OoOoO Öncelikle Selam Olsun herkese;
Benim Yanıma Gelmesi Gerekenler Kimlerin yanında Gezdigini Şimdi görüyorum Tabi Ben bunu Kendime Yapılan bir haksızlık olarak görüyorum. Neyse kendinize iyi bakın allaha emanet olun..
Şafak 407..
Bir Gün Gelicek Bir Gün Kalıcak
DoĞu Bu... ALAYINA GİDER SaygıLarıMLa DoĞuxLideR...
Ömer Abi bir çarşı günü tekrar aramızdasın seni gerçekten çok özledik(ben daha çok özledim) abi sözüm var mutlaka yanına gelecem şu sınavların bitmesini bekliyorum.Ama künyeni takıp hep birlikte resim çekilecez sen hiç merak etme.
Vatan sana teşkilat bize emanet.İşşallah her dayim bir arada oalcağız
Saygılarım Kardeşin Paşaxkadir
Ömerle yasin size fıslayım babalar sizi çok özledim Hepinize selam olun benimde o serüvene katılmama az kaldı meraklanmayın
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
DoGuLu yazdı:OoOoO Öncelikle Selam Olsun herkese;
Benim Yanıma Gelmesi Gerekenler Kimlerin yanında Gezdigini Şimdi görüyorum Tabi Ben bunu Kendime Yapılan bir haksızlık olarak görüyorum. Neyse kendinize iyi bakın allaha emanet olun..
Şafak 407..
Bir Gün Gelicek Bir Gün Kalıcak
Kardesim aramıssın Uyuyordum Kalktıgımda Aradım Hattın Kapalıydı
Rahat Olasın Kardesim Senin Yanında Olması Gerekenlerin
Alayını Alıp Gelicem Yanına
Allah Yar ve Yardımcın Olsun...
Allah a Emanetsin...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
mhanyaxx yazdı:selam olsun paşa loncasına özellikle unutmayanlara
Şafak : 411
Aleyna Aleykumselam Kardesim
Unutulman Bizim İkv yi Bırakmamız Gibi Düşük bi İhtimal
Geldiginizde Biz Burda Olucaz Bıraktıgınız Gibi
Allah Yar ve Yardımcın Olsun...
Allah a Emanetsin Kardesim...
VATAN SİZE EMANET...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Burdan Amerika cemberstaki neneme ve dedeme selamlarımı iletiyorum.İkinizide çok seviyorum.FAcebook aracılıylada yazdım burdanda yazmak istedim.İnşallah selamımı alırsınız.Yazın görüşmek üzere nine ve dede.Yine burdan Bütün askerlerimize selamımı iletirim.İlerde o serüvene bende katılacam.
Yine burdan godomon paşa kardeşlerimin yanacıklarından öper selamlarımı iletirim.Hepinizi dört kuşak yerinizden öperim.
Dip not:Yamuk cevapları asla kabul etmiyorum.Medeni cevaplara açıgım.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU