49 Şaheser eşyalar için de şunu söyleyeyim.Merak etmeyin 59 seviye gelene kadar neler değişir neler. O zaman da o dönemin eşyalarını üretiriz
epe'si eLinde kaLanLaR [DESTEK]
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: epe'si eLinde kaLanLaR [DESTEK]
Oho
Epe oyunculara maddi destek sağlasın diye verilmiş bir eşya değildir.Manevi olarak bir değeri vardır.O yüzden para mevzusunu hiç açmayın
49 Şaheser eşyalar için de şunu söyleyeyim.Merak etmeyin 59 seviye gelene kadar neler değişir neler. O zaman da o dönemin eşyalarını üretiriz
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
orhan abi güzel diyonda o zamanın madenlerini toplıcaz tamam topladık diyelim bu Ejder asa yı napıcam benORHANBEY yazdı:OhoEpe oyunculara maddi destek sağlasın diye verilmiş bir eşya değildir.Manevi olarak bir değeri vardır.O yüzden para mevzusunu hiç açmayın
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
Hatıra diye koyarız kenara
Ben 1 tane bonoyu kasaya ayırdım mesela hatıra diye :lol:
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
ORHANBEY yazdı:Hatıra diye koyarız kenaraBen 1 tane bonoyu kasaya ayırdım mesela hatıra diye :lol:
-
onderuzunal
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
sadıkpatiklipenguen yazdı:Ben de zamanında birinden ökse otu almıştım iksir için. O iksir şimdi çöp oldu lütfen düzenlensin![]()
The mad dog chasing fish anchovy
]

]
arkadas son derece haklı lutfen magdurıyetı gıderılsın o ot bsoamı gıtsın lutfen bı yardımcı olunpatiklipenguen yazdı:Ben de zamanında birinden ökse otu almıştım iksir için. O iksir şimdi çöp oldu lütfen düzenlensin![]()
Siyahgece
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
epe bence şaheserler gbi sabitlenmeli ve 40.00 savunması devam etmelidir.Bende de yok ama destekliyorum...
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Para veripte almasaydın alırken bizemi sordun saçma konu
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Rulers Ofthe World
49 seviye olursa da düşük level oyuncular takamayacak.
Bence Epe sıradan bir silah olmadığı için onun efsununun değeri düşmemeli seviyeniz arttığında..
Bence Epe sıradan bir silah olmadığı için onun efsununun değeri düşmemeli seviyeniz arttığında..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Burada Saçma oLan sensın Madem sobeenın odulu olarak kalıcaktı neden 40.00 savunma konuldu az dusun oyle yorum yaz gördugum efsunu da alırken sıze danısmıorm ben destek olmıcak olan varsa konuyu kırletmesn .SaDRaZaM yazdı:Para veripte almasaydın alırken bizemi sordun saçma konu
Lilreb