Arkadaşım yazmıyacam yazmıyacam diyorum ama her foruma girdiğimde konun karşıma geliyor siz ne kadar aciz insanlarsınız insanların emeklerini çalıp yok bu benim çalışmammış...
Asıl SaHiBi Burda arkadaşlar inanmayın kanmayın böle insanlara.
Infected yazdı:Arkadaşım yazmıyacam yazmıyacam diyorum ama her foruma girdiğimde konun karşıma geliyor siz ne kadar aciz insanlarsınız insanların emeklerini çalıp yok bu benim çalışmammış...
Asıl SaHiBi Burda arkadaşlar inanmayın kanmayın böle insanlara.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Açık olarak söylemek istiyorum ki bu bir hayali üründür/aslı yoktur. Ek olarak logolar sadece gerçekcilik kazandırması içindir.
Yeni icadımızın adı "Cerberus" dur. Kendisi meran teknolojisiyle donatılmış iflisden 10 kat daha güçlüdür.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Umarım bir yönetici kitlemez sonuçda emek işi zaten gereken açıklamalarda yapıldı.
SEN Mİ BANA HIRSIZ DİYORSUN. Peki onu o siye koyanın arkadaşım olduğunu biliyormusun? Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği 3.sınıf onur vidinli kendisi hem ev arkadaşım hem sınıf. Ben geren açıklamaları yaptığımı sanıyordum ama okumadan senin gibi yorum yapanlara kıl oluyom bi ilk önce tüm yorumları oku sonra yorum yap. SENİN KİMSEYE HIRSIZ DEME HAKKIN YOK TERBİYESİZLİĞE LÜZUM YOK. ALLAH BÖYLE OYUNUNDA ........ ZORLA KONUŞTURUYOSUNUZ BEE ADAM SANDIK SENİN VE SENİNGİBİLER İÇİN Bİ FİKİR OLSUN MUHABBET OLSUN DEDİK