Mckarizma hırSızdıR ....

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
badgard17
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mckarizma hırSızdıR ....

Mesaj gönderen badgard17 »

aRKAdaşLar dün Mckarizma adLı karakter bana karizma satıcam dedi 10 çar 49 level 3 m dedi sonra 1 m 3 çar veririm dedi bende verdm 1m 800 varsa 10 çarı veriyim dedi ben verdim sonra depar atıp kaçtı Bu kişinin ceza almasını istioRm :) Yönetici vARsa bana oyundan uLaşsın printler var ama koyamadım foto :cry:

SaygıLaRımLa.......
Dadaşkentxaşık / Dadaşkentxmagic /Afilsizxaşık ......

EsKiLer TanıR YeniLer öRneK ALıR ....
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Mckarizma hırSızdıR ....

Mesaj gönderen okeyyes »

Suç sende

Klanda başbağıranlar boşunamı bağıyor sende bağır belki sesini bir yerlere ulaştırablirler mckarizma çala çala ikvyi satın alcak bu gidişle.

Ben inamıyorum aslında sana o kadar yazıdan bir tanesini bile görmediginden garip sanki daha önceden yapılmış bir kap kaç olayını yeniden dile geitriyon gibi birde forumda yazı yazıyorsan zannetmiyorum.

Benim bildigimden beri o karizma hırsızlığı yapıyor seninde yüzde yüz kulağına gelmemesine inanmıyorum neyde uzak durursun o işlerden olur biter.

Hem çok pahalı alıyormussun da her çar başı yapsan bu ileri daha iyi degilmi bir çar 300 ver kesilen cara o toplasın hepsinde

Karizma alacagın kişiye 300 bini ver çar bitince diger cara gececek ya oda bitince onada bir 300 ver önce para son iş japon işi olmasın diyorsan azar azar ver senide azar azar kakalasın.
badgard17
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen badgard17 »

:)) Zaten uzak durucam bidaha kp işLerinden :)
Kullanıcı avatarı
Magicxcraft35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Magicxcraft35 »

Geçmiş olsun kardeş.Bunları yaşayarak tecrübe ediniyorsun bu sana ders olmuştur umarım.Çok büyük miktar paran da gitmemiş anladığım kadarıyla.Bu gibi adamlara bir daha güvenme.Ve bölgeden yazılanlara dikkat et.Yazın millet bölgeden bağırıyordu ama sen duymamışsın sanırım.Neyse tekrar geçmiş olsun.

Gerçekler acıdır;Gerçeğim,acıtırım

Magicxcraft Warxcraft
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..

Asilzade
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

banada dedi ama ben sana güvenmiyom dedim.Sen biraz temkinli olsan kaptırmazdın kp işlerinde cok hırsız var zaten
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
ates
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ates »

okeyyes yazdı:Suç sende

Klanda başbağıranlar boşunamı bağıyor sende bağır belki sesini bir yerlere ulaştırablirler mckarizma çala çala ikvyi satın alcak bu gidişle.

Ben inamıyorum aslında sana o kadar yazıdan bir tanesini bile görmediginden garip sanki daha önceden yapılmış bir kap kaç olayını yeniden dile geitriyon gibi birde forumda yazı yazıyorsan zannetmiyorum.

Benim bildigimden beri o karizma hırsızlığı yapıyor seninde yüzde yüz kulağına gelmemesine inanmıyorum neyde uzak durursun o işlerden olur biter.

Hem çok pahalı alıyormussun da her çar başı yapsan bu ileri daha iyi degilmi bir çar 300 ver kesilen cara o toplasın hepsinde

Karizma alacagın kişiye 300 bini ver çar bitince diger cara gececek ya oda bitince onada bir 300 ver önce para son iş japon işi olmasın diyorsan azar azar ver senide azar azar kakalasın.
katılıyorum.
Resim
Hayatta Tek Gerçek Sevgidir.
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

guncel :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

ARkadaşlar klanda olsun bölgede olsun belki binlerce kez o adam hırsızdır denildi ama hala anlamıyanlar var.Vallaha adamı zenqin ettiniz bea :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön