bxrxu yazdı:TUHAN67 yazdı:zaaaaaaaaa ne güzel kapak verdi abartma diesamedsedir06 yazdı:Burju bıtanedırr benım ınfazda oldugumu gordu hemen geldı oda:D
H.g guzummmm:D
samedsedir
olum bi saat dil döktüm lannasıl sen bana dayanamadıysan oda dayanamadı olay bu
ssmdı doqruya doqru sametın adını duyunca bı yandanda geldm blıosn xD gelmıodm yksaa.... xD
İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

aslan44 yazdı:Burju aramıza hoş geldin
Hoş Buldk...
Polemikxburju _._ infazxburju
herkes söylesin adını
oyun oynayalım
her kalp bir büyük dünya
ve bir kalp kırıldığında
hayata dair ne varsa
üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya...
herkes söylesin adını
oyun oynayalım
her kalp bir büyük dünya
ve bir kalp kırıldığında
hayata dair ne varsa
BEN TOPLANTIDA SÖYLİYCEKTİM AMA AİLEVİ NEDENDEN ÇKTIM BİLİYORSUNUZ.BU BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI OLAYI ÇOK CAN SIKMAYA BAŞLADI GERÇEKTEN.BEN HEP DEDİĞİM GİBİ BU KONUYLA ALAKAM YOK AMA Bİ FİKİR ATMAK İSTİYORUM ORTAYA.
LONCA BAŞKANI MUHABBETİ ORTADAN KALKSIN.HERŞEY ORTAK KARARLA ALINSIN.KİMSE BEN DAHA RÜTBELİYİM ÖLEYİM BÖLEYİM DEMESİN.HERKES BİRBİRİNE EŞİT YAŞTA NEREDEYSE İSTİSNALAR HARİÇ.BIRAKALIM HERŞEY OY ÇOKLUĞUNA BAKSIN.FORUMUMUZ VAR ANKET SİSTEMİMİZ VAR.KİMSE KENDİNİ KASMASIN.HEE AMA ŞÖLE BELLİ Bİ DİSİPLİN SİSTEMİ ÜYE ALIM SORUMLUSU YAPARIZ Bİ ŞEKİLDE YÜRÜR.AMA BAŞKANMIŞ BAŞKAN YARDIMIYMIŞ KIDEMMİŞ YALAN İŞ EĞER UYARSANIZ Bİ DÜZENE SOKALIM BU DÜŞÜNCEMİ NE DERSİNİZ BEYLER.YOKSA BU TARTIŞMALAR 2 ETTİ BAKIN :geek:
LONCA BAŞKANI MUHABBETİ ORTADAN KALKSIN.HERŞEY ORTAK KARARLA ALINSIN.KİMSE BEN DAHA RÜTBELİYİM ÖLEYİM BÖLEYİM DEMESİN.HERKES BİRBİRİNE EŞİT YAŞTA NEREDEYSE İSTİSNALAR HARİÇ.BIRAKALIM HERŞEY OY ÇOKLUĞUNA BAKSIN.FORUMUMUZ VAR ANKET SİSTEMİMİZ VAR.KİMSE KENDİNİ KASMASIN.HEE AMA ŞÖLE BELLİ Bİ DİSİPLİN SİSTEMİ ÜYE ALIM SORUMLUSU YAPARIZ Bİ ŞEKİLDE YÜRÜR.AMA BAŞKANMIŞ BAŞKAN YARDIMIYMIŞ KIDEMMİŞ YALAN İŞ EĞER UYARSANIZ Bİ DÜZENE SOKALIM BU DÜŞÜNCEMİ NE DERSİNİZ BEYLER.YOKSA BU TARTIŞMALAR 2 ETTİ BAKIN :geek:
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
bxrxu yazdı:TUHAN67 yazdı:zaaaaaaaaa ne güzel kapak verdi abartma diesamedsedir06 yazdı:Burju bıtanedırr benım ınfazda oldugumu gordu hemen geldı oda:D
samedsedir
ssmdı doqruya doqru sametın adını duyunca bı yandanda geldm blıosn xD gelmıodm yksaa.... xD
Yurru be Kımın burjusu helal
samedsedir
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tuhan'ım haklı olabilirsin buu sonnn lonca içi alımıydıııı ve Fatih arkadaşımız almıstır ve konu kapandı.TUHAN67 yazdı:BEN TOPLANTIDA SÖYLİYCEKTİM AMA AİLEVİ NEDENDEN ÇKTIM BİLİYORSUNUZ.BU BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI OLAYI ÇOK CAN SIKMAYA BAŞLADI GERÇEKTEN.BEN HEP DEDİĞİM GİBİ BU KONUYLA ALAKAM YOK AMA Bİ FİKİR ATMAK İSTİYORUM ORTAYA.
