Eşya TrAnSfErİ
- mavigitarci
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Eşya TrAnSfErİ
Bi konu dile getirmek istiyorummmmm......Eşyaların karakterler arasında aktarımı (aynı kullanıcı hesabı içerisinde) için bi oda yapsalar ve o o dada diğer karakterlerimize eşyalarımızı transfer edebilsekkkk ben güzel olur.. Böylece başkasından yardım istmek veya eşyta çaldırmak gibi durumlarda ortadan kalkarrr....Bilgisayarrda aynı oturum açarak yada program aracılığıyla çift oyun açıp yapılabilir ama farklı hesaplaaar içerisinde kaarakterimizin eşya transferini tamamlayabiliriz ve bilgisayar düşükse kasar oyundan düşer vs. Bence bunun göz ününde bulundursun yöneticiler...Bir nebzede olsa bize kolaylık getirmiş olurlar :mrgreen:
İsim : Ediz Yaş :25
Klan :Arz
Klan :Arz
Re: Eşya TrAnSfErİ
Bence güzel bir düşünce.Dikkate değer...
Eğer birgün düşersen sıkıntıya,denk gelirsen zorluğa,ve galip gelirse düşmanın sana,dostun TATYANA yanında olacak dostum bunu sakın unutma.
bencede çok güzel bir fikir yöneticilerin bunu hemen yapmasını isterim
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
mavigitarci yazdı:Bi konu dile getirmek istiyorummmmm......Eşyaların karakterler arasında aktarımı (aynı kullanıcı hesabı içerisinde) için bi oda yapsalar ve o o dada diğer karakterlerimize eşyalarımızı transfer edebilsekkkk ben güzel olur.. Böylece başkasından yardım istmek veya eşyta çaldırmak gibi durumlarda ortadan kalkarrr....Bilgisayarrda aynı oturum açarak yada program aracılığıyla çift oyun açıp yapılabilir ama farklı hesaplaaar içerisinde kaarakterimizin eşya transferini tamamlayabiliriz ve bilgisayar düşükse kasar oyundan düşer vs. Bence bunun göz ününde bulundursun yöneticiler...Bir nebzede olsa bize kolaylık getirmiş olurlar :mrgreen:
güzel olurdu ama pek dikkate almazlar. ama olsa öyle bişey güzel olurdu kasay paarada konulsaydı aktarmak için basıtlık olurdu. güzel bi düşünce
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam hadi mükemmel olurdu diyelim..E işin çok kolaylaşcak bu seferde oyunun zevkini anlamayacak ve yavaş yavaş oyundan düşceksin..Oyun zorluklar ile sevilir..Mesela hile yaptın bi oyunda para hilesi çok paran var istediğin herşeyi alıosun .. e oyunun en güçlüsü olursun oyunun anlamı kalmaz..istediğini alırsın..bunu da düşün
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
iyi olur ama yapmazlar