kodadıxlegolas bu işlerin klandan konuşmayla olmayacagını ogrenmişsindir sanırım az laf çok iş
Unsere Liebe, unsere größte Macht WaFFeN S/S [S]chutz[S]taffel
<< ^^ WaffenxHimotep >> Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
herkez kendine bi baksın sonra başkasına laf söylesin.waffenler çokmu adam oldunuzda millete geliyorsunuz.. em den kaçtıgnız dünleride unutmayın bnm geldiim her "er meydanı" nında wardınız son 5 dk kala kimse kalmıyordu ne ayak ?
adamları sıkıştırgınız yer sivri ada kmse yok tabi. öyle resim çekip koyarsın aslanım zaten ; )
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
senın eme gırdıgın zamanlar kutuplardax ler lodostu sımdı arz gır eme de kazan sımdı Salim basarılar. Ayrıca Kskxmage sen cokmu saglam adamsın tek ıtemlerle vs de aldım boyunun olcusunu 5-2 .Sİzle em yapacaktık nasıp olmadı Salim arz olduk topluca
ancak boş konusurlar mage zatn bişe bilmz konusurz 2 kere eme girmıs kazanmış die sevnmış gariban salim ve waffen loncası basarılarınızın devamını dilerım daha bir cok lods katlıamı yapmanız dilegıyle . . .
MERAKLANMA BIZ SENIN EZIK VE BI OKADARDA KOKMUS CARINA KALMADIK EER SEN DE GOZUMUZ OLSAYDI EMINOL SEN O CARDA 5 DK DAHA DOLASAMAZDIN.
ŞİMDİ SIZ KENDINIZE GELIN BUNDAN SONRA KODADIX LERLE URASMAYIN ORDA DOSTCA SAVASTIK EVET COK KESILDIK EVET YENILDIK VE BIZ ERKEK GIBI KABULLENDIK LONCA BASKANIMIZ KODADIXDEVRIM "TMM BEYLER YENILDIK" DİE ACIKLAMADA YAPTI ORDAKI FOTODA DA MEVCUT
Kİ SU ANA KADR YORUM YAPAN SIZLER DE TAKDIR EDERSNZ KI 5 KISIYLE 12 KISIYE KARSI DURAMAZDIK.,
NEYSE SIZE BI TAVSİYE " BI DAİRE ÇİZİN İÇİNE GİRİN KENDİ ÇAPINIZDA EYLENIN."
Devrim,hırçın denizde yüzen gemiye benzer.Uzaktan gören batacak zanneder. Ama bilmezki o gemi çok "DENIZ GEZMiŞ"tir