!!!...KaRaBeLa...!!!
Re: !!!...KaRaBeLa...!!!
güzel olmus ihsan eline sağlık.
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
Elbet görüşürüz ya ama oyunu bırakmakdan vaz geçtim
sırf bağzıları için onlar bırakmadan bırakmıcam buna iyice kararlıyım artık hee bu arada enes bi ara skp e gel kafanı kırarım yohh sa anlaşamadığım tek adam 
- WARIORXKRALI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bırakmamna sevindim kanka boş bir zamanda skype gelirim konuşurz belki bir kaç gün sonra oyuna bile dönerimKarabela yazdı:Elbet görüşürüz ya ama oyunu bırakmakdan vaz geçtimsırf bağzıları için onlar bırakmadan bırakmıcam buna iyice kararlıyım artık hee bu arada enes bi ara skp e gel kafanı kırarım yohh sa anlaşamadığım tek adam
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı

ne ateşlerin efendisimi
adam çember bilmiyor çemberi başkasından görüp özeniyor ona benzemeye çalışıyor.
sonra kendisine ateşlerin efendisi diyor,gülerim la ben buna xD
alın size ateşlerin efendisi ihsan

adam çember bilmiyor çemberi başkasından görüp özeniyor ona benzemeye çalışıyor.
sonra kendisine ateşlerin efendisi diyor,gülerim la ben buna xD
alın size ateşlerin efendisi ihsan

Beni çekemeyen p....lernden birisin o bellide artık o kadar istesen ben sana bi resmimi çekerdim dudağın uçuklardı aslanım neyse varsa benden iyi üstü olan çemberci geçsin karşıma hadi şimdi benden özenti kişileri bana satmayın bide forma çakma karakter ismiyle gelcene Karabelaa diye az deli kanlı erkek olsan saten kendi formundan yazardın ki tahmin ediyorum hangi bebe olduğunu yol al şimdi kendini daha çok küçük düşürme. Zoruma giden hiç birşey yok hiç bir s.... s.... miyorum çoğunuz nefret etsene benden ben size çok bayılmıyordum...! Karabela orjinali aslanım yol al.
lan bebe yemiyor degil mi lan ne adamsınız ha kıskanmak iyi değildir aslanım siz mahallenizde top oynarken KaRaBeLa burdaki sizin gibi daş*aklarla oynuyordu. hadi uzada yanındaki ibnelerle takıl belki bi faydaları dokunur sana...
- XlllxKaNaKaNxlll
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
KardeŞ VideO ÇoK GüzeL OLmuŞ ELine Saglık .
2 -3 caPuLcu için oyun Bırakılmaz Eniix' e duyurulur .
2 -3 caPuLcu için oyun Bırakılmaz Eniix' e duyurulur .
ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ
IIIHazarBeyIII(Eski*Xlllxkanakanxlll*) - Dadaşxkanakan
IIIHazarBeyIII(Eski*Xlllxkanakanxlll*) - Dadaşxkanakan