Başkanlık pozısyonuna gelincede Lonca içinde başkan olanın bizden az buçuk üsütünlü her zaman vardır.Eger başkan bizden üstünlük istiyorsaa bu loncaya elinden geldigince katkısı olması gerek.
Ha şimdi fatih der ben zaten elimden geleni ediyorum bende hak veririm lonca yönetmek +onu ayakta tutmakk büyük başarı olur.Fatihde az buçuk yanlışlarıda olsa fazla üstelemek gerekmezz bu loncanın yürümesi için herkez birbirine saygı,sevgi,hoşgörü düzeyinde olması gerek.
LOnca içi olaylar sadece başkan veya yardımcı catısında toplanamaz burda biz neciyiz elemanızz yokk öyle işte burdaa Şuan herkez Başkan'dır.
Ama sadece Fatih arkadaşımızz loncayı yönettıgı için bizim liderimiz durumdadır.Onada büyük saygı göstermek gerkir.
SAYGILAR.......
Bir yürek nelere yeterse,
Bir can bir canı ne kadar severse,
Bir damardan ne kadar çok kan geçerse,
Yaşam ölüme kadar değerse,
Sende benim için okadar degerlisin....
SAMEDSEDİR
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Beyler , Benim Bu Loncanın Yükünü Tek Başıma Kaldıramıyacağım için 3tane lonca yönetcisi seçtik Ben, Ahmet, Yakup abi. Tüm Sorunları 3 ümüz oturup konuşuyoruz. Fakat Bu Loncanın Esas Bi Başkanı vardır. Onuda 1sene önce zaten seçtik . Lonca Başkan Yardımcısı Bana Karşı emir veremez ancak Lonca Üyelerine sözünü geçirir. bizim Başkan Yardımcımız Lonca başkanı değil ama kendini Herkezden üstün tutuyor bazı durumlarda.
Ahmet böyle bi üye yüzünden bukadar tartışma çıkarıyorsun. Bu Loncayı Nasıl Yürütmeyi Düşünüyorsun ??
Ahmet böyle bi üye yüzünden bukadar tartışma çıkarıyorsun. Bu Loncayı Nasıl Yürütmeyi Düşünüyorsun ??
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Korkmaa Fatıhım buu lonca yurrur ama ılk bastaa herseyy kafaya gore degılll anlasmaya goreeee gıderr...
samedsedir
samedsedir
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
samedsedir06 yazdı:bxrxu yazdı:TUHAN67 yazdı:zaaaaaaaaa ne güzel kapak verdi abartma diesamedsedir06 yazdı:Burju bıtanedırr benım ınfazda oldugumu gordu hemen geldı oda:D
samedsedir
Yurru be Kımın burjusu helalAllahına gurbannn...
samedsedir
herkes söylesin adını
oyun oynayalım
her kalp bir büyük dünya
ve bir kalp kırıldığında
hayata dair ne varsa
herkes söylesin adını
oyun oynayalım
her kalp bir büyük dünya
ve bir kalp kırıldığında
hayata dair ne varsa
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Samed , Şüpesiz Bu Lonca Yürüyecek. NeysE Kolay gelsin sizE..
İyi geceler...
İyi geceler...
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

infazxfatih yazdı:IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
İyi geceler...
İyi geceler Fatih [/color][/quote]
herkes söylesin adını
oyun oynayalım
her kalp bir büyük dünya
ve bir kalp kırıldığında
hayata dair ne varsa
herkes söylesin adını
oyun oynayalım
her kalp bir büyük dünya
ve bir kalp kırıldığında
hayata dair ne varsa