Efelerxreis şu adamına item al)))
Re: Efelerxreis şu adamına item al)))
Yazılardanda küfür ettigi anlaşılıyor.

- siyahkibrit
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
:lol: :lol: haklısın vallahGunnes yazdı:VaLLa iLk kez efeLere katıLıorum ...AmeLe ULtrax Loncası ...
43 LwLLik adamı kesmiş foruma koymuş ... :mrgreen: :mrgreen:
Daha NeLer görücez acaba ... :?:
GuNNeS
...
Aquvaryum RoWxAqUA]
"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

Saddo ( Ultraxqenç ) in bazı harekerlerii qözüme batıyo mesela kp aksana dalmak karışmak qibi hareketlerine dikkat edersen sevinirim.

lan efeler irn gotu kalktı diyen sizsiniz hem kollayan sizsiniz saddo tkma bun lara bun lar mal efeler bayagi ezik saten 1 2 item vardie milletin gotu kalkio anasini satımm
D
Sen 42lwl iken ultrax daha kurulmamıştı bile kestiysen at forma beyzade sen gördügün yerde kesmeye çalıştıgında kesilen oldugunuga söylermisin

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lan bebe kestiğimiz ve kesildiğimiz fotoları koysak foruma yazacak yer bulamazsın onu anlatıyoruz sana tabi anlayabilirsen. 
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ben 42 lwl ken ultraxreis 49 du 1 lwl adamımızı kesti bnde gittim onu kestim banka onundeSaddo yazdı:Sen 42lwl iken ultrax daha kurulmamıştı bile kestiysen at forma beyzade sen gördügün yerde kesmeye çalıştıgında kesilen oldugunuga söylermisin
Tamam kapat konuyu :ugeek: :ugeek: :lol: :lol:

Ultraxsaddo anca 43 lwl buyu kesersin sonada foruma koyarsın :lol: :lol: :lol: (bide SEviniyormus) :lol: