mavigitarci yazdı:stress yaparız plus saatlerimiz yanıo :):)::)) ben saatlerimi geri isterim saatinden öcede plus süresini bitirmeyi biliolar zaten her zaman giremioz girelim dedik ondada giremioz ben anlamam streesli insanlarız biz biraz kafa dağıtacaz hep aynı sorunnn......
:lol: :mrgreen: ya adamlar kasıtlı yapmıo ki :lol: ama plus işine gelirsen o konuda hak veriyorum. :lol:
Lordofmages yazdı:Ya napıcaz biz bi tablo için okadar kişi oyuna giremiyorrrr :evil: :evil: :evil:
Benceede yaw bari sölesinler yöneticiler yüzünden ya zaten işim vardı kalkmam gerekecek bi oyun oynatmadılar be bari söyleyin ya söyleyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuzey yazdı:az evvel oyundaydım dev komodo görvine gdiyiodum düştüm yeniden girim diye actım ikv yi hala dosya listesi beklenıyor diyo bi el atın suna ya
Ben daha hiç giremediğim için beende hiiiiiç girilmiyo
Lordofmages yazdı:Ya napıcaz biz bi tablo için okadar kişi oyuna giremiyorrrr :evil: :evil: :evil:
Benceede yaw bari sölesinler yöneticiler yüzünden ya zaten işim vardı kalkmam gerekecek bi oyun oynatmadılar be bari söyleyin ya söyleyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorunun zamanımı olur kardeş ? Karsıki taraf neticede bir insan değilmi sen hiç hata yapmıyormusun ? ne zaman güzel bişi olduda ikv destek ve test ekibine tşk ettin ? Nerde kötü olaylar var hemen atlıyorsunuz ?
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..