yıne ne oldu olum sen nereye gıdıyorsun hayırdır canını sıkan bırseymı oldu derdını soylemeyen derman bulamaz enesım gıden gıdenela noluyor :idea:Tacsiz yazdı:Tacsızkralenes oyuna veda etmiştir bilginize hiç birşey umrumda deyil artık kim ne halt yerse yer umrumda deyil bırakan bırkasın kalan kalsın umrumda deyil hade eywl
Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Kolpaların sayfası tutmaz evlat kasınanı her turlu kasırız senın gıbılerı cok konusanlaraders verıyoruz her turlu yol al evlat bos konuymus ozaman bos bos mesj atma nerde cakal var bızı buluyoramonra153 yazdı:ULAN YUH ULANN SU SAÇMA SAPAN KONU 48 SAYFA OLMUŞ Allah (cc) Akıl fikir versin yarabbim.....
Bi taziye Konusu Bi HırsızLık Konusu Bu kadar SayFa aLmıyor...
GöTFAtHerR Ve GayDAr Adam qibi duRun pLeaSE
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
İbretxhaylazın yaptığı bir deyil iki deyil adam gelmiş Byxgogoyla bana gider koyuyor ne uğur ne kerem felan kmisede karışmıyor eğer ben bu kadar değersizsem bu oluşumda artık hiç biri umrumda deyil ben yokum oyunuda bırakıyorum ne halini varsa görün hade eyvallah uğur diyor bana bizden o dalma diyor dalmıyoz adam gelip kendi dalıyor böyle işinse ben yokum resmen uğurun önünde enes mod yasak dedi uğur sesini çıkarmadı umrumda deyil hiç kimse artıkGodfatherx yazdı:yıne ne oldu olum sen nereye gıdıyorsun hayırdır canını sıkan bırseymı oldu derdını soylemeyen derman bulamaz enesım gıden gıdenela noluyor :idea:Tacsiz yazdı:Tacsızkralenes oyuna veda etmiştir bilginize hiç birşey umrumda deyil artık kim ne halt yerse yer umrumda deyil bırakan bırkasın kalan kalsın umrumda deyil hade eywl

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
enesım soyleseydın gogoya selamımızı ıletseydın yalnıs yapmazdı adam aranızda neler gectı bılmıyorum ama olusum nereye gıdıyor belli değil ben ne zaman adamları eskı handana yıksam dusman moda gıremıyor sonra bızkıler bırbırını kesıyor bu hep bole oluyor sonra bana sen nıye dalmıyorsun dıyorlar ben dalsam herkez ona dalacak kımsenın kalbınıde kırmak ıstemıyorum oyunlara gelmeyın pasam oyunu falan bıraktıgın yok enesım bırdaha boyle bırsey duymıyım hade gozlerınden operımTacsiz yazdı:İbretxhaylazın yaptığı bir deyil iki deyil adam gelmiş Byxgogoyla bana gider koyuyor ne uğur ne kerem felan kmisede karışmıyor eğer ben bu kadar değersizsem bu oluşumda artık hiç biri umrumda deyil ben yokum oyunuda bırakıyorum ne halini varsa görün hade eyvallah uğur diyor bana bizden o dalma diyor dalmıyoz adam gelip kendi dalıyor böyle işinse ben yokum resmen uğurun önünde enes mod yasak dedi uğur sesini çıkarmadı umrumda deyil hiç kimse artıkGodfatherx yazdı:yıne ne oldu olum sen nereye gıdıyorsun hayırdır canını sıkan bırseymı oldu derdını soylemeyen derman bulamaz enesım gıden gıdenela noluyor :idea:Tacsiz yazdı:Tacsızkralenes oyuna veda etmiştir bilginize hiç birşey umrumda deyil artık kim ne halt yerse yer umrumda deyil bırakan bırkasın kalan kalsın umrumda deyil hade eywlgözümden çok düştü tüm oluşum
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
enes barısın adamlarla kotu bırseyler olmasın yegen bılıyorsun durumları sız boyle yaptıkca cakallar sevınıyor
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
kanka ikiside bitti benim için bu akşam msnye geç ne söylediklerini göstereyim fotolorla artislenmeye kalkıyorlar bana gogo ve haylaz arkadaş ikiside kanka birbirleriyle ikiside bana daldı bide kralın gelsin dediler utanmadan gittim keremi çağırdım gel haleldelim şunları diye keremde gitti gogoyu kesti keremin önünde haylaz bana mod yok dedi ve keremde buna göz yumdu ben bu kadarsam gözlerinde ben yokum ister oluşum yok olsun isterse devam etsin umrumda deyil hiç birşey artık
esenlikler dilerim 

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
eyw kardesım saolasında bızımkısı lonca falan değil buyuk bır olusum kurduk oyunda cakallara ders verıyoruz sadece demek bır lonca acsam heytbe :twisted:kabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
ben var oldugum sürece enes sana kimseler modu yasaklatamaz gogo kim ibret kim word kim aspawa kim dünkü cocukara meydan yok artık grubumuda ayırdım özonun degeri yanımda cok ama bu cocuklara mod yok insan bildik piyasaya cıkardık bana kalleşlik ettiler bende kalleşlik yemez dün gece gereken dersi verdim 3 5 cakkalla biz hic yıkılmadık yıkılmayızda en güseli böle grup ayrı olsun yrd edecegim insanlar belli caner özo enes özkan başkada kimseye yardım etmem Aspawa nın oldu 3 ncü hatası budefa affı olmaz kale ünüme gecse yıkar gecerim...!! (Gaddar)
enes bilsem kalleştiler ki önceden biliodum seni elletmezdim onlara dost dedim die ses cıkarmadım beni tanırsın isdetigimi yaparım 100 bin defa ölsemde pes etmem enesim bakalım tek kalınca neler yapacaklar dünkü cocuklar..!!
(Gaddar) ibret ve aspawanın hic affı yok gözümde..!! (Gaddar)
(Gaddar) ibret ve aspawanın hic affı yok gözümde..!! (Gaddar)