Selamun Aleyküm ;
1 aydır felan foruma ve oyuna girmiyorum ve görüyorumki yine oyunu bırakanlar loncadan ayrılanlar var,loncamız bu durumları çok gördü bunuda atlatır inşallah.Beni Soracaksanız Bende oyuna girmeyi düşünmüorum.Yaklaşık 3 senedir oynadığım İ.k.v yi bırakıorum.Ancak Oyun umduğum güzellikte olursa ki olmıyacak gibi o zman oyuna dönerim.
Sevgi ve Saygılarımla
Yıkılmadımxbizans
YıKıLmAdIK AyAkTaYız !!!
Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Enqinxbizans
- İri Fare Avcısı
Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
Aynen aLim Yıkılmadık Ayaktayız GeLeNeDe Eywallahımız VaR GıDeNeDe...!!!
[-BiZaNS İMPaRaToRLuGu-]
[-Enqinxbizans-]
[-BiZaNS İMPaRaToRLuGu-]
[-Enqinxbizans-]
Enqinxbizans
°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°
°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°
°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ali sen gidiyorsun bir diğeri ara veriyor bir diğeri oyunu brakıyor başka biri loncadan ayrılıyor ... Ne oluyor anlamış değilm . Özel sebeplerimden dolayı oyunda uzun süredir bulunamıyorum ama görüyorum ki gittiğimden beri çok şey değişmiş . tüm lonca arkadaslarıma sesleniyorum Artık bir sirkelenip toparlanma vakti gelmedi mi ?
BiZANS İMPARATORLUĞU
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
Can Abi Dediğin Gibi Oyunu Bırakmıyorum Hatırı Sayılı Kişiler İçin Haziranda Oyundayım Full Time Hadi Öptüm Herkezi
Oyunu Bıraktım Artık...
-
- İskele Babası
evet can O bırakıo Diğeri Ara verio işte belki bu yüzden de dostlarımızla birlikte olamıyoruz oyunda, Böyle olunca da zevk kalmıo Lonca Geçen senede bu durumdaydı hatta dahada kötü bi durumdaydı,Noldu Selda Abla geldi toparladı loncayı yeni kişiler aldı loncaya,En Az 20 - 25 kişilik loncada hiç toplu halde bizans Çarı Göremedim.Bikaç Bizansla ya görev yapıoruz yada birini kasıoruz.Selda Abla nın Bi planı vardı Tüm Bizanslar 49 olacaktı hep birlikte item felan kasacaktık.Her neyse Bi toplanamadık, Biri Birine kızdı Görev Yaparken Ara VErdi,o Ara Veren kişiyede Dieri kızdı oda Ara Verdi Ve Bu Duruma Geldik.Yılmaz Abi Dio Siz Aklı Başında İnsanlarsınız Loncada kararlar Alabilirsiniz Ama olmuyo İşte. Yılmaz abisiz ,Selda Ablasız Tunca Abisiz Mgüldemirsiz V.b kişiler olmayınca olmuyo Loncadaki Bi kaç Dost olmayınca TAdı Çıkmıo Zaten Beni Bu loncadaki ilk Dostlarım Bugateg Macar ve Syergin ( Atasagun ) oyunu Bırakmışlardı ondan beri fazla Zevk Alamıodum Artık Hiç Zevki kalmadı.Basewxbizans yazdı:Ali sen gidiyorsun bir diğeri ara veriyor bir diğeri oyunu brakıyor başka biri loncadan ayrılıyor ... Ne oluyor anlamış değilm . Özel sebeplerimden dolayı oyunda uzun süredir bulunamıyorum ama görüyorum ki gittiğimden beri çok şey değişmiş . tüm lonca arkadaslarıma sesleniyorum Artık bir sirkelenip toparlanma vakti gelmedi mi ?
Sevgi ve SAygılarımla
Yıkılmadımxbizans
YıKıLMaDıK AyAkTaYıZ
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
evet can O bırakıo Diğeri Ara verio işte belki bu yüzden de dostlarımızla birlikte olamıyoruz oyunda, Böyle olunca da zevk kalmıo Lonca Geçen senede bu durumdaydı hatta dahada kötü bi durumdaydı,Noldu Selda Abla geldi toparladı loncayı yeni kişiler aldı loncaya,En Az 20 - 25 kişilik loncada hiç toplu halde bizans Çarı Göremedim.Bikaç Bizansla ya görev yapıoruz yada birini kasıoruz.Selda Abla nın Bi planı vardı Tüm Bizanslar 49 olacaktı hep birlikte item felan kasacaktık.Her neyse Bi toplanamadık, Biri Birine kızdı Görev Yaparken Ara VErdi,o Ara Veren kişiyede Dieri kızdı oda Ara Verdi Ve Bu Duruma Geldik.Yılmaz Abi Dio Siz Aklı Başında İnsanlarsınız Loncada kararlar Alabilirsiniz Ama olmuyo İşte. Yılmaz abisiz ,Selda Ablasız Tunca Abisiz Mgüldemirsiz V.b kişiler olmayınca olmuyo Loncadaki Bi kaç Dost olmayınca TAdı Çıkmıo Zaten Beni Bu loncadaki ilk Dostlarım Bugateg Macar ve Syergin ( Atasagun ) oyunu Bırakmışlardı ondan beri fazla Zevk Alamıodum Artık Hiç Zevki kalmadı.
