerxGaMsiZ yazdı:kupluce yazdı:Sancak foto aLbümüne bakarsan sünnet oLup oLmadığımı anLarsın bu 1 , Ben sizin gibi değiLim hiç Bir ŞekiLde kıvırmam Sözümün eriyimdir bu 2 , Eğer atax lerden biriysen ÜyeLik adını değiştirip öyLe öt Başka Loncada oLup ta Başka Loncayı savunmak istiyorsan iLk önce savunacağın Loncanın adı aLıpta öyLe geL ... İnşallah görüşürüz sizinLe Tanrıdan Tek istediğim buEfeLerxGaMsiZ yazdı:TraNncE yazdı:Bakın gene kıvırıyor sen daha sünnet bile olmamısındır eminim uzaktan delikanlılık taslamak kolay gene dansöz gibi kıvırdın bizi görmek isteyen adres sorunca gelebilr korkusundan dansöz gibi kıvırmaz Ayrıca İmzama bakarsan Bende Atax im... Mahalle karısı gibi konuşacagına ahkam kesecegine icraat göster sözünün erinde ol gel misafirim ol bu kadar cok görmek istiyorsan beni hadi Naşş.. Görende bi #@!? sancak :twisted:EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Karakter adlarina bakarsan Ataxberzah yaziyor yine bos bos otmussun yaniUyelik adinin Loncayla ilgisi olmasi da gerekmiyo imzalarimizdan anlasiliyor kim oldugumuz
He anlayamayanlar da var tabiki senin gibi, bu da bizim sorunumuz degil
![]()
He He Afferim
HAdi bakalim sende anladiysan Onur`un Ata oldugunu bende sana aferin diyecem, okudunmu imzasini
AteşSalih -- TERBİYECİ

Salih 'im çok güzel cevap vermişin Bana gerek kalmamıs ama bu hala cok görmek istedigini savunuyor.Bende sana diyorum ki madem adres istiyosun adımı soyadımı soruyosun beni görmek istiyosun gel gör benim senin sıfatını görmek gibi bi istegim yok.. Hadi Naşş bu konuyu daha güncel tutmayın