Sevgi ve SAygılarımla
Yıkılmadımxbizans
YıKıLMaDıK AyAkTaYıZ
Epeydir foruma giremiyordum yeni gördüm haklısın Ali oyunda sen ben caner erdem alican 'dan baska kimse kalmadı herkes ya bıraktı ya da ara verdi
Sevgi ve SAygılarımla
Yıkılmadımxbizans
YıKıLMaDıK AyAkTaYıZ
Epeydir foruma giremiyordum yeni gördüm haklısın Ali oyunda sen ben caner erdem alican 'dan baska kimse kalmadı herkes ya bıraktı ya da ara verdi
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
-
- Teşkilat Neferi
MYDoNoSeXBiZaNS yazdı:evet can O bırakıo Diğeri Ara verio işte belki bu yüzden de dostlarımızla birlikte olamıyoruz oyunda, Böyle olunca da zevk kalmıo Lonca Geçen senede bu durumdaydı hatta dahada kötü bi durumdaydı,Noldu Selda Abla geldi toparladı loncayı yeni kişiler aldı loncaya,En Az 20 - 25 kişilik loncada hiç toplu halde bizans Çarı Göremedim.Bikaç Bizansla ya görev yapıoruz yada birini kasıoruz.Selda Abla nın Bi planı vardı Tüm Bizanslar 49 olacaktı hep birlikte item felan kasacaktık.Her neyse Bi toplanamadık, Biri Birine kızdı Görev Yaparken Ara VErdi,o Ara Veren kişiyede Dieri kızdı oda Ara Verdi Ve Bu Duruma Geldik.Yılmaz Abi Dio Siz Aklı Başında İnsanlarsınız Loncada kararlar Alabilirsiniz Ama olmuyo İşte. Yılmaz abisiz ,Selda Ablasız Tunca Abisiz Mgüldemirsiz V.b kişiler olmayınca olmuyo Loncadaki Bi kaç Dost olmayınca TAdı Çıkmıo Zaten Beni Bu loncadaki ilk Dostlarım Bugateg Macar ve Syergin ( Atasagun ) oyunu Bırakmışlardı ondan beri fazla Zevk Alamıodum Artık Hiç Zevki kalmadı.
Sevgi ve SAygılarımla
Yıkılmadımxbizans
YıKıLMaDıK AyAkTaYıZ
Yazdıkların bana cok tanıdık geliyor dostum. En çokda " Zaten Beni Bu loncadaki ilk Dostlarım Bugateg Macar ve Syergin ( Atasagun ) oyunu Bırakmışlardı ondan beri fazla Zevk Alamıodum Artık Hiç Zevki kalmadı. " bu yazdıgın . bu saydıkların değerli dürüst insanlardan bir kaçı hele yusufum iş haytında allah yardımcısı olsun. Bugateg hakan oda cok kıymetli bir insandır. Umarım tekrar köşkde eski bizanlar birgün toplanırlar. Her ne kadar anlaşamasakda beyazköşk hepimizin ve hep bizim hatıralarımızla kalcak
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
gncl
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Selamlar;
Uzun uzun bi şeyler yazmak isterdim lakin zamanım pek yok.Tüm Bizans İmparatorluğu Loncası üyeleri şunu bilsin ki işlerimi düzene koyduktan sonra tekrar İKV dünyalarında ki yerimi alacağım.Ben gelene kadar sabır edip bekleyen herkesle loncamızı daha güzel günlere taşıyacağız.Yeminim var gidene kal demem, peşinden yas tutmam...Sabır eyleyin birazcık...
Saygılarımla...
Uzun uzun bi şeyler yazmak isterdim lakin zamanım pek yok.Tüm Bizans İmparatorluğu Loncası üyeleri şunu bilsin ki işlerimi düzene koyduktan sonra tekrar İKV dünyalarında ki yerimi alacağım.Ben gelene kadar sabır edip bekleyen herkesle loncamızı daha güzel günlere taşıyacağız.Yeminim var gidene kal demem, peşinden yas tutmam...Sabır eyleyin birazcık...
Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE